Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Po splatynowaniu Dirta 3'ego przyszła kolej na inFamous 2 oraz w drodze do mnie jest już okazyjnie kupione LA Noire :)

Opublikowano

Infamous skończone, czas na drugą część ;).

W "przerwach" Dead Nation i Portal 2.

Edytowane przez MysteryGaz

Opublikowano

Danonek:

-Dirt 3

-Portal 2

Danonek_2:

-LBP 2

-Dead Space 2

-Mirrors Edge

-Dead Nation

I co mi tam jeszcze w ręce wpadnie :D

Opublikowano

Od około 4 miesięcy znowu ostro zagrywam się w Wipeout'a Na liczniku już ponad 150 godzin, a gra nadal mi się nie nudzi.

Opublikowano

Operation Flashpoint Dragon Rising - wpadła za grosze a pomijając A .I jest wspaniała , i pod względem realizmu pola walki ośmiesza takie tuzy jak BF czy CoD .

Opublikowano

A ja pykam w Medal of Honor - moze odstaje od Call of Duty, ale to calkiem przyjemna gierka :thumbsup: Polecam! Sam kupilem wczoraj za 89 zl w Saturnie

Opublikowano

Operation Flashpoint Dragon Rising - wpadła za grosze a pomijając A .I jest wspaniała , i pod względem realizmu pola walki ośmiesza takie tuzy jak BF czy CoD .

No chyba nie.

Opublikowano

No chyba nie.

Nie chciałbym cię obrażać , ale każdy ma prawo do swojego subiektywnego zdania . Widziałem tutaj kiedyś twoje zdjęcie , nie wyglądałeś na zbyt zaawansowanego wiekowo i w kwestiach czysto militarnych , więc sorki no offence ale odp... się whistling.gif i daj ludziom się wypowiedzieć , pozdrówki

Edytowane przez dc1982

Opublikowano

Po blisko tygodniu machania "pałką" i dwóch tygodniach przerwy wracam do L.A. dokończyć L.A. Noire (chyba się już przeprosiliśmy heh).

A z doskoku ogrywam triale z USStore (kapitalna sprawa) i Dead Nation.

Opublikowano

Borderlands z bratem, DiRT3 i Red Dead Redemption.

Opublikowano

Pękła platyna L.A. Noire, a teraz gram inFamous 2 i Killzone 3/Bad Company 2 online.