Skocz do zawartości

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

...w kilku językach ;]

Psikus. Wersja europejska z 9 językami zajmuje 40GB. Także to nie to. ;]

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 459 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

Kratos krzyczący po Czesku.... nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Kratos krzyczący po Czesku.... nie mogę się doczekać.

O ile mogę to sobie wyobrazić po polsku... To czeski wykracza poza moją wyobraźń.

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać tej epickiej sceny w której Kratos grozi Zeusowi w języku Ćwoka z Hałupy. Beczka śmiechu :D

Opublikowano

W nowym PE jest napisane,że GOW III w Europie będzie miał premierę 17 marca... :) To jak to w końcu jest 17,18 czy może 19?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Co Was tam jakiś czeski obchodzi, lepiej trzymajcie kciuki by Boguś w roli Kratosa dał radę.

Opublikowano

W nowym PE jest napisane,że GOW III w Europie będzie miał premierę 17 marca... :) To jak to w końcu jest 17,18 czy może 19?

Może i 25, Sony jeszcze niczego nie ogłosiło.

Opublikowano

Premiera za miesiac, a nadal nie wiadomo kiedy dokladnie gra zostanie wydana w Europie - super ! :D

Co strona to inna data, najpopularniejsza data to 19 marca. :)

Opublikowano

Od jakiego poziomu trudności zaczniecie przygodę z Kratosem?

Opublikowano

Ja zacznę jak każdą część czy to na PS2 czy na PSP na normalu (no chyba, że w reckach będą narzekać na zbyt łata rozgrywkę).

Drugi raz na najwyższym odblokowanym z dubbingiem PL.

Opublikowano

Tak jak każdą grę: na normalu aby poznać, a później na wyższych.

Opublikowano

http://www.kikoo.pl/news/3123-1/Masywny-God-of-War-3/

Na twitterze napisał: 35GB dóbr. Dzięki niebiosom za dwuwarstwowe płyty Blu-ray. Nieźle, zważywszy na to, że gra nie zawiera filmowych wstawek. Aby tego było mało, europejska wersja jest jeszcze większa: Europejska wersja jest większa, około czterdziestki. Dziewięć języków więcej. Są to: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, holdenderski, polski oraz rosyjski.

Pytanie moje, Czy to oznacza ze kazda wersja Europejska bedzie zawierala wszsytkie jezyki? Jesli tak to zasysam z UK ;)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Na twitterze napisał: 35GB dóbr. Dzięki niebiosom za dwuwarstwowe płyty Blu-ray. Nieźle, zważywszy na to, że gra nie zawiera filmowych wstawek. Aby tego było mało, europejska wersja jest jeszcze większa: Europejska wersja jest większa, około czterdziestki. Dziewięć języków więcej. Są to: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, holdenderski, polski oraz rosyjski.

Pytanie moje, Czy to oznacza ze kazda wersja Europejska bedzie zawierala wszsytkie jezyki? Jesli tak to zasysam z UK ;)

doswiadczenie uczy, ze gra z Anglii bedzie tylko po angielsku

Opublikowano

pewnie w UK bedzie pare $$$ tansza

Opublikowano

Pewnie cena.

No i GoW3 z Anglii nie będzie miał tej pięknej "małej" vlepki POLSKA WERSJA JĘZYKOWA ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

dokladnie Przy dzisiejszym kursie GoW by mnie kosztowal z przesylka 170zl

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ja zacznę na normalu...później może zabiorę się za wyższe poziomy.

Ja za moją sztukę zapłacę 159 zł i jest git :D^_^

Opublikowano

doswiadczenie uczy, ze gra z Anglii bedzie tylko po angielsku

ciekawostka ;)

obie gry wersje angielske (czyt. kupione w Anglii),

z tego co pamietam to obie gry ze 'stajni' sony i sprawa ma sie tak;

-killzone 2 -> wszystkie opcje wyboru jezyka (polski included)

-uncharted 2 -> tylko podstawa europejska (EN, FR, DE, IT, NL)

pozdro

Edytowane przez czysty

Opublikowano

Ja zacznę na normalu...później może zabiorę się za wyższe poziomy.

Ja za moją sztukę zapłacę 159 zł i jest git :D^_^

Gdzie tak tanio można dostać?

Opublikowano

Widząc jak obniżyli poziom trudności dwójki względem jedynki, jedynym słusznym poziomem pozostanie hard (pewnie się będzie nazywa Tytan). Wątpie że gra bedzie jakoś trudna / bardzo trudna. Mam nadzieje że będzie trophy za najwyższy poziom, swoją drogą ciekawe jak się będzie nazywał ;).

Opublikowano

moze teraz poziomy trudnosci beda nazywac sie od mitologicznych lokacji a najwyzszy bedzie Olympus ;)

Opublikowano

Widząc jak obniżyli poziom trudności dwójki względem jedynki, jedynym słusznym poziomem pozostanie hard (pewnie się będzie nazywa Tytan). Wątpie że gra bedzie jakoś trudna / bardzo trudna. Mam nadzieje że będzie trophy za najwyższy poziom, swoją drogą ciekawe jak się będzie nazywał ;).

Ja pamiętam, że GoW2 od razu zacząłem na hard, bo wcześniej czytałem, że jest obniżony poziom trudności i to prawda była. Dlatego GoW 3 tak samo zacznę od najwyższego.

Przy okazji, to w czwartek ma być ten nowy trailer/gameplay?