S_600 251 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dopiero teraz zaskoczylem ze mozna podpalac przeciwnikow strzalami z luku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Demo ma właśnie na celu zrobienie wody z mózgu tym co je obczaili. Ja sobie pogram w Collection i dopiero się zajmę właściwym GoW3 zamiast ślinić sobie swetry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Demo ma właśnie na celu zrobienie wody z mózgu tym co je obczaili. Ja sobie pogram w Collection i dopiero się zajmę właściwym GoW3 zamiast ślinić sobie swetry. Dla mnie God to był pewniak jeszcze przed demem. Poprzednie części skończyłem po kilka razy mimo tego, że nie miałem PS2 :biggrin: Collection ściągam zaraz po premierze, bo demo trójki sprawiło, że znowu mam ochotę wcielić się w rolę największego skur.czybyka w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Demo zrobilo na mnie bardzo dobre wrazenie, ciekawe jak sie bedzie ono mialo do pelnej wersji bo rok czasu w developingu gry to szmat czasu i mnustwo rzeczy moze sie zmienic. Po demie moje jedyne ale to niektore animacje...sa po prostu slabe i do wymiany. No i na miejscu devow dal bym sobie spokoj z 1080p i skopil sie na 720p i stalych 60 fpsach bo to w tej grze wrecz obowiazek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a ciosy roznia sie od dlugosc przytrzymania buttona...np,kolko a potem przytrzymac trojkat nie gralem w poprzednie gow`y Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Demo zrobilo na mnie bardzo dobre wrazenie, ciekawe jak sie bedzie ono mialo do pelnej wersji bo rok czasu w developingu gry to szmat czasu i mnustwo rzeczy moze sie zmienic. Po demie moje jedyne ale to niektore animacje...sa po prostu slabe i do wymiany. No i na miejscu devow dal bym sobie spokoj z 1080p i skopil sie na 720p i stalych 60 fpsach bo to w tej grze wrecz obowiazek. A ja bym olał 60 FPS i skupił się na stałych 30, a zaoszczędzoną moc przeznaczył na lepszy cel Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 demko super, graficznie jesli wierzyc ze jest to bulid z marca-kwietnia robi i tak piorunujace wrazenie. jedyne co pasowalo by zmienic a wlasciwie udoskonalic to same ataki comba praktycznie od GoW 1 nic sie nie zmienily i jest ich "malo" w porownaniu dajmy na to NGS lub NGS2... tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dlatego ze ta gra jest duzo bardziej adventure niz action, w stosunku do wspomnianych gier. GoW to nie jest typowy slasher, badz nie badz historia i jej przedstawienie byla i jest najwiekszym jego atutem, gdzie w przypadku NG jest to niewatpliwie system walki (bo fabula jest tak okropna ze az zal czytac teksty). Ale jestem pewien ze zrobia troche wieksza ilosc kombinacji niz to co jest w demie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Dokładnie, to samo było z dwójką! Demo się kończyło w momencie gdy waliło się Kolosowi w oko i on rozwalał ten cały budynek, już podjara co się będzie dziać dalej, obraz wiruje, a tu...dupa, do zobaczenia za parę miechów. Teraz mam to samo podjarałem się niesamowicie a trzeba czekać tyle czasu xD Nie zdawałem sobie sprawy jak tęskniłem za tą gierką, jest cholernie odprężająca (dopóki się nie włączy ostatniego poziomu trudności hehe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 ale to demo ryje beret. Kratos gniecie klate! gra, ktora aktualnie plasuje sie na 1 miejscu wsrod zakupow na nowy rok. przed Bioshockiem 2 i Mafia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Ja jestem ciekaw tylko jednej rzeczy : Czy to demko bedzie wygladalo identycznie jak w pelnej wersji (chodzi mi tu o miejscowki ,nie grafike)? Jak wiemy demko GOW2 na E3 2k6 roznilo sie kilkoma znaczacymi szczegolami wzgledem pelnej wersji ,i ciekaw jestem jak to bedzie w przypadku "trojki". Moze te poruszanie Harpiami czy rozj.ebanie Heliosa bedzie w innym miejscu ,a w demku teraz tylko to umiescili zeby pokazac gore i nowe mozliwosci? Hmm Edytowane 4 Listopada 2009 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) Kratos w znakomitej formie, urywa łeb, dosłownie i w przenośni . Miażdzące demo, a ten lot wcisnął mnie w fotel. Dawać pełną wersję!!! Edytowane 6 Listopada 2009 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wpis. W ogóle to byłem nieźle zszokowany w sobotę kiedy sprawdzałem pocztę. Nie miałem pojęcia że, rozsyłają kody na demko a tu taka niespodzianka. Po za tym jeżeli te demko ma rok czy tam ile. To aż boję się pomyśleć jak wygląda obecnie. Stary, nowy Kratos; całe szczęście że wychodzą teraz te odświeżone edycje. Umilą oczekiwanie na "trójkę". Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 http://www.ps3site.pl/bogowie-w-duecie/23319/ Co-op w nadchodzących przygodach boga wojny. Ciekawe czy będziemy faktycznie kierować dwoma Kratosami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Grafika dla mnie nie musi byc miazdzaca... Byle by gameplay urywal leb i wszystko bedzie cacy . A podejrzewam, ze w tej materii nic nie moga zepsuc Edytowane 15 Listopada 2009 przez Shagohad Cytuj Odnośnik do komentarza
