Voytec 2 761 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 aktualnie koncze Batmana. jedna z lepszych gier zeszlego roku. przeszla moje najsmielsze oczekiwania. za(pipi)iscie, ze w tym roku wyjdzie sequel, absolutny must-buy. Cytuj Odnośnik do komentarza
rela2 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Od dwoch tygodni tylko tekken 6 i wipeout HD FURY. Te dwie gry tak mnie pochlaniaja, ze nic innego nie moge ruszyc z braku czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Max95 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 2 pierwsze gry, tzn. Uncharted : Drakes Fortune i Resistance : Fall of Man. Uncharted genialne, przeszedłem na normalu, i kiedyś na pewno przejdę na hardzie, Resistance całkiem niezłe. Killzone 2 w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 resztki czasu przed powrotem na uczelnie przy resistance z bro na coopie i wipeout HD fury - zgadzam sie z przedmówca wciaga jak szambo, nie mam nawet czasu ( i ochoty) sprawdzac innych bolidów caly czas smigam Icarasem. @Vagrant Story - skomplikowany do momentu utworzenia jakiejs dobrej kosy, u mnie na tym sie skonczylo, pozniej juz tylko spelle wspomagajace (glownie na bossów, na zwyklaków mozna sie obejsc bez nich) i klepanie. Nie widze sensu szukania czesci i rzucania sie na zer slepego losu - wypadnie czesc czy nie wypadnie - by dorwac najlepsze zbroje, bez nich mozna sie smialo obejsc wspomagajac sie dobrymi chainami i berserkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Resident 5, a nastepne w kolejce to Resistance 2 i GTA 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Skończyłem Ratchet & Clank: Tools of Destruction, wziąłbym się za Quest for Booty i Killzone'a 2 ale sesja się zbliża, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 wlasnie zakupilem call of juarez i valkyrie chronicles. szczegolnie interesuje mnie VC, czytalem bardzo duzo pozytywnych opinii na jej temat. gral ktos i moze powiedziec cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Obczaj "kacik RPG" tam wielu specjalistow wypowiada sie na temat tej gry. DJ HERO - bardzo mi sie podoba, tak samo jak Guitar Hero. Dwa ostanie zestawy piosenek na Expercie to szalenstwo jest. Demon Souls - leveluje sobie odczasu do czasu. SAW - klimat jak z filmu i wszystko jasne. System walki troche jak w pierwszych Silent Hill'ach ale IMO taki ma byc. W grze jak i filmie(tu sa wyjtki ) nikt nie jest Rambo. ładna graficznie i dźwiękowo-muzycznie. Jak ktoś lubi film i klimat gore to można śmiało inwestować. Dirt 2 - od czasu do czasu dla relaxu. AC 2 - pauza do ferii No i ksiazki, bo (pipi)ana sesja sie zbliza, koorwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po zakończeniu przygody z Assassin's Creed 2 wziąłem się za Xboxa....pierwszego Doom 3 , Conker i tona radochy za 150zł ^_^ Waiting for Darksiders! Mam nadzieję że nie będzie to fail otwarcia nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Kończę genialnego Bioshocka i już nie mogę się doczekać 9 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mirror's Edge, Uncharted 2 , czekam aż dojdzie paczka z dragon age. Czasem też pykam sobie w UT3 Jakoś nie mogę się zebrać na dobijanie platyny w Call of duty classic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Imatyta 0 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gram w mnóstwo gier i trudno mi wytypować te kilka, ale jeśli tak musi być 1. Modern Warfare 2 2. Killzone 2 3. Battlefield 1943 Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 I)Bayonetta - GoW sie chowa IMO, nawet Dante i Nero mogą czuć się nieswojo . Tyle co tu sie dzieje na ekranie... no nie wiem aż ciezko to opisac. Na pewno jest to gra którą się kocha albo nienawidzi. Moj ranking slasherow: 1) Bayonetta 2) DMC 3 3) DMC 4 4) DMC 1 5) GOW 2 6) GOW 1 II)DIRT 2 - dla relaxu, raz na jakiś czas, pare eventow, najlepsza samochodowka 2009 - nie nudzi sie. III)DJ HERO na expert IV)Demons Souls - leveluje sobie troche Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 W nic . Plejak leży zakurzony czekając na HR i GOW3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siepenka 0 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 W Naruto ultimate ninja storm, oraz Soul calibur 4, które niedawno dostałem, ogólnie mało gier na PS3 mam(tylko 3), ale narazie tyle mi starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Skonczylem Darksiders i wzialem sie za God of War II z Collection Cytuj Odnośnik do komentarza
rela2 2 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Teraz w Demon's Souls i w przerwach w Tekkena 6 online Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Bayonetta na Hardzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Bioshock ukończony...piękna gra Teraz tylko czekać do 9 lutego Edytowane 15 Stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Pes-ik 2010 i GoW Collection. Za klika dni dojdzie ponownie The Force Unleashed (Sith Edition) po uprzednim scalakowaniu na xo. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Saw The Video Game.Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś bardziej niedopracowanego.System walki,animacja,voice acting tragiczne..A szkoda bo mogłby być ciekawy średniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Bayonetta! Jak na razie nie jestem zachwycony,powroce chyba do 5. Residenta,bo dluzszego spotkania z Bayonetta nie zdzierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Buzz! Świat Quizów Pozdrawiam panów ze sklepu PSX Extreme :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lemmings' - odjazd dla szarych komórek Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Army of Two The 40th Day na przemian z God of War Collection. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi