Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

@ up - oj to szybko pójdziesz spać - straszny kaszan z tego SH :P

Ja gram w jeszcze większego kaszana - Kapitan Hameryka. Walki prawie jak w Batmanie sprawiają średnia radość ale cała reszta to ziew i nud. Zdecydowanie wolałem Wolverina

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Wrecked: Revenge Revisited - kapitalny tytuł w multi do 4 osób, szczególnie przed jednym TV.

Opublikowano

Multi Red Dead Redemption. Cel: zdobyć pokaźną kolekcję złotych broni i osiągnąć max lvl.

Opublikowano

RE5 na nowiutkim PS3. Jestem zachwycony. Miód jak w RE4.

Opublikowano

A ja pykam w Battlefield 3 online, potem przesiadam sie na online Killzone 3 i jeszcze w miedzy czasie planuje wbic w koncu platynke w Prince of Persia - brakuje mi jednego trofeum.

Opublikowano

S x T.

Postaci są dobrane dobrze. Nie idealnie, ale nie ma co marudzić - wszak każdemu i tak firma nie dogodziłaby, nawet gdyby wszystkie postaci się tu pojawiły z obu uniwersum, to tak ktoś psioczyłby, a to na Kumę (jedna z niewielu postaci zawsze w Tekken występująca), a to na bonusy typu Pac man (całkiem niezły notabene).

Nieduża ilość aren zmagań trochę mierzi, to fakt. Tyle dobrze, że są one ciekawe. Niemniej, capcom już po raz kolejny (po M vs C III) daje ciała w tej materii.

Historią nie ma się co przejmować. Mordobicia, to mordobicia. W Tekken zawsze działy się cuda niestworzone - cyborgi walczące z uczennicami, gen diabła, klonowanie, zmagania z pół bogiem wojny....- SF nieco subtelniej te sprawy traktuje, ale Suikoden II to nie jest. Nie ma się co zresztą obrażać.

O ile zachwycająca w momencie premiery oprawa SF 4 się mocno zestarzała (choć nie tak jak typowe mordobicia trzy de), to SF x T i tak wygląda bardzo dobrze.

Postaci cieszą oko swoim wykonaniem (szczególnie można zachwycać się nowością, czyli ekipą z T), jest płynnie, szybko i efektownie.

Muzyka natomiast jest nijaka (jak zwykle odgłosy walki - głosy postaci - naciągają ocenę).

Podoba mi się system. Wbrew pozorom nie jest to kaszka z mleczkiem (wystarczy zrobić trzykrotne MP kucając by się przekonać, że nadal wymagana jest precyzja).

Są i naleciałości z M vs C III - combo prowadzące do JS.

Tag juggles dają pole do popisu co zręczniejszym.

Nad wyraz rad jestem z owego zakupu.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

jadę w końcu z DS2 - za dużo gier nakupiłem na raz i nie wiedziałem w co grać, z nudów odpaliłem drugą część historii Isaaca i wciągnęło mnie jak bagno :)

Opublikowano

ja nie mam z tym problemow:

- platynuje SH:D(w noc),

- i troszke LBP 2(za dnia).

Opublikowano

Rayman Origins, genialna platformówka, daje radę w kooperacji. ;] W tej generacji jak dla mnie nr 1 obok Donkey Kong Country Returns.

Opublikowano

a ja mam turnus beztrofeowy:

Ninja Gaiden Sigma / Assasins Creed

W AC gralem na pc, jak jeszcze o konsoli nie myslalem nawet i to patatajanie na koniku strasznie mnie mierzilo, przez co zrazilem sie do serii, jednak po fenomenalnym AC2 uznalem, ze dam tytulowi jeszcze jedna szanse. W czasie patatajania zaciskam mocno zęby, cisne galopem do celu i oddaje sie radosnemu mordowaniu :) A NGS to po prostu kolejna okazja do powtarzania sobie "U can do it dzi*ko!" - kocham :D

Opublikowano

Właśnie ogrywam 3-cią część Jaka, która dla mnie jest najgorszą częścią trylogii. Bardzo wielki wpływ na to ma pustynia, a właściwie to co się na niej dzieje. Jeżdżenie po niej pojazdami, oraz strzelanie do ciągle respawnujących się samochodzików wroga strasznie mnie wkur... denerwuje.

Opublikowano

A ja w końcu odkryłem Mass Effect 2 i wciągnąłem się na maxa. Super gierka. No a poza tym mecz za meczem w Pesa 2011... wciąż...

Opublikowano

Drugi raz przechodzę Silent Hill Downpour i zaczynam przygodę z Devil May Cry HD.

Opublikowano

Jak & Daxter - Kurcze fajnie wrócić, ale wolałbym pośmigać currentgenowymi Jak'iem i Daxter'em.

I gdzie u licha są brakujące trzy orby w Snowy Mountain??

Opublikowano

Killzone 2 ,ktorego kupilem w dniu premiery,pare lat temu,i lezal do teraz nieskonczony:-) . Generalnie,jak to jest ze gra ktora ma na karku 3 lata wyglada ladniej niz topowe fps wydawane aktualnie?.

Opublikowano

Zaczynam Uncharted 3 i kończę powolutku Skyrim

Opublikowano

I AM ALIVE - gorąco polecam, ambitny tytuł z nietuzinkowymi pomysłami i wykonaniem

Opublikowano

Ostatnio kolosy lost planet 2 po sieci zagryzajac gt5

Opublikowano

Czas zmierzyć się wreszcie z Gran Turismo 5. :)

Opublikowano

kupione moh:airborn i wolfenstein, tylko to mi zostało już w nadrabianiu zaległości fps'owych (nawet haze skończone) : )

niedługo przyjdzie overlord 2, demo było nawet fajne, trzeba sprawdzić. a tak to niezmiennie bf3.

Opublikowano

Wysyp gier jest w tym momencie u mnie, a więc grany jest Deus Ex: HR, Uncharted: DF, Darksiders i FIFA 12, a za rogiem czekają GoW Collection i Resistance 3.