Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

...w kilku językach ;]

Psikus. Wersja europejska z 9 językami zajmuje 40GB. Także to nie to. ;]

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 479,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

Kratos krzyczący po Czesku.... nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Kratos krzyczący po Czesku.... nie mogę się doczekać.

O ile mogę to sobie wyobrazić po polsku... To czeski wykracza poza moją wyobraźń.

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać tej epickiej sceny w której Kratos grozi Zeusowi w języku Ćwoka z Hałupy. Beczka śmiechu :D

Opublikowano

W nowym PE jest napisane,że GOW III w Europie będzie miał premierę 17 marca... :) To jak to w końcu jest 17,18 czy może 19?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Co Was tam jakiś czeski obchodzi, lepiej trzymajcie kciuki by Boguś w roli Kratosa dał radę.

Opublikowano

W nowym PE jest napisane,że GOW III w Europie będzie miał premierę 17 marca... :) To jak to w końcu jest 17,18 czy może 19?

Może i 25, Sony jeszcze niczego nie ogłosiło.

Opublikowano

Premiera za miesiac, a nadal nie wiadomo kiedy dokladnie gra zostanie wydana w Europie - super ! :D

Co strona to inna data, najpopularniejsza data to 19 marca. :)

Opublikowano

Od jakiego poziomu trudności zaczniecie przygodę z Kratosem?

Opublikowano

Ja zacznę jak każdą część czy to na PS2 czy na PSP na normalu (no chyba, że w reckach będą narzekać na zbyt łata rozgrywkę).

Drugi raz na najwyższym odblokowanym z dubbingiem PL.

Opublikowano

Tak jak każdą grę: na normalu aby poznać, a później na wyższych.

Opublikowano

http://www.kikoo.pl/news/3123-1/Masywny-God-of-War-3/

Na twitterze napisał: 35GB dóbr. Dzięki niebiosom za dwuwarstwowe płyty Blu-ray. Nieźle, zważywszy na to, że gra nie zawiera filmowych wstawek. Aby tego było mało, europejska wersja jest jeszcze większa: Europejska wersja jest większa, około czterdziestki. Dziewięć języków więcej. Są to: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, holdenderski, polski oraz rosyjski.

Pytanie moje, Czy to oznacza ze kazda wersja Europejska bedzie zawierala wszsytkie jezyki? Jesli tak to zasysam z UK ;)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Na twitterze napisał: 35GB dóbr. Dzięki niebiosom za dwuwarstwowe płyty Blu-ray. Nieźle, zważywszy na to, że gra nie zawiera filmowych wstawek. Aby tego było mało, europejska wersja jest jeszcze większa: Europejska wersja jest większa, około czterdziestki. Dziewięć języków więcej. Są to: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, holdenderski, polski oraz rosyjski.

Pytanie moje, Czy to oznacza ze kazda wersja Europejska bedzie zawierala wszsytkie jezyki? Jesli tak to zasysam z UK ;)

doswiadczenie uczy, ze gra z Anglii bedzie tylko po angielsku

Opublikowano

pewnie w UK bedzie pare $$$ tansza

Opublikowano

Pewnie cena.

No i GoW3 z Anglii nie będzie miał tej pięknej "małej" vlepki POLSKA WERSJA JĘZYKOWA ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

dokladnie Przy dzisiejszym kursie GoW by mnie kosztowal z przesylka 170zl

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ja zacznę na normalu...później może zabiorę się za wyższe poziomy.

Ja za moją sztukę zapłacę 159 zł i jest git :D^_^

Opublikowano

doswiadczenie uczy, ze gra z Anglii bedzie tylko po angielsku

ciekawostka ;)

obie gry wersje angielske (czyt. kupione w Anglii),

z tego co pamietam to obie gry ze 'stajni' sony i sprawa ma sie tak;

-killzone 2 -> wszystkie opcje wyboru jezyka (polski included)

-uncharted 2 -> tylko podstawa europejska (EN, FR, DE, IT, NL)

pozdro

Edytowane przez czysty

Opublikowano

Ja zacznę na normalu...później może zabiorę się za wyższe poziomy.

Ja za moją sztukę zapłacę 159 zł i jest git :D^_^

Gdzie tak tanio można dostać?

Opublikowano

Widząc jak obniżyli poziom trudności dwójki względem jedynki, jedynym słusznym poziomem pozostanie hard (pewnie się będzie nazywa Tytan). Wątpie że gra bedzie jakoś trudna / bardzo trudna. Mam nadzieje że będzie trophy za najwyższy poziom, swoją drogą ciekawe jak się będzie nazywał ;).

Opublikowano

moze teraz poziomy trudnosci beda nazywac sie od mitologicznych lokacji a najwyzszy bedzie Olympus ;)

Opublikowano

Widząc jak obniżyli poziom trudności dwójki względem jedynki, jedynym słusznym poziomem pozostanie hard (pewnie się będzie nazywa Tytan). Wątpie że gra bedzie jakoś trudna / bardzo trudna. Mam nadzieje że będzie trophy za najwyższy poziom, swoją drogą ciekawe jak się będzie nazywał ;).

Ja pamiętam, że GoW2 od razu zacząłem na hard, bo wcześniej czytałem, że jest obniżony poziom trudności i to prawda była. Dlatego GoW 3 tak samo zacznę od najwyższego.

Przy okazji, to w czwartek ma być ten nowy trailer/gameplay?