Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie rządzi Ser w ziołach Knorra :blink: Najlepszy ubaw jak otwieram na lekcji pod ławką i wpieprzam na sucho - wszyscy się jakoś dziwnie odsuwają.

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano
Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :]

wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p

Opublikowano
  • Autor

Trzecia ręka by mu się przydała, bo mu się poprzednie przy kompie za bardzo męczą ^___^

Opublikowano
Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :]

wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p

Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej tylko sie nie śmiejcie. Na opakowaniu pisze że tego tłuszczu to jest cały chu.j , sporo jest węglowodanów. Jesli się mylę i jednocześnie sie ośmieszyłem to mnie poprawcie.

Opublikowano

No ale tak jest. Makaron to głównie skrobia, a więc węglowodany. A tłuszcz to 'zupa główna'. Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Ta zupa z biedry w kubku za 1,4zł jest całkiem niezła, zmotywowany postem wujka kupiłem- ale grzybową. No kur.wa, jak ze świeżych borowików.

Opublikowano

Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest.

W praktyce jak tydzien takimi sie stolowalem, to kupa byla tak sucha, ze skaleczyla mi pupe w srodku i bolalo;/

Opublikowano

xD

Po kilku dniach stołowanie się wifonami miałem na czole mapę wulkanów.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Knorr:

- gulaszowa - smaczna i pikantna, ale ciężko to rozpuścić

- red hot czyli kurczak - niezłe, również pikantne

- zupa z boczkiem czy bekonem, nie pamiętam nazwy - lepsza od kury, także mile smyra przełyk

Zjadłem.

Opublikowano

Jedna z najbardziej gryzących gardło podczas parzenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
vifon krabowa!

Najlepsze na rynku musze dodać, koniecznie pikantna, ewentualnie polecam krewetkową :D

Opublikowano

jakas yum yum kurczakowa, nawet znosne ale ser w ziolach lepszy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie vivony, yum yum i gorące kubki wysiadają przy orginalnym Kuksu, najlepsze są te pikantne, ostre jak cholera ale jaki smak, w dodatku mają swietny makaron.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak, kuksu to miszcze w dziedzinie zupek ale sa z 4 razy drozsze od ostrego vifona wiec bardzo zadko kupuje

Opublikowano

kuksu? Co to jest?

Opublikowano
kuksu? Co to jest?

Chcialem o to samo spytac, bo nigdy ich nie widzialem :o

Opublikowano

no to jest zupka chinska w chu ostra w dosc sporej plastikowej miseczce. Zalewa sie ja wrzątkiem, czeka pare minut i juz :) Idealna

od gory tak wyglada:

m_bb38a48e67d2e6e73ef64b5d1c3d57a0.jpg

Opublikowano

To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego :/

Opublikowano

Ja w zyciu zjadlem sporo tego syfu, ale takiej to jeszcze nigdy nie widzialem.

Jesli chodzi o moje preferencje - wszystkie lagodne wifony lubie, i borowikowa z Knorra- jest swietna.

Opublikowano

Gorący Kubek Knorr, barszcz czerwony. Idealna do kanapeczek w pracy :D

Opublikowano
To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego :/

kuksu było od zawsze, chyba nawet wcześniej od vifonów.