Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Managery piłkarskie

Featured Replies

Opublikowano

Depaya podkupilo mi PSG

Kupilem tez Lucasa Romero do pomocy i od samego poczatku jest wyrozniajaca sie postacia w druzynie, kolejny do mojej listy wonderkidow

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 156,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jestem zawiedziony fm 2014 ....  prawie żadnych zmian i czuje się jakbym grał w 13 .... Jeżeli ktoś z was jeszcze nie zakupił fm'a a ma wersje z zeszłego rok to niech pozostanie przy niej.    jedno wi

• Linek - jest na 100%. Wejdź na cmrev.com i tam poszukaj.

• Alex van Cube
    Alex van Cube

Football Manager, a potem długo, długo nic.   Czy 2014 najlepszy? To kwestia gustu. Do mnie nowsze odsłony i wprowadzane w nich zmiany średnio mi podeszły, więc wciąż łoję swojego sejwa z FM2012. Gd

Opublikowano

W drugim sezonie Valencia wygralem lige mistrzow i zdobylem mistrza kraju, wiec czas na cos nowego. Pomyslalem o druzynie srodka tabeli i walki o miejsce premiowane awansem do ligi europy, albo walke o utrzymanie. Wybralem Newcastle, ale po 13 kolejkach jestem trzeci i bardziej wyglada mi to na walke o mistrzostwo kraju, niz to co sobie zalozylem przed sezonem. Chce miec spore wyzwanie, a nie serie meczow bez porazki.

I drugie pytanie - ktora liga poza top 5 (anglia, hiszpania, niemcy, francja i wlochy) jest najciekawsza? Portugalska? Holenderska?

Opublikowano

Też zacząłem grać Valencią. Dwa mistrzostwa kraju oraz pół finał LM. Zbyt łatwo idzie.

Opublikowano

Ja przez jakis czas zapodawalem lige szwajcarska i bardzo dobrze sie bawilem za kazdym razem. Gra sie tam kazdy z kazdym czterokrotnie, nie ma jakos bardzo dlugiej przerwy, no i biorac ligowego sredniaka mozna miec wyzwanie. Po jakims czasie calkiem calkiem idzie sciagnac ciekawych grajkow, a i o ile pamietam jest tylko 1 miejsce premiowane awansem do LM. Co do wyzwania to ostatnio odpalam moda na nizsze ligi polskie, biore trzecia lige (czwarty poziom rozgrywkowy) i druzyne obok mojego miasta i lecimy az po Champions League, usilujac wczesniej wbic sie do Pucharow poprzez Puchar Polski (moj rekord: wejscie z pierwszej ligii). Polecam, fajna zawaba rowniez :) a tak w ogole to odstawilem FMa bo za bardzo wkrecal i pozniej siedzialem wkoorvviony ze durny jestem i niewyspany w pracy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczalem nowa kariere Lyonem i kupilem Pione Sisto za 6,5mln € (klauzula odejscia). 19 lat, a z marszu wszedl do podstawowego skladu i stal sie kluczowym zawodnikiem. Polecam

Opublikowano

brać tego classica na ipada czy nie brać, o to jest pytanie

Opublikowano

Tak samo popier,rdolona i oszukująca gra jak na PC.

Polecam serdecznie.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Giercuje Ktoś obecnie w FM'a 2015? Ja zacząłem nową grę Valencią, lecę 2 sezon. Pierwszy wyniki kosmos ! :banderas:

Opublikowano

Ja wrzuciłem sobie aktualizację składów i zacząłem od nowa WHU. Na razie 2x mistrzostwo w dwóch pierwszych sezonach :)

Opublikowano

No ja tez zaktualizowalem :) - Marshall? Ladnie widze, od razu w 1 sezonie WHU mistrzostwo? Wow. Ja Valencia w pierwszym sezonie mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Krola i... Liga Mistrzow :) posprzedawalem kilku podstawowych i zainwestowalem w mlodych na drugi sezon. Polecam Brume na skrzydlo ! Jest tani i rewelacyjny. W polowie sezonu srednia powyzej 8.0 i pelno asyst.

Opublikowano

Sterling? Za ile go wyrwales? Lucasa Romero tez mialem w 1 sezonie. Kupilem za pare baniek, po sezonie za 30 baniek funtow poszedl do PSG.

Opublikowano

Jak skladam podobne oferty klubom to zawsze odrzucaja :( jak bede przy kompoe to pokaze swoj sklad na 2 sezon. Teraz mi dali ponad 100mln funtow ale nie chce kupowac gwiazd dlatego w sumie malo z tego wydalem a jak juz to po pare baniek na jakies talenty.

Opublikowano

Też grałem niedawno Valencią jednak jak zobaczyłem dysproporcje w kasie za tv to zwątpiłem. Real dostawał 150mln za sezon, a ja 30. Musiałbym co sezon sprzedawać za 60 mln żeby utrzymać super topowy zespół. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam obecnie przerwę od FMa, ale polecam 4 kotow:

obrona: eder alvarez balanta

pomoc: lucas romero

skrzydlo: pione sisto

atak: domenico berardi

wszyscy oprócz berardiego do dostania za około 15mln ojro

Opublikowano

A kto ich nie zna? :) Teraz pierwszych trzech mam w WHU. Berardi poszedł do Arsenalu za 45 mln ojro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z moich dobrych grajkow w FM15:

- Gabriel Barbosa (Santos) - w 2019 zrobil mi sie z niego najlepszy pilkarz europy

- Luka Jovic (Crvena) - w 2018 roku 21 bramek w 28 meczach

- Richairo Zivkovic (Ajax) - do kupienia za grosze, bardzo dobry napastnik, niestety tez u mnie lapie bardzo duzo kontuzji

- Mario Fernandes (CSKA) - ciezki do kupienia ale po kilku latach sie robi z niego czolowy obrona w Europie

a z drozszych to przede wszystkich Oliver z Atletico gosciu jak kosi to glowa mala, w najlepszym sezonie mial u mnie 29 asyst w 35 meczach.

Opublikowano

Ktoś się czai na nowego FM-a? Rok temu o tej porze kupiłem klucz za ~90 zł, a teraz wszędzie ~140 zł. Widział ktoś taniej?

Opublikowano

Dokladnie, prowadze jednoczesnie repre Brazyli i u mnie jest tez jednym z czolowych zawodnikow, no w sumie ustepuje ytlko Gabrielowi Barbosie wczesniej prze ze mnie wspomnianym, ktory juz drugi raz z rzedu zotla pilke wlasnie u mnie dostal.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tak naprawde warto przesiadac sie od razu na FM2016? Moim zdaniem lepiej poczekac i kupic po nowym roku, jak juz jakies patche sie pojawia i jakos to bedzie "gralo". Najgorsze, ze cena FM Praktycznie nie spada przez dlugi czas :<

Edytowane przez Koleś88