Opublikowano 3 października 20195 l Raczej w sklepach z suplami, ja dostałem parę gratis w SFD. W SFD i Guiltfree.pl często są promki na nie.
Opublikowano 26 kwietnia 20204 l Knoppers z orzechami ciekawy, lekko słony, lepszy od standardowego. Twix taki po prostu ok, dziwna ta gruboziarnista sól. Najbardziej jest ciekawy kokosowego Kinder Bueno, więc będę szukał.
Opublikowano 26 kwietnia 20204 l No ten twix to niezly scam xd jak bym dostal bez papierka to bym nie powiedzial ze to jakis inny smak. Ze trzy/cztery ziarenka soli chrupnely i nic wiecej, 2/10
Opublikowano 26 kwietnia 20204 l Snickers tez nic specjalnego. Kupilem ale w sumie chyba klasyczny najlepszy. Twixa zjem niedlugo no ale jak to jest zwykly z sola to nie bedzie szalu.
Opublikowano 26 kwietnia 20204 l No ta sól to slaby pomysł, mogli karmel na słono dodać. Snickers najlepszy dla mnie w wersji proteinowej, ale cena ok. 10 zł to beczunia. Edytowane 26 kwietnia 20204 l przez krupek
Opublikowano 26 kwietnia 20204 l Ten snickers mi smakowal. Kinder bueno bardzo przypomina rafaello, widziałem je dzis w stokrotce, pewnie niedługo beda wszedzie.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Roochajom nas producenci i tyle. Twix to beka, bo za trzy ziarna soli zmniejszyli batony zostawiając taką samą cenę, downsizing pełną gębą. Snickers to samo, mniejszy bo podzielony na dwa kawałki a niczym się nie wyróżnia a cena nawet wyższa za nowość. Jak żyć.
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Snickers praktycznie identyczny jak ten lion wprowadzony jakiś czas temu. Tylko o złotówkę droższy
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Daliby u nas Snickersa Peanut Butter w normalnej cenie i byłoby elegancko.
Opublikowano 13 maja 20204 l O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami.
Opublikowano 13 maja 20204 l 21 minut temu, Shen napisał: Smak dziecinstwa w lidlu, nie trzeba do dealz zapierdalac Polka z batonami czy tymi sezonowymi produktami bardziej?
Opublikowano 13 maja 20204 l 6 minut temu, Mejm napisał: O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami. te z dealz za(pipi)iste, to tutaj nie powinno byc inaczej 3 minuty temu, Grabek napisał: Polka z batonami czy tymi sezonowymi produktami bardziej? to drugie, byly tez czekolady cadbury
Opublikowano 30 maja 20204 l Taki trochę krem orzechowy w formie batona, ale dodane daktyle, białko grochu i coś tam jeszcze. Mi podpasował, niby mały, ale treściwy. Edytowane 30 maja 20204 l przez krupek
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Kolega z discorda polecił, wiśniowy to najlepszy skurwysyn jakiego jadłem, nie tylko z batonów białkowych, ale batonów w ogole. Szkoda tylko, że cena taka wysoka https://sklep.kfd.pl/usn-trust-crunch-bar-60g-p-7247.html?search_query=USN+TRUST+Crunch&results=1
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Ja ostatnio jadłem takiego, dostałem od siostry z UK Mega. Ogólnie, zawsze byłem fanem batonów proteinowych, ale te z WPC często miały dziwny posmak, a ten jest roślinny i smakuje naturalniej.