Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Flower - piękna gra. Bawię się w trophies.

Zen Pinball - frajdy tyle samo jest w tej grze ile w normalnych fliperach.

Mirrors Edge - dopiero załączyłem. Grałem w demko. Ciekawe czy wciągnie.

Uncharted: Drakes Fortune - calakuję. Na razie na hard przechodzę i skarby zbieram. Później Crushing.

Metal Gear Solid z PSOne - tu nic mówić nie trzeba. Grałem w nią w '99 roku ostatnio, jak około 11 lat miałem. Angielski znałem świetnie, ale mało mnie interesowało political fiction, bardziej taktyka i strzelanie. Teraz nadszedł czas na obejrzenie wszystkich wstawek w grze, zrozumienie meandrów fabuły i smakowanie tytułu.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 483 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Batman AA

Buzz Świat Quizów

Hustle Kings

W kolejce czeka nowy Ratchet

Opublikowano

Demons Souls - potwor poprostu

Zen Pinball - dobre na odprezenie

Critter Crunch - milo mnie zaskoczylo i wciagnelo jak bagno,7h non stop gralem

Fat Princess - kolejny swietny tytul z PSN

Opublikowano

Pes 2010 na przemian z Assassin's Creed 2

Opublikowano

Na chwile obecna smigam w :

- Uncharted 2: Among Thieves Pl.

- Gt 5 Pro.

- Killzone 2 Pl.

Opublikowano

Resistance Fall of Man

Po wszystkich multi-(pipi)ach czas wrocic do najlepszej strzelanki na ps3

Opublikowano

Skończyłem właśnie Ratchet & Clank: A Crack in Time i jestem już w drugiej połowie kampanii Resistance 2.

Opublikowano

Skończyłem Demon's Souls i Dragon ball raging blast (dwie najtrudniejsze platynki jakie zdobyłem), biorę się za dokończenie Fallouta 3, COD classic i zrobienie 100% w LBP (nie mam trofeów za MGS pack). I jeszcze tak czasem na 30 minut gram w BreakQuest (bardzo udany minis)

A tak to czekam na paczkę z Dragon Age :)

Edytowane przez KainGorn

Opublikowano

Demon Soul-raczej walczę ze sobą niż gram ;)

Opublikowano

Ja tam smigam w infamous i killzone2 ;P polecam obydwie lecz w killzone ciezko sie celuje ;> dopiero rozpoczynam przygode z ps3

Opublikowano

PES 2010 - wpienia nieziemsko. Nie rozumiem jeszcze nowych ustawień.

Opublikowano

Obecnie Brutal Legend, a później Trine.

Opublikowano

Wbijam coś w GTA IV, a jak skończę to czekają Burnout i RE5.

Opublikowano

Skończyłem rewelacyjne Borderlands i wracam (bez entuzjazmu) do GoW2... xd

Opublikowano

Caly czas Demons Souls,troche gierek z PSN i teraz buzz swiat quizow mnie zainteresowal.

Opublikowano

Batman: Arkham Asylum, wiedziałem że gra jest bardzo fajna, ale i tak przeszła moje oczekiwania. Oby więcej tak miłych zaskoczeń.

Opublikowano

Batman: Arkham Asylum, wiedziałem że gra jest bardzo fajna, ale i tak przeszła moje oczekiwania. Oby więcej tak miłych zaskoczeń.

Ja czekam na paczkę z gackiem i się doczekać nie mogę. A tak to Vagranta z psx'a męcze. Grywalne to ale i skomplikowane.