Szakal v_1 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jestem prorokiem i mówie wam ludzie wygra COD4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Może i wygra ale i tak gro ludzi przesiądzie się z coda na Bad Company z tegoż tylko powodu że jest to cos świerzego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Teraz jak słyszałem COD5 ma wrócić do starych korzeni(cod2 typu wojna światowa)będą te stare bronie i bardzo ale to bardzo się boje że multi po prostu pójdzie się ......ekhem nieważne.Bo w COD4 to te bronie ten klimat to wszystko jest takie na topie takie zarąbiste a powrót do korzeni typu wojny i tych broni może być błędem w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Czy została podana data premiery nowych mapek?? Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czy została podana data premiery nowych mapek?? Jesli nie w ten czwartek (4.IV) to dopiero 25-go kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Za 2 lata ma być kolejne COD w naszych realiach,także do tego czasu trzeba masterować levele Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Poznajcie Creek - http://www.ps3site.pl/poznajcie-creek Cytuj Odnośnik do komentarza
rozz 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 od niedawna gram w call w multi i mam pare pytan 1.Czy moge w jakis sposob sam wybrac gre w ktora chce grac?? 2.Jak ktos mnie zaprosi to zawsze wyskakuje mi error host cos tam,czy to normalne???Bez zaproszenia nie mam problemow z graniem.Jakies uwstawienia czy moze mam nie te wersje gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 od niedawna gram w call w multi i mam pare pytan1.Czy moge w jakis sposob sam wybrac gre w ktora chce grac?? 2.Jak ktos mnie zaprosi to zawsze wyskakuje mi error host cos tam,czy to normalne???Bez zaproszenia nie mam problemow z graniem.Jakies uwstawienia czy moze mam nie te wersje gry ?? 1. na początku nie będziesz miał dużego wyboru DM i TDM ale im większa ranga tym więcej rozgrywek będzie dostępnych. 1a.nie możesz wybierać serwerów na których chcesz grać) 2. problemy z przyjęciem zaproszenia polegają na różnicy wersji gry, posiadacze PAL nie pograją z NTSC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 oj sm1 mylisz sie bo jeśli obie wersje (pal, ntsc) mają te samą wersję patcha to spokojnie sobie ze sobą pograją. Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 oj sm1 mylisz sie bo jeśli obie wersje (pal, ntsc) mają te samą wersję patcha to spokojnie sobie ze sobą pograją. ... o tym nie słyszałem:) natomiast mam znajomka na liście który ma NTSC i udało nam się zagrać zaledwie dwa meczyki reszta prób połączenia się, spełza na niczym, pomimo usilnych starań. Cytuj Odnośnik do komentarza
rozz 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 od niedawna gram w call w multi i mam pare pytan1.Czy moge w jakis sposob sam wybrac gre w ktora chce grac?? 2.Jak ktos mnie zaprosi to zawsze wyskakuje mi error host cos tam,czy to normalne???Bez zaproszenia nie mam problemow z graniem.Jakies uwstawienia czy moze mam nie te wersje gry ?? 1. na początku nie będziesz miał dużego wyboru DM i TDM ale im większa ranga tym więcej rozgrywek będzie dostępnych. 1a.nie możesz wybierać serwerów na których chcesz grać) 2. problemy z przyjęciem zaproszenia polegają na różnicy wersji gry, posiadacze PAL nie pograją z NTSC. Dziekuje za odpowiedz Mam wersie Pal wiec chcyba nie powino byc problemu a jednak jest A tryby juz wszystkie odblokowalem tak mnie wciagnelo Moze ci co mnie zapraszali mieli inna wersjie. A jak nie wina wesji to nie wiem sam.Moze mi sie uda kiedys zagrac jak tos mnie zaprosi.Troche szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 U mnie problem polegal na tym ze mialem z bratem nat 3 i nie moglismy razem grac po zmianie na nat 2 wszytko dziala sprobuj sprawdzic jaki masz nat i jak masz 3 to zmien na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 oj sm1 mylisz