Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Raczej w sklepach z suplami, ja dostałem parę gratis w SFD. W SFD i Guiltfree.pl często są promki na nie.

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Trochę nowości do testowania wpadło dziś na zakupach

94386692_231968414684018_98294597054942494311009_726716341468787_388635813911671

a dupa rośnie

Opublikowano

Gdzie taki rarytasy? Snickersa kupowałem w Żabce, całkiem ok.

Opublikowano

Żabka wszystko z wyjatkiem kinder bueno, to dostałem w lewiatanie

Opublikowano

Knoppers z orzechami ciekawy, lekko słony, lepszy od standardowego. Twix taki po prostu ok, dziwna ta gruboziarnista sól. Najbardziej jest ciekawy kokosowego Kinder Bueno, więc będę szukał.

Opublikowano

No ten twix to niezly scam xd jak bym dostal bez papierka to bym nie powiedzial ze to jakis inny smak. Ze trzy/cztery ziarenka soli chrupnely i nic wiecej, 2/10

Opublikowano

Snickers tez nic specjalnego. Kupilem ale w sumie chyba klasyczny najlepszy. Twixa zjem niedlugo no ale jak to jest zwykly z sola to nie bedzie szalu.

Opublikowano

No ta sól to slaby pomysł, mogli karmel na słono dodać. Snickers najlepszy dla mnie w wersji proteinowej, ale cena ok. 10 zł to beczunia.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Ten snickers mi smakowal. Kinder bueno bardzo przypomina rafaello, widziałem je dzis w stokrotce, pewnie niedługo beda wszedzie.

Opublikowano

Roochajom nas producenci i tyle. Twix to beka, bo za trzy ziarna soli zmniejszyli batony zostawiając taką samą cenę, downsizing pełną gębą. Snickers to samo, mniejszy bo podzielony na dwa kawałki a niczym się nie wyróżnia a cena nawet wyższa za nowość. Jak żyć. 

Opublikowano

2 batony, cola w puszce i nie ma 10 zł, kawalerze.

Opublikowano

Snickers praktycznie identyczny jak ten lion wprowadzony jakiś czas temu. Tylko o złotówkę droższy :nosacz:

Opublikowano

Daliby u nas Snickersa Peanut Butter w normalnej cenie i byłoby elegancko.

Opublikowano

Smak dziecinstwa w lidlu, nie trzeba do dealz zapierdalac

97315739_1411952478992974_82601138871525

Opublikowano

O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami.

Opublikowano
21 minut temu, Shen napisał:

Smak dziecinstwa w lidlu, nie trzeba do dealz zapierdalac

97315739_1411952478992974_82601138871525

Polka z batonami czy tymi sezonowymi produktami bardziej?

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał:

O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami.

te z dealz za(pipi)iste, to tutaj nie powinno byc inaczej

3 minuty temu, Grabek napisał:

Polka z batonami czy tymi sezonowymi produktami bardziej?

to drugie, byly tez czekolady cadbury

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

244356_342581_1280_720_84874.png

Taki trochę krem orzechowy w formie batona, ale dodane daktyle, białko grochu i coś tam jeszcze. Mi podpasował, niby mały, ale treściwy.

Edytowane przez krupek

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale jak oryginal czy podrabiane jak turbo?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja ostatnio jadłem takiego, dostałem od siostry z UK

CLIF Bar - Builders Protein Bar 12 x 68 g batonik Chocolate Peanut masło:  Amazon.pl: Grocery

Mega. Ogólnie, zawsze byłem fanem batonów proteinowych, ale te z WPC często miały dziwny posmak, a ten jest roślinny i smakuje naturalniej.