Opublikowano 3 listopada 200915 l Dopiero teraz zaskoczylem ze mozna podpalac przeciwnikow strzalami z luku.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Demo ma właśnie na celu zrobienie wody z mózgu tym co je obczaili. Ja sobie pogram w Collection i dopiero się zajmę właściwym GoW3 zamiast ślinić sobie swetry.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Demo ma właśnie na celu zrobienie wody z mózgu tym co je obczaili. Ja sobie pogram w Collection i dopiero się zajmę właściwym GoW3 zamiast ślinić sobie swetry. Dla mnie God to był pewniak jeszcze przed demem. Poprzednie części skończyłem po kilka razy mimo tego, że nie miałem PS2 :biggrin: Collection ściągam zaraz po premierze, bo demo trójki sprawiło, że znowu mam ochotę wcielić się w rolę największego skur.czybyka w grach
Opublikowano 3 listopada 200915 l Demo zrobilo na mnie bardzo dobre wrazenie, ciekawe jak sie bedzie ono mialo do pelnej wersji bo rok czasu w developingu gry to szmat czasu i mnustwo rzeczy moze sie zmienic. Po demie moje jedyne ale to niektore animacje...sa po prostu slabe i do wymiany. No i na miejscu devow dal bym sobie spokoj z 1080p i skopil sie na 720p i stalych 60 fpsach bo to w tej grze wrecz obowiazek.
Opublikowano 3 listopada 200915 l a ciosy roznia sie od dlugosc przytrzymania buttona...np,kolko a potem przytrzymac trojkat nie gralem w poprzednie gow`y
Opublikowano 3 listopada 200915 l Demo zrobilo na mnie bardzo dobre wrazenie, ciekawe jak sie bedzie ono mialo do pelnej wersji bo rok czasu w developingu gry to szmat czasu i mnustwo rzeczy moze sie zmienic. Po demie moje jedyne ale to niektore animacje...sa po prostu slabe i do wymiany. No i na miejscu devow dal bym sobie spokoj z 1080p i skopil sie na 720p i stalych 60 fpsach bo to w tej grze wrecz obowiazek. A ja bym olał 60 FPS i skupił się na stałych 30, a zaoszczędzoną moc przeznaczył na lepszy cel
Opublikowano 4 listopada 200915 l demko super, graficznie jesli wierzyc ze jest to bulid z marca-kwietnia robi i tak piorunujace wrazenie. jedyne co pasowalo by zmienic a wlasciwie udoskonalic to same ataki comba praktycznie od GoW 1 nic sie nie zmienily i jest ich "malo" w porownaniu dajmy na to NGS lub NGS2... tyle:)
Opublikowano 4 listopada 200915 l Dlatego ze ta gra jest duzo bardziej adventure niz action, w stosunku do wspomnianych gier. GoW to nie jest typowy slasher, badz nie badz historia i jej przedstawienie byla i jest najwiekszym jego atutem, gdzie w przypadku NG jest to niewatpliwie system walki (bo fabula jest tak okropna ze az zal czytac teksty). Ale jestem pewien ze zrobia troche wieksza ilosc kombinacji niz to co jest w demie ;]
Opublikowano 4 listopada 200915 l Nienawidzę tego dema, bo to tylko demo, a ja chcę rzeźniczyć dalej :biggrin: Przez to, że w nie zagrałem nie mogę się już doczekać do marca :sad: Łykam kolekcjonerkę w dniu premiery. Bezapelacyjnie Dokładnie, to samo było z dwójką! Demo się kończyło w momencie gdy waliło się Kolosowi w oko i on rozwalał ten cały budynek, już podjara co się będzie dziać dalej, obraz wiruje, a tu...dupa, do zobaczenia za parę miechów. Teraz mam to samo podjarałem się niesamowicie a trzeba czekać tyle czasu xD Nie zdawałem sobie sprawy jak tęskniłem za tą gierką, jest cholernie odprężająca (dopóki się nie włączy ostatniego poziomu trudności hehe).
Opublikowano 4 listopada 200915 l ale to demo ryje beret. Kratos gniecie klate! gra, ktora aktualnie plasuje sie na 1 miejscu wsrod zakupow na nowy rok. przed Bioshockiem 2 i Mafia 2
Opublikowano 4 listopada 200915 l Ja jestem ciekaw tylko jednej rzeczy : Czy to demko bedzie wygladalo identycznie jak w pelnej wersji (chodzi mi tu o miejscowki ,nie grafike)? Jak wiemy demko GOW2 na E3 2k6 roznilo sie kilkoma znaczacymi szczegolami wzgledem pelnej wersji ,i ciekaw jestem jak to bedzie w przypadku "trojki". Moze te poruszanie Harpiami czy rozj.ebanie Heliosa bedzie w innym miejscu ,a w demku teraz tylko to umiescili zeby pokazac gore i nowe mozliwosci? Hmm Edytowane 4 listopada 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 6 listopada 200915 l Kratos w znakomitej formie, urywa łeb, dosłownie i w przenośni . Miażdzące demo, a ten lot wcisnął mnie w fotel. Dawać pełną wersję!!! Edytowane 6 listopada 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 6 listopada 200915 l Wpis. W ogóle to byłem nieźle zszokowany w sobotę kiedy sprawdzałem pocztę. Nie miałem pojęcia że, rozsyłają kody na demko a tu taka niespodzianka. Po za tym jeżeli te demko ma rok czy tam ile. To aż boję się pomyśleć jak wygląda obecnie. Stary, nowy Kratos; całe szczęście że wychodzą teraz te odświeżone edycje. Umilą oczekiwanie na "trójkę".
