Opublikowano 30 kwietnia 201113 l NBA 2K11, Shrek Forever After, COD: Black Ops no i standardowo FIFA 11 ^_^
Opublikowano 7 maja 201113 l Po platynie w Sly 2 - zabiorę się niedługo za LEGO Harry Potter, Dead Space 2 i Extraction no i jak zwykle FIFA 11
Opublikowano 8 maja 201113 l W ramach przymusowej przerwy od bad company 2 kupiłem Assassin's Creed 2 i jestem absolutnie zachwycony.
Opublikowano 8 maja 201113 l nba 2k11 trofea związane z my player na przemian z rdr chyba trzeba się przeprosić z FF 13 i przykoksić chłopków
Opublikowano 8 maja 201113 l Atelier Rorona skonczona (przynajmniej jedno przejscie, ale mam zamiar jeszce do gry wrocic). Czas wymasterowac Sacred 2, pare trofeow jeszcze zostalo
Opublikowano 8 maja 201113 l aktualnie: cod5 (veteran single campaign po raz 3), GTA IV (fabula po raz 5), medal of honor frontline (single), gran turismo 5 cod bo (multi + zombie non stop kino der toten, ascension) cod 5 (zombie non stop sni no numa, der riese, verruckt, nacht der untoten) cod 4 (multi) cod mw2 (multi)
Opublikowano 9 maja 201113 l Więc obecnie : Splatterhouse , Mortal Kombat , Hevenly Sword nie ma to jak porządna rzeźnia
Opublikowano 9 maja 201113 l -od premiery Mortal Kombat -dema PS Move (Sports Champions i Tumble) -i okazjonalnie z doskoku Legend of Mana
Opublikowano 9 maja 201113 l Skończyłem Crysisa 2, więc wracam do Hot Pursuita i prawdopodobnie jutro zasiadam przed kierownicą z Shiftem 2.
Opublikowano 9 maja 201113 l aktualnie: cod bo (multi + zombie non stop kino der toten, ascension) cod 4 (multi) cod mw2 (multi) LEGO Harry Potter, FIFA 11 i pewnie od jutra Dead Space 2 i Extraction. I tak czas leci do L.A. Noire :potter:
Opublikowano 9 maja 201113 l mass effect 2... pierwsze uruchomienie to była jakaś porażka - zadawałem sobie pytanie: "czym ci ludzie sie tak jarają?". gdzies tak przy trzecim podejsciu do tego tytułu, gra mnie zassała i to na dobre 7h. Dobra gra, tylko trzeba sie przełamać