Opublikowano 12 stycznia 201510 l Mi za to mrożone i półmrożone średnio wchodzą i wszystkie są tak samo kijowe w porównaniu z normalną pizza. W biedrze można znaleźć sporo rodzai mrożonych i tych z chłodziarek.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l pizza z marketów, ale nie z zamrażarki tylko z lodówki, np pizza z pieca kamiennego, z biedronki po dodaniu swoich składników, a w szczególności większej ilości sera jest całkiem dobra. Edytowane 12 stycznia 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 12 stycznia 201510 l pizza z marketów, ale nie z zamrażarki tylko z lodówki, np pizza z pieca kamiennego, z biedronki po dodaniu swoich składników, a w szczególności większej ilości sera jest całkiem dobra. No, ale koszt takiej pizzy i składników dodatkowych równa się jednej spoko pizzy w lokalu zazwyczaj.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l dokladnie, kiedys chwalilisie juz tutaj ta biedronkowa z pieca kamiennego - kupilem, dowalilem swoich skladnikow i rowniez uwazam ze za identyczna cene identycznie duza pizze bez trudu zje sie w pizzerii quseppe mozna wyrwac czesto w promoacjach za ok 6zl - tyle to jeszcze idzie za tak smieciowe jedzenie
Opublikowano 12 stycznia 201510 l To ile wy tych składników i jakie do nich dodajecie, że wam wychodzi drożej niż pizza na telefon albo w lokalu? Przecież ten alfredo kosztuje z 7 zł Edytowane 12 stycznia 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 12 stycznia 201510 l ja pisalem odnosnie tej o ktorej pisal Bluber a ona 7zl nie kosztowala wtedy
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Kiedyś na te Giuseppe była promocja w Kauflandzie za 3,99 to ludzie wynosili całymi siatami i wszystko co sklep miał poszło w kilka godzin.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Tę z Biedry jadłem z salami i była tak tłusta, że potem mi się na rzyganie zbierało, a i tak odsączyłem ręcznikiem papierowym.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l To ile wy tych składników i jakie do nich dodajecie, że wam wychodzi drożej niż pizza na telefon albo w lokalu? Przecież ten alfredo kosztuje z 7 zł Prąd, składniki, dojazd do sklepu kontra pizza, która ci przyjezdza do chaty.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l O stary, to chyba, teraz wszystko będę zamawiał na telefon w takim razie.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l To ile wy tych składników i jakie do nich dodajecie, że wam wychodzi drożej niż pizza na telefon albo w lokalu? Przecież ten alfredo kosztuje z 7 zł Prąd, składniki, dojazd do sklepu kontra pizza, która ci przyjezdza do chaty. no ale wiele pizzerii (chyba wszystkie jakie znam) przy tak malych kwotach jak 12-14zl za pizze i tak doliczaja oplate za dowoz, do sklepu tez raczej nie chodzi sie tylko po pizze bo w moim przypadku jak juz kupuje mrozonke to wpada ona do koszyka razem z innymi zakupami
Opublikowano 12 stycznia 201510 l E no wolałbym wydać 20 złotych na ciepłą pizze niż 10zł na jakieś mrożone gó.wno, ale jak tam wolicie.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Ale to jest oczywiste, że lepiej dołożyć i sobie zamówić po Bożemu. Ale nieraz jest taka sytuacja, że jest człowiek w owym Lidlu/Biedronce/MediaMarkcie, to sobie do zakupków dorzuci tę pizzę. Nie znam nikogo kto by zasuwał po 1 mrożonkę na kolację/obiad.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Częściej zamawiam pizzę, czasem nawet sam robię, a taką ze sklepu traktuję jako przekąskę. Dorzucam to co mam w lodówce akurat, mi wychodzi taniej. Najbardziej mi smakuje z pizzeri tylko z kliku składników: ser,kurczak,oliwki,pieczarki, kukurydza/papryka/pomdor. Edytowane 12 stycznia 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 12 stycznia 201510 l jak mieszkałem sam to zdarzało mi się kupować mrożone tylko dlatego jak nie chciało mi się nic innego robić. Guseppe dużo osób zachwala, ale jakoś nie miałem jeszcze okazji zeżreć. W biedrze często jest ona w dwupaku po 11 zeta. Kiedyś kupiłem Ristorante i po tych wszystkich reklamach myślałem, że będzie super, ale pizza mrożona = pizza mrożona nie ważne jaka, co innego te chłodzone.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l To ile wy tych składników i jakie do nich dodajecie, że wam wychodzi drożej niż pizza na telefon albo w lokalu? Przecież ten alfredo kosztuje z 7 zł Prąd, składniki, dojazd do sklepu kontra pizza, która ci przyjezdza do chaty. Jeszcze trzeba dać 5 złotych pizzamanowi.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Wiadomo, że najlepsza Pizza to tylko w lokalu i prawdziwa z pieca, a nie jakieś mrożone g.ówno. Jednak czasami sytuacja do tego zmusza aby zjeść jakąś "instant pizze". W takiej sytuacji mam zawsze w lodówce pizze z biedronki 4 sery, pieczona w piecu kamiennym 7,99 zł za ok 400 . Nie mrożona, a normalnie z lodówki. No panowie (i panie) to jest naprawdę dobry shit (dokładam jakąś swoją szynkę, kroję oliwkę). Dla mnie podstawa to aby nie była taka pizza mrożona i miała jak najmniej ichnych składników, a broń Boże żeby nie miała jakiejś wstrętnej szynki czy innych mięs. Podsumowując bardzo polecam taką kombinację no i za takie pieniądze nikt mi nie dowozie, pomijam już fakt, że mieszkam na obrzeżach miasta więc większość pizzerni nie przywiezie albo od 30 zł. Edytowane 12 stycznia 201510 l przez balon
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Wiadomo, że najlepsza Pizza to tylko w lokalu Tak, w swoim wlasnym lokalu.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Zależy. Ja tam czasami lubię wyjść ze znajomymi na pizzę. Jak jest dobra pizzeria + fajne towarzystwo to + 10 pkt. do smaku. U mnie w mieście jest kozak pizza w restauracji Bella Toscana prowadzonej przez Włocha http://bella-toscana.pl/galeria/ pizza Toscana z wołowiną mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm takiej to w domu sobie nie zrobię.