Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Miałem skończyć i platynować Borderlands,ale nie moge ta gra w porównaniu do Borderlands 2 wydaje sie strasznie nudna i "niepełnosprawna" w niektórych aspektach i jeszcze na domiar złego misje mi sie zdublowaly których oddać nie mogę więc o platynie moge pomarzyć więc wróciłem do Borderlands 2 i tam skupie swoje siły na platynie ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Kończę RDR(fabułę, 72% gry), chcę zacząć Vanquish(ZA DARMO) albo iść kupić Castlevanie LOS.

Co do tej pierwszej. Ostatnie zadania to coś pięknego/oryginalnego/niespotykanego - powrót do macierzy, jak bym grał od nowa ... i czuć, że coś się wydarzy, chyba. Przed GTAV będę chciał jeszcze skończyć Undead Nightmare.

Opublikowano

Cykl Uncharted, część druga.

Przyjemna i lekka gra z ciekawą, aczkolwiek dość przewidywalną fabułą i dobrze nakreślonymi postaciami. Żeby nie było tak różowo -gra nie jest dość nierówna, w wielu miejscach rzucają się w oczy uproszczenia zastosowane przez twórców, m.in.

przechadzka po wiosce w górach

Na chwilę obecną ciężko mi powiedzieć, która do tej pory część jest ciekawsza, obie ładnie się prezentują, ale widać wyraźny skok technologiczny w sequelu. W jedynce na pewno strzelanie było do niczego (magazynek w przeciwnika, a on nadal stoi...), na szczęście uległo to poprawie w dwójce. Widać też schematyczność historii w obu częściach.

Zobaczę, co trójka przyniesie :)

Opublikowano

Vanquish - gra dziwna jak diabli, ale myślę, że po ogarnięciu systemu, który na dobrą sprawę nie da się przyswoić po tutorialu, dam radę wciągnąć się na tyle by ubić platynę. A ta słyszałem jest dość wymagająca więc to mnie cieszy.

Opublikowano

Mass Effect, włączyłem wczoraj na chwilę i na liczniku mam ponad 3h, już dawno nie wciągnęła mnie tak gra.

Opublikowano

PES2013 - offline, online, najlepsza piłka kopana generacji

XCOM - powiew ery amigi na ps3 :)

Opublikowano

Bioshock 2 z plusa - nie porywa mnie, strasznie dziwna gra, chaotyczna walka, dziwny klimat. Moze inne by byly odczucia, gdybym gral w jedynke. No coz, moze dadza jeszcze w plusie :)

EDIT: No, powoli sie wkrecam, nie jest jednak tak zle, ale i tak szkoda ze nie ogralem wczesniej jedynki :P

Edytowane przez genjuro

Opublikowano

Wczoraj skończyłem limbo - nic ciekawego, a tyle się naczytałem o geniuszu tego tytułu. Odpaliłem potem dosłownie na 10 minut bioshocka 2 - tragiczny twór graficzny i gameplay'owy, nie przekonał mnie do siebie ten tytuł i poczeka na lepsze czasy (gorszej grafiki niż w B1 nie potrafie zrozumieć) więc do zakupu DmC cisnę po raz drugi Crysisa 2 na SS. Genialny tytuł, najlepszy fps( FPS jako strzelanina stricte) w jakiego chyba kiedykolwiek grałem. Ciekawe czy "trójka" dorówna temu szpilowi.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Killzone 3 po sieci :)

Taka niezobowiązująca młucka :D

Edytowane przez Kszaqu

Opublikowano

Shadows of The Damned - nadrabianie zaległości ciąg dalszy.

Opublikowano

Crysis, czyli szybki szpil wymaksowany w 2 dni :( Gralo sie fajnie, koncowe misje w bazie obcych sa niestety gorsze. Mozna zagrac, porzadna 7.

Shaun White Snowboarding, stare jak swiat :) Dopiero dzis zaczalem i jest tak sobie. Nie mozna przerwac konkretnego zadania w zadanym momencie, trzeba czekac do konca. Niby zadan sporo, ale ciagle sie powtarzaja, gra zmusza mnie tez do gry online, a tego nie lubie. Stosowny update we wlasciwym czasie.

PS. "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." To jaka moge?

Opublikowano

Sleeping Dogs - rozczarowanie, spodziewałem się czegoś lepszego, ale tytuł mocno przestarzały i monotonny.

NFS:MW w multi

XCOM

a zaraz zabieram się za Dead Space 2

Opublikowano

Far Cry 3 - niespodziewałem się, ale w 101% podzielam zdanie Butchera z recki w PE. Mam na blacie 13 godzin, a zrobiłem 4 misje fabularne. Zależności i "realizm" dają radę. Wybuchające auto powoduje podpalenie się połaci trawy dookoła, aby rozwalić helikopter zamiast strzelać tępo w niego - wystarczy ze snajperki upolować pilota. Piękne.

Opublikowano

DeathSpank - kurczę gra kwitnęła na dysku już chyba z 2 lata i jakoś nie miałem czasu w nią zagrać, a teraz jak odpaliłem nie mogę się oderwać. Dawno się tak nie smiałem podczas dialogów z npc a jeszcze dwie częśći czekają na dysku :P

Opublikowano

Vanquish. Dostałem grę z PS+ i na normalu jest wymagająca (a może to ja już za stary jestem?). Gierka z systemem osłon przypomina Gearsy ale jest szybsza od GoW. Taki typowy japoński shooter.

Opublikowano

Homefront - Jezu, ta gra wygląda jak (pipi). Kampania pęka w jakieś 2-3 godziny max? Tak mi się zdaje, bo jest 7 misji z których każda to coś koło 10-20 minut. Coś się dzieje, nawet ciekawie, ale szału nie ma. Multi jest niestety denne i na pierwszy rzut oka odpychajace. Trofea nawet ciekawe, w takim Battlefieldzie z chęcią bym się pobawił wbić po 150 killi każdą bronią i pojazdem, ale tutaj to raczej odpada. Lubię sobie pograć w jakąś gorszą gierkę, jak wiem żeby sobie dużo nie obiecywać, no ale jeśli chodzi o Homefront to nie wiedziałem, że FPS może być aż tak (pipi)owy w tych czasach, zawod, miałem nadzieję, że w końcu pocisnę dłużej jakieś multi. Na razie na długie gierczenie się nie zapowiada, no aleee, a nuż się spodoba? Na razie jest gorzej niż tak se, grafika 2+/10

Opublikowano

Metal Gear Solid 4,wreszcie mogę poznać ciąg dalszy przygód Sneja :D

A w dzień lubię postrzelać w Killzone 3 po sieci

Opublikowano

Cos mnie podkusilo zeby po platynie w SF4 , zrobic ja w SSF4.

Faki lataja jak diabli.

SETH YOU CHIP MF . :verymad:

Opublikowano

A mnie coś podkusił, aby po DmC wziąć się za "najlepszą" cześć z serii, czyt. "trójkę" i robić platynkę i co wyszło? Że zaczynam doceniać "piątkę" bo w DMC3 zmuszam się by w ogóle to przejść.

Opublikowano

Dead Nation: Road to Devastation. Kuzwa, za cholere nie moge zrobic 9 fali, osma dam rade, dziewiatej nie. Co za idiota wymyslil, zeby nie bylo sejwow miedzy falami!

Opublikowano

Powiem tak:

MGRising (demo)

Dead or Alive 5

MGS4