Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano
Czy ktoś z was ma Jabra BT-135? Mnie się gdzieś ładowarka zapodziała podczas remontu, a kablem USB<-> mini( czy tam nano)USB mi nie ładuję. W instrukcji jest napisane, że można ładować z komputera... ktoś może to sprawdzić u siebie?

Ja co prawda mam inny model, chyba tańszy (Jabra BT-2010) ale ładowanie z USB działa (z PS3).

• Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 59,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano
Czy ktoś z was ma Jabra BT-135? Mnie się gdzieś ładowarka zapodziała podczas remontu, a kablem USB<-> mini( czy tam nano)USB mi nie ładuję. W instrukcji jest napisane, że można ładować z komputera... ktoś może to sprawdzić u siebie?

Ja co prawda mam inny model, chyba tańszy (Jabra BT-2010) ale ładowanie z USB działa (z PS3).

Sprawdze z PS3, bo z dwóch komputerów nie dało rady.

Edit: Chyba mam jakiś trefny kabel

Edytowane przez ArturNOW

Opublikowano

A kabel od pada z PS3 podłączałeś? ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja mam oficjalny Headset do PlayStation i działa świetnie - szczególnie że wyszedł mnie dokładnie 32zł nowy :D

Opublikowano

Kupiłem Bundle Packa Socom Confrontation + Oficjalny Headset który mnie wyszedł dokładnie 207zł.

Headseta sobie zostawiłem dla siebie, gre wyciągnąłem z pudełka i nawet jej nie odfoliowałem.

Potem kumpel powiedział że chce coś nowego na PS3 - dałem mu Socoma a on mi Star Wars Force Unleashed i dopłacił mi 30zł bo moja gra była nowsza i była w folii.

A potem Star Warsy opchałem z 145zł i jest hedset za 32zł :D

Trik już ten nie działa, bo Socom na Allegro jest już strasznie tani - ja to zrobiłem jak gra dopiero co wyszła.

Edytowane przez SzaryFox_PL

Opublikowano

Hehehe, nie to i tak nie dla mnie takie kombinowanie. ;)

Czyli co jedynie w jaki sposób, mogę wyrwać oficjalnego head-a Sony jest kupno go z SOCOMEM?

Opublikowano
A kabel od pada z PS3 podłączałeś? ;)

eeee? przecież on ma inną końcówkę, te Jabry mają taki mini usb ale innego typu, jeszcze mniejsze:|

Opublikowano

kupilem headset jabry 2010 i za cholere nie wykrywa mi ps3 tego settings/accesory settings/manage bluetooth device/ nastepnie yes / nastepnie scan device i tek szuka do usranej smierci i nic moze to sie robi inaczej prosze o pomoc.... telefon ten headset wykrywa bez problemu...

Edytowane przez kAos

Opublikowano

bo najpierw musisz wlaczyc ten headset

Opublikowano

no nie jestem takim wariatem zebym go nie wlaczal i go szukal...

a moze twoja propozycja wyglada nastepujaco podczas szukania wlaczyc hedset ??

czy juz przed szukaniem go wlaczyc ?

Edytowane przez kAos

Opublikowano

przed wyszukiwaniem urzadzenia headset oczywiscie musisz wlaczyc- przytrzymaj przycisk przez 5 sekund

sam z tym mialem problemy

Opublikowano

robie to na rozne sposoby i nic... caly czas nic nie znajduje ps3 telefon wykrywa to za kazdym razem wiec hedset napewno nie jest uzkodzony bo nim gadalem przez telefon

Opublikowano

no dobra po chyba 2 lub 3 godzinach wyprowadzajacych z rownowagi skonfigurowałem tego jabre 2010

a mianowicie chodzilo o to zeby wlaczyc hedset trzymajac przycisk do tad az zacznie palic sie dioda na stale wtedy ps3 wykryl ten zestaw

bez problemu a myslalem ze cisne nim o sciane a jednak nie dziala :)

dzieki za naprowadzenie mnie na dobry tor CHOOMik bo bym na to za zadne skarby nie wpadl... zeby przytrzymac dluzej przycisk w sluchawce hhmmm o tym nawet w instrukcji nie ma napisane...

Opublikowano

ale masz chociaz instrukcje obslugi? Gdzies mam swoja, wiec moglbym w razie czego Ci ją zeskanowac- o ile jej nie masz :D

edyta: o widzisz ;] u mnie wlasnie bylo napisane aby przytrzymac przycisk przez 5 sekund, tyle że ja mam Jabre BT135

Edytowane przez ChOomik

Opublikowano

mam pytanie. dzis zakupilem headset i po podlaczeniu do konsoli nie leci dzwiek w sluchawkach, mikrofon dziala. To normalne ? czy u was lecie tez dzwiek z gry ?

Opublikowano

A masz głosy ludzi w głośnikach tych, z których leci reszta odgłosów?

W opcjach można ustawic czy HS ma słuzyć jako HS czy tylko jako mikrofon.., może tam masz ustawione, żeby HS był używany wasnie tylko jako mikrofon. Zaraz sprawdzę u siebie dokładnie.

EDIT: Tak, tam w Audio Device Settings masz wybór urządzenia wejściowego i wyjściowego dla głosów z HS.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

dzieki spoko :] poprostu myslalem ze z HS beda tez lecialy dziweki gry, bo ze sluchawkami na uszach malo slysze TV ale ze mam slochawki z dwoma koncowkami a do ps3 podlaczone jest za pomoca kostki to mikrofon mam podlaczony do ps3 a sluchawki do TV i slysze w sluchawkach i gdzwieki z gry i glosy i wszystko jest slicznie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sony Ericsson Bluetooth headset HBH-PV702 to chyba najlepszy wybor jesli chodzi o headset do PS3. Dalem za niego jakis rok temu niecale 30 funtow i sluzy do dzisiaj bezproblemowo. Bateria trzyma do 8 godzin ciaglego uzytkowania. Jakosc dzwieku dokladna i jedyne szumy jakich mozna sie dosluchac pochodza od znajomych "po drugiej stronie kabla" jesli maja cos zle skonfigurowane. Ogolnie jakosc/cena 5/5.