Opublikowano 15 listopada 200915 l http://www.ps3site.pl/bogowie-w-duecie/23319/ Co-op w nadchodzących przygodach boga wojny. Ciekawe czy będziemy faktycznie kierować dwoma Kratosami?
Opublikowano 15 listopada 200915 l Grafika dla mnie nie musi byc miazdzaca... Byle by gameplay urywal leb i wszystko bedzie cacy . A podejrzewam, ze w tej materii nic nie moga zepsuc Edytowane 15 listopada 200915 l przez Shagohad
Opublikowano 15 listopada 200915 l http://www.ps3site.pl/bogowie-w-duecie/23319/ Co-op w nadchodzących przygodach boga wojny. Ciekawe czy będziemy faktycznie kierować dwoma Kratosami? nie drugi kratos a HERAKLES!! God of War 3 Co-op:Hercules gives Kratos a fighting chance
Opublikowano 16 listopada 200915 l Z powodu wysypu premier marcowych, GoW3 zostalo przeniesione na maj. Do tego czasu pozostaje demo lub GoW C. http://www.ps3info.pl/story-1688-God-of-War-III-i-Gran-Turismo-5-przesunite.html
Opublikowano 16 listopada 200915 l Z powodu wysypu premier marcowych, GoW3 zostalo przeniesione na maj. Do tego czasu pozostaje demo lub GoW C. http://www.ps3info.pl/story-1688-God-of-War-III-i-Gran-Turismo-5-przesunite.html To jest jawne (pipi)stwo ze strony SONY!! (pipi) ktory to juz raz. Ostatnio myslalem ze Sony w koncu obralo wlasciwa droge i zaczelo szanowac klientow ale widac sie pomylilem.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Przydałoby się jakieś źródło tego newsa. No chyba, że ps3info ma informatora w Sony i nie może go ujawnić. ^_^
Opublikowano 16 listopada 200915 l To jest normalka a nie chamstwo... ale nie sadzilem ze bedzie to konieczne. Marzec bedzie/jest najbardziej oczekiwanym miesiacem do tej pory. Swoja premiere maja/maja miec GoW3, FF13, GT5, Bioshock2? Biorac pod uwage ze ludzie nie sraja pieniedzmi i ze po prostu kupuja za kase z wyplaty, no i przede wszystkim ze malo ko kupuje gry na zapas w dniu premiery, logicznym jest ze cos trzeba przesunac. Niemniej jednak nie sadzilem ze nie bedzie to potrzebne z kilku powodow : - FF13 ma swoja premiere w japonii w grudniu i nie bedzie kolidowalo z GT ktory ma premiere w marcu - FF13 ma premiere w marcu w EU i USA, tak jak GoW3, ale nie wiadomo co i jak bedzie z GT5 - FF13 ma premiere na poczatku miesiaca, a GoW3 o ile pamietam byl z konca marca Tak czy siak lepiej jest przesunac date premiery exclusivow, to chyba logiczne jest. Mam jednak nadzieje ze mimo wszystko to tylko plotka ;p Aha no i bylbym zapomnial o GoW collections ktore w EU bedzie pozniej ;] Przeciez trzeba to jakos sprzedac Edytowane 16 listopada 200915 l przez Trzcina
Opublikowano 16 listopada 200915 l Wydaje mi sie, ze to plotka. Widzialem to wcozraj ui szukalem potwierdzenia. Na zadnej innej stronie polskiej ani zagranicznej NIC o tym nie pisza wiec.... IMO lipna plota.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Wczoraj znajomy podał mi tego newsa, i tak samo szukałem na innych stronach itd. I kompletnie nic nie znalazłem a przecież huczeli by o tym gdzie się da. Nawet tutaj na forum nikt nic nie wspominał. A jeżeli to prawda no to lipa straszna, człowiek już się psychicznie nastawił na Gow-a 3... bo o GT5 to szkoda nawet wspominać.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Wczoraj znajomy podał mi tego newsa, i tak samo szukałem na innych stronach itd. I kompletnie nic nie znalazłem a przecież huczeli by o tym gdzie się da. Nawet tutaj na forum nikt nic nie wspominał. A jeżeli to prawda no to lipa straszna, człowiek już się psychicznie nastawił na Gow-a 3... bo o GT5 to szkoda nawet wspominać. do tego czasu wszyscy zdazymy ograc GoW Collection pare razy. Sony dzieli sobie premiery najwiekszych hitow, bysmy mogli kazdy z nich kupic. nie zmienia to jednak faktu, ze jako Gracze, traktowani jestesmy przez Japonczyków nie fair. o GT5 zapominam kompletnie. nie obchodzi mnie aktualnie czy ta gra powstaje, czy nie. jak wyjdzie, to dopiero wróce do jej tematu.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Strony milcza. Strona gow3 milczy. Ich community nawet w temacie plotki nie ma tej wiadomosci..
Opublikowano 16 listopada 200915 l Bo to bzdura jest. Żadnego źródła, nic. Wiarygodność zerowa. Brawo ps3info, mamy n4g na naszym poletku.