Opublikowano 6 września 201014 l Ja mam takie pytanie... może nie trafne ale zapytać zawsze warto. Da się zmienić swój login konta pss ? Po prostu zmienić jego nazwę ? pozdr Nie rozumiem. Loginem jest e-mail to raz. A dwa nie ma loginu PSS (Playstation Store) tylko PSN (Playstation Network). Jeśli dobrze się domyślam chodzi Ci o nick - nie da się go zmienić. Edytowane 6 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 8 września 201014 l wiadomo jaki dzisiaj update w EU PSS? MAM Ku..wa nadzieje ze Castle Crushers w koncu sie pojawi u nas!!
Opublikowano 8 września 201014 l Ja mam takie pytanie... może nie trafne ale zapytać zawsze warto. Da się zmienić swój login konta pss ? Po prostu zmienić jego nazwę ? pozdr Nie rozumiem. Loginem jest e-mail to raz. A dwa nie ma loginu PSS (Playstation Store) tylko PSN (Playstation Network). Jeśli dobrze się domyślam chodzi Ci o nick - nie da się go zmienić. Dziękuję - o to mi chodziło. pozdr ponownie
Opublikowano 9 września 201014 l wiadomo jaki dzisiaj update w EU PSS? MAM Ku..wa nadzieje ze Castle Crushers w koncu sie pojawi u nas!! PS Store 08.09: http://www.ppe.pl/news-2734-PS_Store_08092010.html Nie ma CC
Opublikowano 14 września 201014 l A zapytam bo słyszałem przeróżne opinie. Kupując grę z PSS w 5 osób - te osoby są na stałe powiązane z tym kontem ? Czy np kupując grę nr 2 może ją pobrać np ja i zupełnie inne 4 osoby niż wcześniej ? Chyba że osoby są powiązane z kontem i już żadna inna osoba spoza tej piątki nic z tego konta nie będzie mogła pobrać. jak to jest ? Dziękuję za odp.
Opublikowano 14 września 201014 l są powiązane z kontem i już żadna inna osoba spoza tej piątki nic płatnego/zakupionegoz tego konta nie będzie mogła pobrać... dopóki ktoś z tej 5tki nie zwolni jednego slota, poprzez dezaktywacje konta, blokując sobie możliwość uruchomienia wcześniej zakupionych gier na to konto.
Opublikowano 14 września 201014 l Czyli kupując grę z innymi osobami jest potrzebne nowe konto tak ? C(pipi) to wygląda w takim razie... mogli zablokować po prostu do 5 pobrań.
Opublikowano 14 września 201014 l Ja pier.dole masz możliwość kupienia gry za 1/5 ceny i jeszcze Ci (pipi) mało. Zachowanie niektórych po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. A tak swoją drogą to masz odpowiedni temat dotyczący sklepiku.
Opublikowano 14 września 201014 l Nie marudzę - po prostu pytam. Dziwnym jest fakt posiadania 16 kont dla 16 gier - co gdy mi się skończą a do danej gierki będę chciał wrócić ? O kolejne pytanie - czy kasując konto i logując się na nie ponownie mogę pobrać starą gierkę ?
Opublikowano 14 września 201014 l Nie marudzę - po prostu pytam. Dziwnym jest fakt posiadania 16 kont dla 16 gier - co gdy mi się skończą a do danej gierki będę chciał wrócić ? O kolejne pytanie - czy kasując konto i logując się na nie ponownie mogę pobrać starą gierkę ? No to Ty jesteś dziwny że chcesz mieć 16 kont do 16 gier. Wątpię czy ktokolwiek na forum tak ma. I to Twój problem jak będziesz chciał do niej wrócić - jak napisał Grześ - niektórym w (pipi)e się już powoli przewraca... Co do pytania - tak, możesz usunąć konto, potem do niego się zalogować i ściągnąć grę tyle razy ile zechcesz... Edytowane 15 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 15 września 201014 l a tak swoją droga z checią bym się dowiedział czy czy w końcu u nas pojawi się Castle Crushers na PSS...?