sie bo jeśli obie wersje (pal, ntsc) mają te samą wersję patcha to spokojnie sobie ze sobą pograją. ... o tym nie słyszałem:) natomiast mam znajomka na liście który ma NTSC i udało nam się zagrać zaledwie dwa meczyki reszta prób połączenia się, spełza na niczym, pomimo usilnych starań. Ja mam wersję NTSC i spokojnie gram z ziomkami, którzy mają wersję PAL. Blob_PL, rozz i Piczka mogą to potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Temat walkowany srednio co kilka stron ana forum. Pal'owcy i NTSC'owcy moga grac ze soba bez problemu. Informacje po probie polaczenia sie po uzyskaniu zaproszenia wynikaja z jednej z podanych przyczyn: Osoba zapraszajaca: -wyslala zaproszenie i wyszukala gre, w ktorej byl komplet graczy -wyslala zaproszenie podczas gry gdy bylo wolne miejsce, i zanim odebrales zaproszenie ktos inny dolaczyl na puste miejsce Tyle. Innych wytlumaczen raczej nie ma. Wiec jesli kogos zaprasszamy, poczekajmy okolo 1 min, jak dolaczy, ok. Jak nie, to czerkamy az on wysle zaproszenie i probujemy sie dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Variety Map Pack DLC oraz wymagany patch aby dodać nowe mapy do gry trafiły do ceryfikacji w Sony ostatniej nocy. Mapy mają się ukazać w PSN Store do ściągnięcia tego samego czasu co zostanie wydane Call of Duty 4: Modern Warfare Game of the Year Edition dla PS3.. Trochę więcej info znajdziecie na www.call4duty.pl ..zapraszam.. Ps:Oraz poszukiwani są redaktorzy do działu ps3:) Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 witajcie wczoraj rewelacyjnie się grało - zero pingów przez ponad 3h gry. co prawda dalej dostaję strasznie w dupę (5lvl jestem...), ale gra przednia. kiedy nowy map pack? Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sorry za takie glupie pytanie, ale chcialem sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc zakladania gry? O ile sie nie myle normalnie takiej opcji nie ma do wyboru (oprocz Private Game). Wiem, ze czasami jest tak, ze dolacza sie do gry, a tak naprawde staje sie hostem. Od czego to zalezy? Moze to, ze wchodze do gry gdzie nie ma ludzi, a pozniej dolaczaja gracze nie oznacza tego, ze jestem hostem? Moze tez jakis slepy i glupi jestem, ze nie moge znalesc opcji zalozenia publicznej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nie ma mozliwości ząłożenia publicznej gry. A zostanie hostem jest chyba losowe, lub zalezy od łącza jakie posiadasz. tez kila razy byłem hostem ale nie wiem od czego to zalezało. Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hmmm no to jezeli tak jest to troche bez sensu. Jest taka mozliwosc, ale nie mozna jej wlasnoczynnie wybrac Chociaz z drugiej strony dzieki temu pewnie maja byc tylko dobre serwery na ktorych nie ma lagow. Oczywiscie z zaloznia... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 czy ja wiem - nie widzę głębszego sensu zakładania samemu meczy public... po co jak i tak grasz z ludźmi nieznanymi? dla mnie żadna różnica czy jestem host czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Przed chwilą znowu wziąłem Prestige i jestem w szoku zacząłem mordować tak, że wygrałem trzy drużynowe mecze z rzędu bez celownika, dwa pierwsze bez perków... idzie mi lepiej niż jak miałem wszystko... o co chodzi jakby??... sam siebie nie kumam czasem Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja mam podobnie. I tak mi sie spodobalo, ze biegam juz bez red dot'a silencer only Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Incognitos. Mistrza poznaje się po tym, jak potrafi grać też bez niczego Tylko nie oskarżać mnie o bycie lizusem bo wczoraj byłem na turnieju CoD4 na PC i gość nie potrafił się pogodzić z tym, że można grać tylko 3 podstawowymi klasami I zrobili na turnieju Call of Duty 4: Granatnik Warfare Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wychodzi na to że stare rzeczy najlepsze,długi sprint i mp5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi