UberAdi 2 284 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Od dzisiaj mam Cod'a i musze przyznac, ze multi rzadzi Na piwerszych 6 meczykow ( deathmatch - nie pamietam jak sie to dokladnie nazywa w cod) 3 x z rzedu na 1 miejscu i 5 na podium Czy od 12 lvl mozna dolaczac do klanow ?? Do klanu mozesz dolaczyc nawet na pierwszym levelu tylko musisz byc dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
asd12033 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam mam 30lvl kiedy będe mógł chodzić z 2 heavy weaponami wogole da sie tak bo niektrzy na serwerach maja np snajpe i m4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Da sie tak tylko musisz odblokować perka Overkill wtedy możesz brać na plecy np. snajperkę i M4 , z tego co pamiętam ten perk jest na 38 lvl, więc już niewiele ci zostało Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Czy amerykanski COD4 bedzie chodzil normalnie na Europejskich serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 bez problemu będzie działał,nawet z tego co widać mniej osób posiadających wersję US(np ja) narzeka na problemy z online Swoją drogą serwery są ogólne ,na 99% nie ma podziału na europejskie i amerykańskie serwery Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Na poczatku weekendu mialem lvl 4, planowalem ze pod koniec bedzie to 10, a tu d.pa zagralem moze ze 4 mecze i jestem tylko na lvl5 omg nie idzie nic znalesc na dm i tdm, a do innych sie podpiac jeszcze nie moge no nie prosze panstwa chyba trzeba sie zgadac i zrobic Call of duty z d.py ludziom z activision Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) U mnie na razie ok i nie radze wybierać dwóch pierwszych trybów, bo czeka się w nich chyba najdłużej . A co do singla jest stanowczo za krótki, i na pewno trójka była dłuższa. Grafika wymiata, najładniejsza gra w jaką grałem, aż czasem wydawało mi się jakbym oglądał jakiś wojenny film Tylko szkoda, że multi na PS3 jest tak zmarnowany przy czym gra dużo traci na jakości :ali_g: Edytowane 6 Stycznia 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzis skonczylem singla, usiadlem rano okolo 8 i po 16 bylo juz po grze, ale za to jakiej grze ! Doslowny opad szczeny i sieczka w glowie, kto nie gral w singla powinien koniecznie zagrac bo wrazenia sa nieziemskie i gra na pewno pozostanie w glowce na dlugi, dlugi czas. Slabych momentow nei zauwazylem, dla mnie wszystko dopracowane na maksa, a za misje "snajperska" w Czarnobylu dla tworcow leci moj osobisty Oscar. Co za klimat ! W czasie grania siedzial u mnie kumpel i caly czas narzekal ze bez myszki i klawiatury gra sie do dupy itp. kwiatki. Ale to co widzial po prostu go zmiotlo z powierzchni ziemi, spuscil łeb i poszedl pochlastac sie do domu he he. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzis skonczylem singla, usiadlem rano okolo 8 i po 16 bylo juz po grze, ale za to jakiej grze ! Doslowny opad szczeny i sieczka w glowie, kto nie gral w singla powinien koniecznie zagrac bo wrazenia sa nieziemskie i gra na pewno pozostanie w glowce na dlugi, dlugi czas. Slabych momentow nei zauwazylem, dla mnie wszystko dopracowane na maksa, a za misje "snajperska" w Czarnobylu dla tworcow leci moj osobisty Oscar. Co za klimat ! W czasie grania siedzial u mnie kumpel i caly czas narzekal ze bez myszki i klawiatury gra sie do dupy itp. kwiatki. Ale to co widzial po prostu go zmiotlo z powierzchni ziemi, spuscil łeb i poszedl pochlastac sie do domu he he. Jesli chodzi o misje w czarnobylu zgadzam sie KLIMAT...poprostu KLIMAT wiecej nie mowie.KLIMAT i koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Mam problem który mnie bardzo irytuje Od 45 lvlu pasek exp wyleciał poza limit , nie odblokowywują mi się nowe bronie i perki punkty exp mam na minusie miał tak już ktoś? Edytowane 6 Stycznia 2008 przez (BaT) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) To masz chyba problem ale po jakimś czasie powinno Ci dalej zaliczać... Wczoraj pograłem i nawet szybko się ostatnio dostaje do gry, najlepiej wybierać tryb: search and destroy! Dostaję się na nim aż 50pkt za jeden kills i nie ma żadnych problemów z graniem na nim. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Ale wkur.wiajace jest czekanie na respawn. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez konstant Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak sie dobrze gra to nie trzeba czekac na respawn Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To masz chyba problem ale po jakimś czasie powinno Ci dalej zaliczać... Wczoraj pograłem i nawet szybko się ostatnio dostaje do gry, najlepiej wybierać tryb: search and destroy! Dostaję się na nim aż 50pkt za jeden kills i nie ma żadnych problemów z graniem na nim. Ja wczoraj chcialem pograc w tym trybie i 11(!!) razy pod rzad host niby skonczyl gre.Cos mi sie w to nie chce wierzyc zebym mial takiego pechac a oczywiscie remis liczy sie jako przegrana w statystyce(tak jak by nie mogli zrobic dodatkowej rubryki) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wczoraj wróciłem do online w Resie i tam jest luks.10-15 sekund i gra wyszukana Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jak myslicie warto kupowac CODa w innej wersji jezykowej niz angielska. Mam na mysli to czy nie przeszkadzalo by to za bardzo? Jakby wygladalo granie online, czegos bym mogl nie skumac? Poza tym jakby wygladaly dialogi? Angielskie glosy i napisy w danym jezyku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja bym brał na Twoim miejsc angielską wersję tym bardziej, że to Call of Duty 4 a nie jakiś crap, no i najbardziej trzymaj się z dala od wersji niemieckiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wersja US - bezproblemowo, no prawie. Ps. raz mialem dziwna sytuacje - biegalem z G36c, noi dostalem killa, respawn, patrze na bron - M16 z red dotem i kamuflazem . Az do nastepnego respawnu z nim ganialem, moglem normalnie strzelac itd. Dziwna sprawa, tym bardziej ze nawet red dota do M16 nie odkrylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Europa zawsze dostaje w dupę i to jest smutne!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Europa zawsze dostaje w dupę i to jest smutne!! Coś w tym jest bo mam COD 4 US prawie od premiery i dosłownie raz trafił mi sie dzień (w zeszłym tyg.) że nic nie działało, a tak to moment i pykam no i najważniejsze ZERO lagów mimo, że na pasku od jakiegoś czasu ( na poczatku tak nie miałem) mam niby słabe połączenie bo jest na żółto lub czerwono ale ch z tym ważne, że hula mistrzowsko:) Ostatnio przerzuciłem się z AK- 47 na nowa broń i morduje straszliwie Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja przez 3 dni nie grałem wogóle w CoD4 z powodu mojego dostawcy internetowego ale już dziś wszystko oki i muszę po raz kolejny napisać -wersja US i zero lagów i problemów.Naprawdę nie wiadomo czemu zwalili wersję euro... Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Chwila no ale jak to dziala. Wersje US i EU graja na tych samych serwerach tak? Na US graja ludzie na europejskich. Tak wiec jak to dziala ze wersja EU sie wali, przeciez to sa te same serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza
donalduck 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja tam mam wersje europejska i nie mam wiekszych problemow, czasem musze poczekac jakis czas zeby sie zalapac na jakis serwer ale ogolnie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Chwila no ale jak to dziala. Wersje US i EU graja na tych samych serwerach tak? Na US graja ludzie na europejskich. Tak wiec jak to dziala ze wersja EU sie wali, przeciez to sa te same serwery. Te same serwery ale wersja US w przeciwieństwie do EU doczekała się update do wersji 1.1.4 i co tam dalej.Nie jest to pełnoprawny patch ale widocznie coś jednak poprawia w połączeniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Chwila no ale jak to dziala. Wersje US i EU graja na tych samych serwerach tak? Na US graja ludzie na europejskich. Tak wiec jak to dziala ze wersja EU sie wali, przeciez to sa te same serwery. Wersja US jest nowsza, wyszedl patch, widocznie wina lezy w samej grze a nie w serwerach. shit spoznilem sie. / wersja 1.1.475 Edytowane 8 Stycznia 2008 przez konstant Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi