Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Bioshock 2(dużo lepsza niż jedynka,jedynkę wyłączyłem po 10 minutach) na przemian z bad company 2 w kolejce uncharted 2 Edytowane 6 kwietnia 201015 l przez zaq123456
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l GTA IV, dopiero teraz dorwałem. W kolejce czeka Far Cry 2, i obie części Resistance'a.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Heavy Rain, GoW trylogia (po kolei dla odświeżenia poprzednich części) aktualnie trzecia część no i w przerwach Band Hero i Soul Calibur IV. oprócz tego mam kilka tytułów które czekają na swoją kolej m.in. Dante's Inferno, Bayonetta czy też Demon's Souls
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Heavy Rain - chciałbym platynke ale jest trochę czasochłonna ;p A tak poza tym to HIT!!!!!!! GoW III - szczerze mówiąc miałem nie kupować i nie kupiłem. Ale pożyczyłem kumplowi BC2 a on mi właśnie GoWa. Nie grałem w poprzednie części i to był błąd. Oprócz grafy nic mi się nie podoba w tej grze ;D
Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Pro Evolution Soccer 2010 Dragon Age : Origins Batman : Arkham Asylum Bioshock 2 Resistance
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l GoW III - Tytan + wyzwania :F Dirt 2 - wreszcie upolowałem swoją sztukę. CoD5 - w międzyczasie pogrywam w zombiaki (pozdro Cris) noi przydałoby się w końcu wbić te trofiki na singlu.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l BATTLE TANKS. Gra trudna,trofea przegiete(zestrzel 10000 czolgow albo przejdz,bardzo dluga kampanie,ponizej 60 min.).Jesli sa jacys chetni,chetnie popykam,zeby zdobyc te 2 trofea online.Jak na razie nie spotkalem na serwerach zywej duszy.Gra obsluguje voice chat wiec byloby milo. To ta giera,ktora wszyscy pamietaja z Pegasusa.z orzelkiem w srodku.Tu co prawda orzelka nie ma i doszlo poruszanie w 360 stopniach,ale klimat pozostal.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l White Knight Chronicles , jezeli ktoś jeszcze tutaj gra i chętny na grind zapraszam na gg 8710521 lub psn freezy89 aktualnie gram dsp/tankiem GR11
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Aktualnie to skończyłem GoW3. Teraz pogrywam w multi BC2, ponownie w Dead Space/PoP i mam nadzieje że niedługo HR.
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Dzisiaj zaczne Heavy Rain. Wróciłem do Paradise City, w między czasie kończąc kolejny raz RE5, no i czwarty raz przechodze God of War 3.
Opublikowano 18 kwietnia 201015 l GoW III platynka (nie chce ktoś kupić?) więc teraz: - nareszcie Dirt 2 + DFP = miód - w międzyczasie pogrywam z Cris'em i jego rodzeństwem w CoD5 zombie :F
Opublikowano 18 kwietnia 201015 l Ja dociskam GTA IV (w końcu 14 miesięcy wegetuje:whistling:) i zabieram się ostrzej za BF BC: 2 bo przez miesiąc grać online tylko 13h to wstyd.