Opublikowano 30 września 20177 l Najlepsze domowe oczywiście. Te zwijane są mdłe i bez wyrazu dla mnie po wypieku. Ale jak się nie chcę zagniatać to co poradzić?
Opublikowano 30 września 20177 l Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem? Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać. A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach, red potwierdził, są wstępnie podpiekane w rolkach? Dzisiaj byłem w pizzy hut, jak zawsze mięsna leciała, plus ta ich dobra herbatka mrożona z dolewką, uwielbiam tą pizze.
Opublikowano 30 września 20177 l a cos tam jest, chyba pizza z wołowina, czy czyms, przyznam ze nie interesowałem sie.
Opublikowano 30 września 20177 l A co to za beer fest mają? Widziałem billboard. spojrzałem i rzeczywiscie nawet fajne rzeczy ominąłem. Ciasto piwne, borowiki i inne solderowe grzyby, i rozne mięsa. Tej, a solderowy123 zyje?
Opublikowano 30 września 20177 l Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem?Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać. A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach, red potwierdził, są wstępnie podpiekane w rolkach? Żem se strony nie odświeżył, nie bijcie Panie dziejku :/
Opublikowano 1 października 20177 l Rolka z biedry zdala egzamin. Ciasto cienkie, zero roboty przy tym, prosto na blache. Mniej smierdzialo drozdzami niz moje, wiec wiem juz, ze dawalem ich za dużo. Approved.
Opublikowano 2 października 20177 l ja bym chętnie zobaczył zdjęcie tej pizzy Reda na gotowym cieście
Opublikowano 2 października 20177 l ja juz tu kiedys pisalem - za 5zl w aldiku surowe ciasto zwiniete i zamkniete w puszce i sloiczek sosu pomidorowego - goty inwestycja, na gore cokolwiek co znajde w lodowce + starta kostka sera 200g i mam blache pizzy w cenie gdzie wszystkie te giuseppe czy inne gotowce z marketow itp moga sie schowac ze wstydu
Opublikowano 29 października 20177 l Widac ze chcial poszydzic z mojej pitcy bo nawet ksztalt ten sam.
Opublikowano 29 października 20177 l Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.