frankfuter 82 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 http://www.ps3site.pl/bogowie-w-duecie/23319/ Co-op w nadchodzących przygodach boga wojny. Ciekawe czy będziemy faktycznie kierować dwoma Kratosami? nie drugi kratos a HERAKLES!! God of War 3 Co-op:Hercules gives Kratos a fighting chance Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Z powodu wysypu premier marcowych, GoW3 zostalo przeniesione na maj. Do tego czasu pozostaje demo lub GoW C. http://www.ps3info.pl/story-1688-God-of-War-III-i-Gran-Turismo-5-przesunite.html Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Z powodu wysypu premier marcowych, GoW3 zostalo przeniesione na maj. Do tego czasu pozostaje demo lub GoW C. http://www.ps3info.pl/story-1688-God-of-War-III-i-Gran-Turismo-5-przesunite.html To jest jawne (pipi)stwo ze strony SONY!! (pipi) ktory to juz raz. Ostatnio myslalem ze Sony w koncu obralo wlasciwa droge i zaczelo szanowac klientow ale widac sie pomylilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Przydałoby się jakieś źródło tego newsa. No chyba, że ps3info ma informatora w Sony i nie może go ujawnić. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) To jest normalka a nie chamstwo... ale nie sadzilem ze bedzie to konieczne. Marzec bedzie/jest najbardziej oczekiwanym miesiacem do tej pory. Swoja premiere maja/maja miec GoW3, FF13, GT5, Bioshock2? Biorac pod uwage ze ludzie nie sraja pieniedzmi i ze po prostu kupuja za kase z wyplaty, no i przede wszystkim ze malo ko kupuje gry na zapas w dniu premiery, logicznym jest ze cos trzeba przesunac. Niemniej jednak nie sadzilem ze nie bedzie to potrzebne z kilku powodow : - FF13 ma swoja premiere w japonii w grudniu i nie bedzie kolidowalo z GT ktory ma premiere w marcu - FF13 ma premiere w marcu w EU i USA, tak jak GoW3, ale nie wiadomo co i jak bedzie z GT5 - FF13 ma premiere na poczatku miesiaca, a GoW3 o ile pamietam byl z konca marca Tak czy siak lepiej jest przesunac date premiery exclusivow, to chyba logiczne jest. Mam jednak nadzieje ze mimo wszystko to tylko plotka ;p Aha no i bylbym zapomnial o GoW collections ktore w EU bedzie pozniej ;] Przeciez trzeba to jakos sprzedac Edytowane 16 Listopada 2009 przez Trzcina Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wydaje mi sie, ze to plotka. Widzialem to wcozraj ui szukalem potwierdzenia. Na zadnej innej stronie polskiej ani zagranicznej NIC o tym nie pisza wiec.... IMO lipna plota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wczoraj znajomy podał mi tego newsa, i tak samo szukałem na innych stronach itd. I kompletnie nic nie znalazłem a przecież huczeli by o tym gdzie się da. Nawet tutaj na forum nikt nic nie wspominał. A jeżeli to prawda no to lipa straszna, człowiek już się psychicznie nastawił na Gow-a 3... bo o GT5 to szkoda nawet wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wczoraj znajomy podał mi tego newsa, i tak samo szukałem na innych stronach itd. I kompletnie nic nie znalazłem a przecież huczeli by o tym gdzie się da. Nawet tutaj na forum nikt nic nie wspominał. A jeżeli to prawda no to lipa straszna, człowiek już się psychicznie nastawił na Gow-a 3... bo o GT5 to szkoda nawet wspominać. do tego czasu wszyscy zdazymy ograc GoW Collection pare razy. Sony dzieli sobie premiery najwiekszych hitow, bysmy mogli kazdy z nich kupic. nie zmienia to jednak faktu, ze jako Gracze, traktowani jestesmy przez Japonczyków nie fair. o GT5 zapominam kompletnie. nie obchodzi mnie aktualnie czy ta gra powstaje, czy nie. jak wyjdzie, to dopiero wróce do jej tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Strony milcza. Strona gow3 milczy. Ich community nawet w temacie plotki nie ma tej wiadomosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Bo to bzdura jest. Żadnego źródła, nic. Wiarygodność zerowa. Brawo ps3info, mamy n4g na naszym poletku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi