Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Chodzone bijatyki", Bijatyki na kilka osób, co polecacie?

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiło się demo Marvel Cosmic Invasion. Jest kilka postaci do wyboru. Pograłem 6 różnymi i wrażenia mocno pozytywne. Obstawiałem bardzo bezpieczny reskin TMNT a jest dużo lepiej pomimo, że graficznie wygląda wiadomo jak. Każdym "bohaterem" gra się odrobinę inaczej. Fajne jest to że pod trójkątem jest taki odrobine specjalny (jest pod R1 jeszcze ten zwyczajowy potężny atak specjalny) charakterystyczny atak dla danej postaci: Capitan Ameryka rzuca tarczą a np Wolverine skacze na przeciwnika i można go pazurami dalej dźgać. Do tego jest przycisk do uniku/bloku (zależy jaka postać) oraz różne akcje związane ze skokiem - niektórzy klasycznie a np Spider-man huśta się na pajęczynie a Storm może po prostu latać. Do tego specjale, lajtowo wchodzące juggle i możliwość TAGowania z drugą postacia (zawsze nawet w single player wybieramy dwie postaci, które zmieniamy swobodnie w trakcie gry).

Na pewno kupię dużo szybciej niż później chociaż obawiam się że przez licencję cena będzie pojebana. Jak spadnie na około 100zł to pewnie wezmę.

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 42,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam wam Streets Of Rage Remake na PC. Fanowska gra tworzona przez kupę lat. Najnowsza wersja dostała tryb wide screen. Gierka jest niesamowita, niczym nie odstaje, a nawet jest lepsza niż wiele gi

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Ja ostatnio na PSP przeszedłem sobie legen - wait 4 it - darne Kadilaki i dinozaury. Bawiłem się równie doskonale, jak w latach dziewięćdziesiątych grając na automatach w słynnych wozach Dr

• @Di Nie wiem czy są jakieś ogólne tutoriale ale polecam poszukać tutoriali do Streets Of Rage. SoRy to klon Final Fighta i gra się w to podobnie, a final fight jest taki jak inne beatemupy Capcom