Opublikowano 13 czerwca 201113 l Po splatynowaniu Dirta 3'ego przyszła kolej na inFamous 2 oraz w drodze do mnie jest już okazyjnie kupione LA Noire
Opublikowano 14 czerwca 201113 l Infamous skończone, czas na drugą część . W "przerwach" Dead Nation i Portal 2. Edytowane 14 czerwca 201113 l przez MysteryGaz
Opublikowano 14 czerwca 201113 l Hardcore w postaci Challenge 6 (Vanquish) i crapowate, dobrze, ze darmowe Dead Nation.
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Danonek: -Dirt 3 -Portal 2 Danonek_2: -LBP 2 -Dead Space 2 -Mirrors Edge -Dead Nation I co mi tam jeszcze w ręce wpadnie
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Od około 4 miesięcy znowu ostro zagrywam się w Wipeout'a Na liczniku już ponad 150 godzin, a gra nadal mi się nie nudzi.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Operation Flashpoint Dragon Rising - wpadła za grosze a pomijając A .I jest wspaniała , i pod względem realizmu pola walki ośmiesza takie tuzy jak BF czy CoD .
Opublikowano 16 czerwca 201113 l A ja pykam w Medal of Honor - moze odstaje od Call of Duty, ale to calkiem przyjemna gierka Polecam! Sam kupilem wczoraj za 89 zl w Saturnie
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Operation Flashpoint Dragon Rising - wpadła za grosze a pomijając A .I jest wspaniała , i pod względem realizmu pola walki ośmiesza takie tuzy jak BF czy CoD . No chyba nie.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Operation Flashpoint Dragon Rising - wpadła za grosze a pomijając A .I jest wspaniała , i pod względem realizmu pola walki ośmiesza takie tuzy jak BF czy CoD . No chyba nie. Nie chciałbym cię obrażać , ale każdy ma prawo do swojego subiektywnego zdania . Widziałem tutaj kiedyś twoje zdjęcie , nie wyglądałeś na zbyt zaawansowanego wiekowo i w kwestiach czysto militarnych , więc sorki no offence ale odp... się i daj ludziom się wypowiedzieć , pozdrówki Edytowane 16 czerwca 201113 l przez dc1982
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Po blisko tygodniu machania "pałką" i dwóch tygodniach przerwy wracam do L.A. dokończyć L.A. Noire (chyba się już przeprosiliśmy heh). A z doskoku ogrywam triale z USStore (kapitalna sprawa) i Dead Nation.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Pękła platyna L.A. Noire, a teraz gram inFamous 2 i Killzone 3/Bad Company 2 online.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l MK. Sprawdziłem także darmowe SR nr dwa. Już wiadomo dlaczego darmowe. Co za gniot.
Opublikowano 20 czerwca 201113 l ninja gaiden sigma myslalem ze bedzie trudniejsze a tak jest troszke ponizej poziomu demon souls