Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja od czasów CRT mam lampkę za ekranem.Jak można sobie świecić lampką w monitor?To nie jest game boy color kurde.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tej stojącej nie będę przesuwał za monitor i z powrotem na biurko, bo za dużo wyginania i prostowania xd ale pewnie spróbuję jakiegoś źródła światła za monitorem albo właśnie paska led na krawędzi biurka, chociaż nie wiem czy światło wtedy nie będzie podświetlało monitora od dołu. Może lepiej taśmę led ale bezpośrednio na tył monitora.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja kleiłem do biurka, bo miałem LEDy z twardymi oprawkami, więc miałbym problem z przymocowaniem ich do zaoblonej obudowy, ale też się sprawdza. Na 55-calowym TV w salonie mam zwykły pasek 100 cm i razem z ekranem dają tyle światła, że podczas oglądania czy grania nie używam żadnych innych lampek.Nie masz się nad czym rozwodzić, kup kawałek taśmy i klej na monitor.