Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze domowe oczywiście. Te zwijane są mdłe i bez wyrazu dla mnie po wypieku. Ale jak się nie chcę zagniatać to co poradzić?

  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 230,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

  • Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

  • Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

 

Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem?

Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać.

 

A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach,  red potwierdził,  są wstępnie podpiekane w rolkach?

 

Dzisiaj byłem  w pizzy hut, jak zawsze mięsna leciała, plus ta ich dobra herbatka mrożona z dolewką, uwielbiam tą pizze.

Opublikowano

A co to za beer fest mają? Widziałem billboard.

Opublikowano

a cos tam jest, chyba pizza z wołowina, czy czyms, przyznam  ze nie interesowałem sie.

Opublikowano

To ciasto, Red, to takie surowe czy podpiekane?

Opublikowano

A co to za beer fest mają? Widziałem billboard.

 

spojrzałem i rzeczywiscie nawet fajne rzeczy ominąłem.

 

Ciasto piwne, borowiki i inne solderowe grzyby,  i  rozne mięsa.

 

Tej,  a solderowy123 zyje?

Opublikowano

 

 

Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem?

Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać.

A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach, red potwierdził, są wstępnie podpiekane w rolkach?

 

Żem se strony nie odświeżył, nie bijcie Panie dziejku :/

Opublikowano

Rolka z biedry zdala egzamin. Ciasto cienkie, zero roboty przy tym, prosto na blache. Mniej smierdzialo drozdzami niz moje, wiec wiem juz, ze dawalem ich za dużo.

 

Approved.

Opublikowano

Może to przez drożdże wyszła Ci ta pizza jaka wyszła wtedy.

Opublikowano

No wlasnie. A my sie smialismy, ze przez bochenek camemberta.

Opublikowano

Ale smazony camembercik 300g z patelni to by wszedl nie?

Opublikowano

z bułeczką, jezusku.

 

Danie bogów.

Opublikowano

ja bym chętnie zobaczył zdjęcie tej pizzy Reda na gotowym cieście

Opublikowano

ja juz tu kiedys pisalem - za 5zl w aldiku surowe ciasto zwiniete i zamkniete w puszce i sloiczek sosu pomidorowego - goty inwestycja, na gore cokolwiek co znajde w lodowce + starta kostka sera 200g i mam blache pizzy w cenie gdzie wszystkie te giuseppe czy inne gotowce z marketow itp moga sie schowac ze wstydu

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Domowa z mozarellą, szwarcwaldzką, pomidorami i parmezanem.

 

20171029_094604_1379x1057.jpg

Opublikowano

to 1 warstwa sera? bo jak sobie to wyobrażasz

Opublikowano

Mejm, honotu, on piecze pizze na papierze!!

Opublikowano

No pier.dolniety jakis.

Opublikowano

Widac ze chcial poszydzic z mojej pitcy bo nawet ksztalt ten sam.

Opublikowano

Starałem się, ale nigdzie tyle sera nie mieli.

Opublikowano

Bez camemberta i bez pikli? Wstydu nie masz?

Opublikowano

Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.