Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Silent Hill Homecoming i kilka klasyków z PS2 :whistling:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Bioshock 2(dużo lepsza niż jedynka,jedynkę wyłączyłem po 10 minutach) na przemian z bad company 2 w kolejce uncharted 2

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

GTA IV, dopiero teraz dorwałem.

W kolejce czeka Far Cry 2, i obie części Resistance'a.

Opublikowano

Heavy Rain, GoW trylogia (po kolei dla odświeżenia poprzednich części) aktualnie trzecia część no i w przerwach Band Hero i Soul Calibur IV. oprócz tego mam kilka tytułów które czekają na swoją kolej m.in. Dante's Inferno, Bayonetta czy też Demon's Souls

Opublikowano

Heavy Rain - chciałbym platynke ale jest trochę czasochłonna ;p A tak poza tym to HIT!!!!!!!

GoW III - szczerze mówiąc miałem nie kupować i nie kupiłem. Ale pożyczyłem kumplowi BC2 a on mi właśnie GoWa. Nie grałem w poprzednie części i to był błąd. Oprócz grafy nic mi się nie podoba w tej grze ;D

Opublikowano

Pro Evolution Soccer 2010

Dragon Age : Origins

Batman : Arkham Asylum

Bioshock 2

Resistance

Opublikowano

GoW III - Tytan + wyzwania :F

Dirt 2 - wreszcie upolowałem swoją sztukę.

CoD5 - w międzyczasie pogrywam w zombiaki (pozdro Cris) noi przydałoby się w końcu wbić te trofiki na singlu.

Opublikowano

BATTLE TANKS. Gra trudna,trofea przegiete(zestrzel 10000 czolgow albo przejdz,bardzo dluga kampanie,ponizej 60 min.).Jesli sa jacys chetni,chetnie popykam,zeby zdobyc te 2 trofea online.Jak na razie nie spotkalem na serwerach zywej duszy.Gra obsluguje voice chat wiec byloby milo.

To ta giera,ktora wszyscy pamietaja z Pegasusa.z orzelkiem w srodku.Tu co prawda orzelka nie ma i doszlo poruszanie w 360 stopniach,ale klimat pozostal.

Opublikowano

White Knight Chronicles , jezeli ktoś jeszcze tutaj gra i chętny na grind zapraszam na gg 8710521 lub psn freezy89

aktualnie gram dsp/tankiem GR11

Opublikowano

BFBC2 multi

TEKKEN 6

Crash 3 Warped (najlepsza gra na PS3)

Dirt 2

Opublikowano

Aktualnie to skończyłem GoW3.

Teraz pogrywam w multi BC2, ponownie w Dead Space/PoP i mam nadzieje że niedługo HR.

Opublikowano

Dzisiaj zaczne Heavy Rain. Wróciłem do Paradise City, w między czasie kończąc kolejny raz RE5, no i czwarty raz przechodze God of War 3.

Opublikowano

GoW III platynka (nie chce ktoś kupić?) więc teraz:

- nareszcie Dirt 2 + DFP = miód

- w międzyczasie pogrywam z Cris'em i jego rodzeństwem w CoD5 zombie :F

Opublikowano

Ja dociskam GTA IV (w końcu 14 miesięcy wegetuje:whistling:) i zabieram się ostrzej za BF BC: 2 bo przez miesiąc grać online tylko 13h to wstyd.