Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Wrocilem do GT5 gdzie czekaja mnie juz tylko wytrzymalosciowki ktore sa dla mnie troche nudnawe, mimo wszystko i tak jazda na kierwonicy w GT5 daje takie poklady frajdy jak zadna inna gra wyscigowa. Zaczalem takze Borderlands z plusa - gra mega kozak. Swietnie sie bawie. Oby wiecej FPS-ow z otwartym swiatem na poziomie!

Co do Machinarium to ukonczylem gre w 3 dni chyba po kilka sesji :) Jestem jednak fanem przygodowek point n click jeszcze od czasow dawnej epoki, czyli konca lat 80-tych i poczatku 90-tych :) Machianrium polecam kazdemu. Swietny tytul. Kapitalny klimat, grafika, zagadki. Fajnie jakby byl sequel :P

Opublikowano

Mecze, boostuje trofea w RE5 versus, bo skoro juz zaplacilem za to, niech chociaz wykorzystam do konca.

Zaczalem ogrywac wszystkie DLC do Borderlands, gra skoczona w 2009 r. a ja dopiero za nie sie wzialem.

W piatek zacznie sie obijanie pyskow w DoA 5 (o ile przesylka dojdzie).

Opublikowano

TOKYO JUNGLE do spółki z wyżej wymienionymi na tej stronie. No (pipi)a jak w to gram to leję non stop pod siebie. Brakowało mi poschizowanej azjatyckiej gry, bam! i pojawiło się TJ. Grafika to poziom ps2, ale gra jest interesująca - w sam raz na pojedyncze, przykładowo 30 minutowe partyjki. MAŁY PIES SZPIC ZAGRYZAJĄCY GEPARDA XD

Opublikowano

The Club, Tony Hawk Project 8, Test Drive U 2 i Prince of Persia. I to wszystko... na CRT :( Ja chcę spowrotem lcd...

Opublikowano

skończyłem w końcu darksidera, a teraz biorę się już 3 raz za deus ex'a

Opublikowano

katuje Pro Evolution Soccer 2013, mialem nie kupowac przy premierze ale przy zlozeniu pre-orderu byla mozliwosc otrzymania limitowanego steelboxa, ktore przekonalo mnie do wylozenia $60.. Gra jest lepsza, ciekawsza, bardziej cieszy niz poprzedniczka 2012. Syndrom "jeszcze jednego" powrocil :)

Opublikowano

FIFA 13 i Assassins Creed:Revelations

BTW

FIFA 13>>>>Pes 13

Opublikowano

Assassin's Creed II. Trochę żałuję, że nie zacząłem od jedynki, mam jednak w planach nadrobić to po ukończeniu tej części.

Opublikowano

Call of Duty Modern Warfare II online + ostatnio GTA IV (pierwszy raz mam okazję zagrać w 4 część GTA)

no i oczywiście FIFA 12 - niedługo przsiadka na 13 :-)

Opublikowano

Borderlands 2 - witamy na Pandorze po raz 2

Opublikowano

Aktualnie: Morda w Kompot 9 )Komplete Edition), ta gra rozwala system.

Killzone 3 Multiplayer i Need for Speed The Run.

Opublikowano

RE6 + przymiarki do ponownej zabawy z Jet Set Radioooo

Opublikowano

Walczę o platynę w Rayman Origins, nie jest tak trudno jak czytałem, speedruny wpadają góra po kilkunastu próbach.

Opublikowano

Hardcore=Dead or Alive 5. Koniec z cukierkowatym Tekkenem, rozblyskami i choinkowa oprawa. Kciuk juz troche boli, ale gra wymiata. Gdyby tak jeszcze udalo sie przejsc Survival i wygrac te 100 walk...

Opublikowano

Obecnie ogrywam też Dead or Alive 5 (na zmiane z tym co brat ogrywa), zdecydowanie gra warta zakupu, i jak kolega mówi masakrująca kciuk. juz dawno tak dobrze nie bawiłem się przy bitce w "trzy de"...

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

Jak II - od dwóch dni tkwię w jednym momencie gdzie mam zestrzelić hordę latających strażników. Hero mode nie jest trudny kiedy się ma Infinite Ammo, ale ten moment doprowadza nie do białej gorączki.

Opublikowano

Od piątku Resident Evil 6. Nie bawię się tak dobrze jak przy poprzednikach, ale mimo wszystko mam ochotę zaliczyć na 100%.