Emet 1 072 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Heh nie mam (jeszcze ) PS3 ale kumpel ma i ma CoD4. Graliśmy u niego online (nie było problemów) a potem wzieliśmy konsolę do mnie i graliśmy dalej u mnie z kilkoma innymi osobami. Nie było problemu ani u niego (neo) a ni u mnie (kablówka). Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Heh nie mam (jeszcze ) PS3 ale kumpel ma i ma CoD4. Graliśmy u niego online (nie było problemów) a potem wzieliśmy konsolę do mnie i graliśmy dalej u mnie z kilkoma innymi osobami. Nie było problemu ani u niego (neo) a ni u mnie (kablówka). jezeli bylo to w godzinach od 19 do 23-24 to poprostu gratuluje normalnego grania bo ja nie jestem w stanie sobie pograc niestety porazka :censored2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Było to raczej w godzinach 17-21, potem koło 22 próbowaliśmy się połączyć raz ale wywaliło z gry (juz zaczęła sie gra i po kilku sekundach wszystkich wywaliło). Poza tym nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niby tak, ale jednak ogromna wiekszosc ma problemy z online w COD4. Oswiec nas jak to obliczyles. Masz jakies wyniki badan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dzisiaj z rana to tylko w oldcore udało mi się pograć a tak to kaszanka.W końcu mam headset więc polaków zapraszam na ustawki Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niby tak, ale jednak ogromna wiekszosc ma problemy z online w COD4. Oswiec nas jak to obliczyles. Masz jakies wyniki badan? Wystarczy przeczytac kilka ostatnich stron tego tematu zeby dojsc do takiego wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 a jak jest w tym momencie? Sprawdzał ktoś przed chwilką czy łączy z serwerami? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niby tak, ale jednak ogromna wiekszosc ma problemy z online w COD4. Oswiec nas jak to obliczyles. Masz jakies wyniki badan? Wystarczy przeczytac kilka ostatnich stron tego tematu zeby dojsc do takiego wniosku. A myslales o tym, ze ludzie ktorzy nie maja problemow nie maja o czym pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No pewnie bo przeciez tak 'wielka' czesc graczy sie nie ujawna a posiadacze PS3 grajacy w CoD maja puste friend listy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Probowalem teraz sie polaczyc - TDM za cholere nie da rady. FFA udalo mi sie dwa razy polaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
renegede 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 To może zbierzmy się w więcej osób i sami stworzmy własną gre :> Kto chce zagrać dodajcie mnie --->> ID MJ1987 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ostatnie storny to jest rozmowa kilku osób , ktore maja problemy. Ale oprucz tych osób jest znacznie wieksza ekipa, ktora razem ze mna gra online od dnia premiery i nie ma wiekszych problemów, a gramy codziennie.. nie wypowiadamy sie bo nie ma powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 To może zbierzmy się w więcej osób i sami stworzmy własną gre :> Kto chce zagrać dodajcie mnie --->> ID MJ1987 Ja jestem chętny , co prawda nie mam headseta Mam na liczniku sporo godzin w tym połowa czasu to szukanie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Licznik pokazuje tylko czas w grze przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Fak:/ Grę mam od wczoraj i chciałem zasmakowac trochę multi a tu dupa:/ Nie ma nawet z czego wybierać. Ma to może związek z tym że mam NAT type 3? Wczesniejsze gry jakos po sieci dawały radę a teraz nie kumam za bardzo czemu nie idzie sioę połłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Sobotas, godzina 17:00, właczam gre wybieram TeamDeath Match, dosłownie 5 sekund juz gram na pełnym serverze, brak lagów itp.. wiec jakie problemy Jakim... To ze nie mozesz wybierac to wina niskiego stopnia ps. włąsnie gramy razem prywatnego mecza.. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Sobotas, godzina 17:00, właczam gre wybieram TeamDeath Match, dosłownie 5 sekund juz gram na pełnym serverze, brak lagów itp.. wiec jakie problemy Jakim... To ze nie mozesz wybierac to wina niskiego stopnia ps. włąsnie gramy razem mecza.. fajnie a ja do Ciebie pisze haha moze jestes super wybrancem i dlatego masz wszystko szybko itd?? chyba ze im w lape dales $$$ to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Może , ? Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ale nie ma sie co oszukiwac jest fatalnie poprostu moze jakies 10% ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No to faktycznie jeste, szczesciarzem... gram online w CODa, nie dorysowuja mi sie tektury w Uncharteed.. ale mi sie trafila konsola... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No pograliśmy. Kilka pierwszych meczyków i zaczynam kumać o co biega. Trzeba się przestawić z Resistance'owego szaleństwa. Ja wiem że nie mogę trybów wybierać. Chodzi mi tylko o to że mi nie wyszukuje nic w FFA czy TD. Jak już zaczęliśmy grac w grupie to każdy meczyk bez problemu działał. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No jak byłes w moim Party to wyszukało w kilka sekund Właczyłes Head Set ale nic nie mówiłes , ?? O i widze ze z chorzowa jestes, ja z Katowic.. jest jeszcze Marcin z chorzowa to juz małą ekipe hanysów mamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 no ba:D miałem headset i coś tam mówiłem ale nikt w grze nie miał więc słychac nie było . Jakiś czas później załapałem się na mecz free for all ale po nim znowu nastąpiło niekończące się oczekiwanie. Czy jest tutaj coś na wzór Resistance że po prostu wywala ci listę gier stworzonych przez graczy i mozna dołączyć do czegokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Od dzisiaj mam Cod'a i musze przyznac, ze multi rzadzi Na piwerszych 6 meczykow ( deathmatch - nie pamietam jak sie to dokladnie nazywa w cod) 3 x z rzedu na 1 miejscu i 5 na podium Czy od 12 lvl mozna dolaczac do klanow ?? Zle sprecyzowalem pytanie. Czy *dopiero* od 12 lvl mozna dolaczac do klanow ?? tak to mialo brzmiec. ;p moj blad. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Mihau_ALU Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Od dzisiaj mam Cod'a i musze przyznac, ze multi rzadzi Na piwerszych 6 meczykow ( deathmatch - nie pamietam jak sie to dokladnie nazywa w cod) 3 x z rzedu na 1 miejscu i 5 na podium Czy od 12 lvl mozna dolaczac do klanow ?? Tak....dopiero od 12lvl:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi