Opublikowano 2 stycznia 201015 l aktualnie koncze Batmana. jedna z lepszych gier zeszlego roku. przeszla moje najsmielsze oczekiwania. za(pipi)iscie, ze w tym roku wyjdzie sequel, absolutny must-buy.
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Od dwoch tygodni tylko tekken 6 i wipeout HD FURY. Te dwie gry tak mnie pochlaniaja, ze nic innego nie moge ruszyc z braku czasu;)
Opublikowano 3 stycznia 201015 l 2 pierwsze gry, tzn. Uncharted : Drakes Fortune i Resistance : Fall of Man. Uncharted genialne, przeszedłem na normalu, i kiedyś na pewno przejdę na hardzie, Resistance całkiem niezłe. Killzone 2 w drodze
Opublikowano 3 stycznia 201015 l resztki czasu przed powrotem na uczelnie przy resistance z bro na coopie i wipeout HD fury - zgadzam sie z przedmówca wciaga jak szambo, nie mam nawet czasu ( i ochoty) sprawdzac innych bolidów caly czas smigam Icarasem. @Vagrant Story - skomplikowany do momentu utworzenia jakiejs dobrej kosy, u mnie na tym sie skonczylo, pozniej juz tylko spelle wspomagajace (glownie na bossów, na zwyklaków mozna sie obejsc bez nich) i klepanie. Nie widze sensu szukania czesci i rzucania sie na zer slepego losu - wypadnie czesc czy nie wypadnie - by dorwac najlepsze zbroje, bez nich mozna sie smialo obejsc wspomagajac sie dobrymi chainami i berserkami.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Skończyłem Ratchet & Clank: Tools of Destruction, wziąłbym się za Quest for Booty i Killzone'a 2 ale sesja się zbliża, eh...
Opublikowano 4 stycznia 201015 l wlasnie zakupilem call of juarez i valkyrie chronicles. szczegolnie interesuje mnie VC, czytalem bardzo duzo pozytywnych opinii na jej temat. gral ktos i moze powiedziec cos wiecej?
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Obczaj "kacik RPG" tam wielu specjalistow wypowiada sie na temat tej gry. DJ HERO - bardzo mi sie podoba, tak samo jak Guitar Hero. Dwa ostanie zestawy piosenek na Expercie to szalenstwo jest. Demon Souls - leveluje sobie odczasu do czasu. SAW - klimat jak z filmu i wszystko jasne. System walki troche jak w pierwszych Silent Hill'ach ale IMO taki ma byc. W grze jak i filmie(tu sa wyjtki ) nikt nie jest Rambo. ładna graficznie i dźwiękowo-muzycznie. Jak ktoś lubi film i klimat gore to można śmiało inwestować. Dirt 2 - od czasu do czasu dla relaxu. AC 2 - pauza do ferii No i ksiazki, bo (pipi)ana sesja sie zbliza, koorwa.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Po zakończeniu przygody z Assassin's Creed 2 wziąłem się za Xboxa....pierwszego Doom 3 , Conker i tona radochy za 150zł ^_^ Waiting for Darksiders! Mam nadzieję że nie będzie to fail otwarcia nowego roku.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Mirror's Edge, Uncharted 2 , czekam aż dojdzie paczka z dragon age. Czasem też pykam sobie w UT3 Jakoś nie mogę się zebrać na dobijanie platyny w Call of duty classic.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Gram w mnóstwo gier i trudno mi wytypować te kilka, ale jeśli tak musi być 1. Modern Warfare 2 2. Killzone 2 3. Battlefield 1943
Opublikowano 15 stycznia 201015 l I)Bayonetta - GoW sie chowa IMO, nawet Dante i Nero mogą czuć się nieswojo . Tyle co tu sie dzieje na ekranie... no nie wiem aż ciezko to opisac. Na pewno jest to gra którą się kocha albo nienawidzi. Moj ranking slasherow: 1) Bayonetta 2) DMC 3 3) DMC 4 4) DMC 1 5) GOW 2 6) GOW 1 II)DIRT 2 - dla relaxu, raz na jakiś czas, pare eventow, najlepsza samochodowka 2009 - nie nudzi sie. III)DJ HERO na expert IV)Demons Souls - leveluje sobie troche
Opublikowano 15 stycznia 201015 l W Naruto ultimate ninja storm, oraz Soul calibur 4, które niedawno dostałem, ogólnie mało gier na PS3 mam(tylko 3), ale narazie tyle mi starczy
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Bioshock ukończony...piękna gra Teraz tylko czekać do 9 lutego Edytowane 15 stycznia 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Pes-ik 2010 i GoW Collection. Za klika dni dojdzie ponownie The Force Unleashed (Sith Edition) po uprzednim scalakowaniu na xo.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Saw The Video Game.Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś bardziej niedopracowanego.System walki,animacja,voice acting tragiczne..A szkoda bo mogłby być ciekawy średniak.
Opublikowano 16 stycznia 201015 l Bayonetta! Jak na razie nie jestem zachwycony,powroce chyba do 5. Residenta,bo dluzszego spotkania z Bayonetta nie zdzierze.