Emet 1 072 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Czy ktoś z was ma Jabra BT-135? Mnie się gdzieś ładowarka zapodziała podczas remontu, a kablem USB<-> mini( czy tam nano)USB mi nie ładuję. W instrukcji jest napisane, że można ładować z komputera... ktoś może to sprawdzić u siebie? Ja co prawda mam inny model, chyba tańszy (Jabra BT-2010) ale ładowanie z USB działa (z PS3). Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Czy ktoś z was ma Jabra BT-135? Mnie się gdzieś ładowarka zapodziała podczas remontu, a kablem USB<-> mini( czy tam nano)USB mi nie ładuję. W instrukcji jest napisane, że można ładować z komputera... ktoś może to sprawdzić u siebie? Ja co prawda mam inny model, chyba tańszy (Jabra BT-2010) ale ładowanie z USB działa (z PS3). Sprawdze z PS3, bo z dwóch komputerów nie dało rady. Edit: Chyba mam jakiś trefny kabel Edytowane 10 Listopada 2008 przez ArturNOW Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) A kabel od pada z PS3 podłączałeś? Edytowane 10 Listopada 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
SzaryFox_PL 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja mam oficjalny Headset do PlayStation i działa świetnie - szczególnie że wyszedł mnie dokładnie 32zł nowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Można wiedzieć gdzie go zakupiłeś, tak tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzaryFox_PL 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Kupiłem Bundle Packa Socom Confrontation + Oficjalny Headset który mnie wyszedł dokładnie 207zł. Headseta sobie zostawiłem dla siebie, gre wyciągnąłem z pudełka i nawet jej nie odfoliowałem. Potem kumpel powiedział że chce coś nowego na PS3 - dałem mu Socoma a on mi Star Wars Force Unleashed i dopłacił mi 30zł bo moja gra była nowsza i była w folii. A potem Star Warsy opchałem z 145zł i jest hedset za 32zł Trik już ten nie działa, bo Socom na Allegro jest już strasznie tani - ja to zrobiłem jak gra dopiero co wyszła. Edytowane 10 Listopada 2008 przez SzaryFox_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Hehehe, nie to i tak nie dla mnie takie kombinowanie. Czyli co jedynie w jaki sposób, mogę wyrwać oficjalnego head-a Sony jest kupno go z SOCOMEM? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzaryFox_PL 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Oficjalny headset jest już sprzedawany w US osobno (bez socoma) tak jak inne akcesoria. W Europie pewnie też będzie za niedługo sprzedawany. Tu masz foto pięknego pudełeczka i headseta http://ecx.images-amazon.com/images/I/41n1...N7L._SS400_.jpg Cena: 49.99$ Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Oficjalny headset na ebay'u Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A kabel od pada z PS3 podłączałeś? eeee? przecież on ma inną końcówkę, te Jabry mają taki mini usb ale innego typu, jeszcze mniejsze:| Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Moja ma zwykle mini USB jak w padzie do PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
kAos 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) kupilem headset jabry 2010 i za cholere nie wykrywa mi ps3 tego settings/accesory settings/manage bluetooth device/ nastepnie yes / nastepnie scan device i tek szuka do usranej smierci i nic moze to sie robi inaczej prosze o pomoc.... telefon ten headset wykrywa bez problemu... Edytowane 13 Listopada 2008 przez kAos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 bo najpierw musisz wlaczyc ten headset Cytuj Odnośnik do komentarza
kAos 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) no nie jestem takim wariatem zebym go nie wlaczal i go szukal... a moze twoja propozycja wyglada nastepujaco podczas szukania wlaczyc hedset ?? czy juz przed szukaniem go wlaczyc ? Edytowane 13 Listopada 2008 przez kAos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 przed wyszukiwaniem urzadzenia headset oczywiscie musisz wlaczyc- przytrzymaj przycisk przez 5 sekund sam z tym mialem problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
kAos 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 robie to na rozne sposoby i nic... caly czas nic nie znajduje ps3 telefon wykrywa to za kazdym razem wiec hedset napewno nie jest uzkodzony bo nim gadalem przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza
kAos 1 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 no dobra po chyba 2 lub 3 godzinach wyprowadzajacych z rownowagi skonfigurowałem tego jabre 2010 a mianowicie chodzilo o to zeby wlaczyc hedset trzymajac przycisk do tad az zacznie palic sie dioda na stale wtedy ps3 wykryl ten zestaw bez problemu a myslalem ze cisne nim o sciane a jednak nie dziala dzieki za naprowadzenie mnie na dobry tor CHOOMik bo bym na to za zadne skarby nie wpadl... zeby przytrzymac dluzej przycisk w sluchawce hhmmm o tym nawet w instrukcji nie ma napisane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) ale masz chociaz instrukcje obslugi? Gdzies mam swoja, wiec moglbym w razie czego Ci ją zeskanowac- o ile jej nie masz edyta: o widzisz ;] u mnie wlasnie bylo napisane aby przytrzymac przycisk przez 5 sekund, tyle że ja mam Jabre BT135 Edytowane 13 Listopada 2008 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 mam pytanie. dzis zakupilem headset i po podlaczeniu do konsoli nie leci dzwiek w sluchawkach, mikrofon dziala. To normalne ? czy u was lecie tez dzwiek z gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) A masz głosy ludzi w głośnikach tych, z których leci reszta odgłosów? W opcjach można ustawic czy HS ma słuzyć jako HS czy tylko jako mikrofon.., może tam masz ustawione, żeby HS był używany wasnie tylko jako mikrofon. Zaraz sprawdzę u siebie dokładnie. EDIT: Tak, tam w Audio Device Settings masz wybór urządzenia wejściowego i wyjściowego dla głosów z HS. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dzieki spoko :] poprostu myslalem ze z HS beda tez lecialy dziweki gry, bo ze sluchawkami na uszach malo slysze TV ale ze mam slochawki z dwoma koncowkami a do ps3 podlaczone jest za pomoca kostki to mikrofon mam podlaczony do ps3 a sluchawki do TV i slysze w sluchawkach i gdzwieki z gry i glosy i wszystko jest slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 kupie jakiegos HS za 50 zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sony Ericsson Bluetooth headset HBH-PV702 to chyba najlepszy wybor jesli chodzi o headset do PS3. Dalem za niego jakis rok temu niecale 30 funtow i sluzy do dzisiaj bezproblemowo. Bateria trzyma do 8 godzin ciaglego uzytkowania. Jakosc dzwieku dokladna i jedyne szumy jakich mozna sie dosluchac pochodza od znajomych "po drugiej stronie kabla" jesli maja cos zle skonfigurowane. Ogolnie jakosc/cena 5/5. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ostatnio testowalem teago HS'a i niestety szumi... oddalem rodziceilce Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item497820273_oficjalny_...th_headset.html Jednego biore ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi