Skocz do zawartości

Pokemony na NDSa

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 22:22, Paolo de Vesir napisał(a):

Forumki, właśnie zaczynam pierwsze w życiu podejście do HeartGold i tak mnie naszło - jak w tak starych grach można robić wymianki Poczków aby zdobyć te które ewoluują przez wymianę? Nie mam absolutnie możliwości wymiany z kimś innym, ale wydaje mi się, że są na to jakieś obejścia których ja nie znam.

a taki Steelix pięknie uzupełniłby moją drużynę :(

Jak jeszcze SS i HG nie były tak drogie to jedną odpalałem w DSie, drugą w 3DSie i wymieniałem się ze sobą, ale to były czasy.. że ja sprzedałem obie..

• Odpowiedzi 250
  • Wyświetleń 111,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bezpłciowe?   Grałem za szczyla w pokemon RED. Zlapalem Magicarpa. Uzywalem go dla jaj myslac ze moze cos z niego wyrosnie (nie mialem internetu ani poradnikow ani kolegow co graja w pokemony).  

• pewnie znacie ten komisk   nie zgadzam sie z nim w sumie bo lubilem ostatnio dodane startery     ale pytam co to kuva jest?!?! startery z black & wgite

• no ja na(pipi)iam poki też , jakoś mam wrażenie że sporo pozmieniali względem BW, ale może mi sie miesza bo daawno gralem. ale jakoś tak miasteczka maja sporo atrakcji i jest calkiem fajnie   jedyni