Fab3r 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jak dla mnie rządzi Ser w ziołach Knorra Najlepszy ubaw jak otwieram na lekcji pod ławką i wpieprzam na sucho - wszyscy się jakoś dziwnie odsuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Trzecia ręka by mu się przydała, bo mu się poprzednie przy kompie za bardzo męczą ^___^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ej tylko sie nie śmiejcie. Na opakowaniu pisze że tego tłuszczu to jest cały chu.j , sporo jest węglowodanów. Jesli się mylę i jednocześnie sie ośmieszyłem to mnie poprawcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No ale tak jest. Makaron to głównie skrobia, a więc węglowodany. A tłuszcz to 'zupa główna'. Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ta zupa z biedry w kubku za 1,4zł jest całkiem niezła, zmotywowany postem wujka kupiłem- ale grzybową. No kur.wa, jak ze świeżych borowików. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest. W praktyce jak tydzien takimi sie stolowalem, to kupa byla tak sucha, ze skaleczyla mi pupe w srodku i bolalo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 xD Po kilku dniach stołowanie się wifonami miałem na czole mapę wulkanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Knorr: - gulaszowa - smaczna i pikantna, ale ciężko to rozpuścić - red hot czyli kurczak - niezłe, również pikantne - zupa z boczkiem czy bekonem, nie pamiętam nazwy - lepsza od kury, także mile smyra przełyk Zjadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 vifon krabowa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jedna z najbardziej gryzących gardło podczas parzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ostrzejsze wifony wszystkie gryza ale są najlepsze...ach ten makaron bez porownania z amino Cytuj Odnośnik do komentarza
horus 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 vifon krabowa! Najlepsze na rynku musze dodać, koniecznie pikantna, ewentualnie polecam krewetkową Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 jakas yum yum kurczakowa, nawet znosne ale ser w ziolach lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Wszystkie vivony, yum yum i gorące kubki wysiadają przy orginalnym Kuksu, najlepsze są te pikantne, ostre jak cholera ale jaki smak, w dodatku mają swietny makaron. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 tak, kuksu to miszcze w dziedzinie zupek ale sa z 4 razy drozsze od ostrego vifona wiec bardzo zadko kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 kuksu? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
szymoniec 2 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 jedzą je tylko nindże wu-szu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 kuksu? Co to jest? Chcialem o to samo spytac, bo nigdy ich nie widzialem :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no to jest zupka chinska w chu ostra w dosc sporej plastikowej miseczce. Zalewa sie ja wrzątkiem, czeka pare minut i juz Idealna od gory tak wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja w zyciu zjadlem sporo tego syfu, ale takiej to jeszcze nigdy nie widzialem. Jesli chodzi o moje preferencje - wszystkie lagodne wifony lubie, i borowikowa z Knorra- jest swietna. Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Gorący Kubek Knorr, barszcz czerwony. Idealna do kanapeczek w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego kuksu było od zawsze, chyba nawet wcześniej od vifonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi