Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano
LBP i GTA 4 :) cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo :)

Dokładnie ten sam zestaw ^_^

u mnie podobnie :P

GTA IV - story skończone, pora wziąć się za duperele ;p trophies

LBP - play, crate, trophy share do zdobycia. Męczę się na lvl Bunker :/ za (pipi)a nie moge przejść tego lvlu bez draśnięcia :/ koło jest przegięte !!

Far Cry 2 - fajny shooter, jednak jakoś mnie męczy na dłuższą metę. Grany raz na jakiś czas

PES2009 - pojedynki z kumplem przy piwku :piwo:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Pure - graficznie "miszcz" a na dodatek calkiem trudny - szkoda ze bez trophies.

Fallout 3 - biore sie za glowny watek - po 40 godzinach spedzonych z zadaniami pobocznymi.

LBP - trzeba wymasterowac.

Dead Space - jak wyzej.

Boishock - pod choinka juz lezy.

Soul Calibur 4 - z bratem od czasu do czasu.

Opublikowano

LBP oraz GTA IV no a miedzy czasie Resistance 2

Opublikowano

MotorStorm:PR (glownie online) i LittleBigPlanet. Okazyjnie tez GTA IV.

Opublikowano

Wipeout HD i przymierzam sie od Army of Two [nie jestem pewnien czy warto]

Opublikowano

Mercenaries 2, tak zabugowanej gry to ja w swoim życiu nie widziałem na konsoli.

Opublikowano

fifa 09- 9/10

littlebigplanet- 10/10

motorstorm pacific rift- 9/10

bioshock- 9/10

Opublikowano

MGS 4 i GTA 4 8) może skończe przez święta

w miedzyczasie Fifa 09

Opublikowano

Rayman 2, Crash 3 i CTR ściągnięte z PS Store za grosze a siedzę przy nich dłużej niż przy GTA IV czy innych "hitach" . Niedługo jeszcze zakupie Spyro i grania na święta, że hoho :)

Opublikowano

Się mi obrodziło na święta:

Kończę Far Cry 2, walczę coopa w Resistance 2, zacząłem przygodę z Lost Planet - bardzo niedoceniony a fantastyczny tytuł.

Ponadto z gier bez tektury zagrywam się w Soldner X, Crash Comando, Brain CHallenge, Age of Booty

Opublikowano

MotorStorm: Pacific Rift , i powrót do GTA IV :)

Edytowane przez kwachus

Opublikowano

Dead Space - Do GENIALNEGO Bioshocka nawet nie ma co fikac ,ale i tak gra się przyjemnie ;)

Opublikowano

Fifa 09 online albo z bratem :catfight: :D

aktualnie pogrywam w Dead Space , Motorstorm Pacific Rift, Pure i Little Big planet

czekam także na Ressistance 2 no i niestety zrobiła mi się spora kolejka gier do grania - na razie czekają na półce

Opublikowano

Ja obecnie gram w GTA IV, zaniedługo załatwiam sobie Dead Space'a.

Opublikowano

Cóż gram w wolnych chwilach w :

Brothers in Arms: Hell's Highway

Bioshock

Fallout 3

Soul Calibur 4

Uncharted:Drake's Fortune

a wkrótce wrócę kończyć:

GTA 4

Army of two

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ninja Gaiden Sigma, nie dziwię się, że grę uznają za jedną z najlepszych na pierwszego kloca, bo miodnością ona miażdży trzewia :)

Opublikowano

Aktualnie gram:

Burnout Paradise

Dead Space

Call of Duty: WaW

Opublikowano

ja gram w

-motorstorm pacific rift

-resistance 2

-littlebigplanet

-fifa 09

-fallout 3

25lutego-killzone2

Opublikowano

Teraz gram w... Saints Row 2. :D

A czasem sobie włączę CoDa 4 i LBP, i niedługo zabieram się do dalszego przechodzenia nowego Motostorma.

Opublikowano

Deaad Space, Burnout Paradise, LittleBigPlanet, MotorStorm: Pacific Rift i okazyjnie Call of Duty 4: MW