Opublikowano 15 września 201014 l a tak swoją droga z checią bym się dowiedział czy czy w końcu u nas pojawi się Castle Crushers na PSS...? Pojawić to pojawi się na pewno. Pytanie tylko kiedy?
Opublikowano 15 września 201014 l juz wiadomo ze napewno nie dzisiaj... (pipi) nie mam pytan do tych cwokow ktorzy przez 2 tyg nie potrafia odpowiednio zaktualizowac PSS.
Opublikowano 22 września 201014 l PS Store 22 09 http://www.ppe.pl/news-2972-PS_Store_22092010.html Nowy DeathSpank miażdży system. Castle Crashers znów się nie pojawiło.
Opublikowano 22 października 201014 l Czy przy zakupach ze składek w 5 osób, jest możliwość zalogowania się na to samo konto PSS w tym samym czasie, bez ryzyka bana? Czy można zalogować się, włączyć ściąganie gry, wylogować, a ściąganie nadal będzie leciało w tle? Pytam, bo zbliża się premiera God of War Collection, które zajmie ok. 12 GB i na niektórych łączach ściąganie może trochę potrwać. Lepiej (bezpieczniej) przekazać dane do konta następnej osobie po uprzednim ściągnięciu całości, czy można, tak jak wyżej, włączyć ściąganie i od razu dać konto drugiej osobie bez większego ryzyka?
Opublikowano 22 października 201014 l Możesz dać od razu dane następnej osobie. A w tym samym czasie nie da się aby dwie osoby były zalogowane, zawsze wywala tą pierwszą.
Opublikowano 23 października 201014 l Jaki jest czas na ściągnięcie gry po dodaniu do listy pobieranych? Bo na liście pobieranych mam pare fajnych gierek ale mam słabego neta i wolno się ściągają. Dodałem je w lipcu i co jakiś czas ściągnę kilka, kilkanaście mega. Za nie cały rok kończy mi się umowa z tym dostawcą neta to sobie pościągam, a teraz pododaję do listy. Tylko nie wiem czy jest jakiś limit czasowy na ich ściągnięcie.
Opublikowano 23 października 201014 l Nie ma chyba takiego limitu. Zciekawosci zapytam, jakiego masz neta i ile zajmuja te gry ?
Opublikowano 24 października 201014 l Niby jest 2mb ale rozsiane po trzech domach. Transfer przy pobieraniu na PS3 - 10-15kb/s. A gry to róznie. Od 600mb do 2-3gb. Ostatnio demo PES 2011 (1,6gb) ściągałem 3 noce ;/
Opublikowano 27 października 201014 l Nie wiem czy temat dobry ale i tak się spytam. Mam kartę kredytową i to nią załatwiam praktycznie wszystkie zakupy na PSN jednak ostatnio wyskoczył mi zonk. Używałem jej zarówno na europejskim i us PSNie i było gyt, teraz chciałem z niej skorzystać znowu by zakupić dlc na us psn do blazblue(w euro nie ma bo gra jeszcze nie wyszła) i za cholere nie chce mi jej przetrawić(musiałem zakupić przez allegro kartę) wie ktoś o co kaman? Działało i nie działa.
Opublikowano 27 października 201014 l Kupiłam grę Scott Pilgrim vs The World na Playstation Store,niestety zrobiłam to przed kliknięciem Add Funds,teraz mam grę,ale w moich funduszach dalej widnieje 40 zl,czy sklep sam po pewnym czasie pobierze odpowiednią kwotę? Mam nadzieje,że nie będę miała żadnych problemów z tego powodu
Opublikowano 27 października 201014 l Kupiłam grę Scott Pilgrim vs The World na Playstation Store,niestety zrobiłam to przed kliknięciem Add Funds,teraz mam grę,ale w moich funduszach dalej widnieje 40 zl,czy sklep sam po pewnym czasie pobierze odpowiednią kwotę? Mam nadzieje,że nie będę miała żadnych problemów z tego powodu Ja to rozumiem tak że zapłaciłaś za grę kartą a fundusze na koncie zostały jak były.
Opublikowano 28 października 201014 l Czy ktoś zakładał dzisiaj konto na PSN? Co to jest ten błąd 80023017? To tylko chwilowa sprawa?