Opublikowano 25 grudnia 200915 l Flower - piękna gra. Bawię się w trophies. Zen Pinball - frajdy tyle samo jest w tej grze ile w normalnych fliperach. Mirrors Edge - dopiero załączyłem. Grałem w demko. Ciekawe czy wciągnie. Uncharted: Drakes Fortune - calakuję. Na razie na hard przechodzę i skarby zbieram. Później Crushing. Metal Gear Solid z PSOne - tu nic mówić nie trzeba. Grałem w nią w '99 roku ostatnio, jak około 11 lat miałem. Angielski znałem świetnie, ale mało mnie interesowało political fiction, bardziej taktyka i strzelanie. Teraz nadszedł czas na obejrzenie wszystkich wstawek w grze, zrozumienie meandrów fabuły i smakowanie tytułu.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Batman AA Buzz Świat Quizów Hustle Kings W kolejce czeka nowy Ratchet
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Demons Souls - potwor poprostu Zen Pinball - dobre na odprezenie Critter Crunch - milo mnie zaskoczylo i wciagnelo jak bagno,7h non stop gralem Fat Princess - kolejny swietny tytul z PSN
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Na chwile obecna smigam w : - Uncharted 2: Among Thieves Pl. - Gt 5 Pro. - Killzone 2 Pl.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Resistance Fall of Man Po wszystkich multi-(pipi)ach czas wrocic do najlepszej strzelanki na ps3
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Skończyłem właśnie Ratchet & Clank: A Crack in Time i jestem już w drugiej połowie kampanii Resistance 2.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Skończyłem Demon's Souls i Dragon ball raging blast (dwie najtrudniejsze platynki jakie zdobyłem), biorę się za dokończenie Fallouta 3, COD classic i zrobienie 100% w LBP (nie mam trofeów za MGS pack). I jeszcze tak czasem na 30 minut gram w BreakQuest (bardzo udany minis) A tak to czekam na paczkę z Dragon Age Edytowane 31 grudnia 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Ja tam smigam w infamous i killzone2 ;P polecam obydwie lecz w killzone ciezko sie celuje ;> dopiero rozpoczynam przygode z ps3
Opublikowano 31 grudnia 200915 l PES 2010 - wpienia nieziemsko. Nie rozumiem jeszcze nowych ustawień.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Skończyłem rewelacyjne Borderlands i wracam (bez entuzjazmu) do GoW2... xd
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Caly czas Demons Souls,troche gierek z PSN i teraz buzz swiat quizow mnie zainteresowal.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l obecnie uncharted 2 Buzz Świat Quizów czasem w tekken 6 ( zreguły vs) Edytowane 2 stycznia 201015 l przez TWISTER1981PL
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Batman: Arkham Asylum, wiedziałem że gra jest bardzo fajna, ale i tak przeszła moje oczekiwania. Oby więcej tak miłych zaskoczeń.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Batman: Arkham Asylum, wiedziałem że gra jest bardzo fajna, ale i tak przeszła moje oczekiwania. Oby więcej tak miłych zaskoczeń. Ja czekam na paczkę z gackiem i się doczekać nie mogę. A tak to Vagranta z psx'a męcze. Grywalne to ale i skomplikowane.