Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Mq - no czyli tak czy srak kupowanie w komisie to nigdy nie będzie w 100% pewna opcja, chyba że ma się znajomego w branży.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 778,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Kupiłem 2 iphony i htc w komisie przyniesione przez jakiś januszy z salonu i jestem zadowolony.

Opublikowano

ja pierd,ole to telefon, bierz tam gdzie najtaniej i  żeby był nowy.

Opublikowano

Stary - można kupić w MM i Saturnie używkę z wystawy zapakowaną w pudełko i nawet z folią ;-) Były akcje że ludzie odpalają a tam zdjęcia klientów w trakcie "testów" ;-) No ale jakaś legit firma to mniejsze prawdopodobieństwo wałka.

Opublikowano

Ech znowu zadzwonili z Tmobile z indywidualną ofertą dla stałego klienta. Ostatnio proponowali 5s za 400zł, dzisiaj SE za 109. Do tego 10gb neta i Tidal. Hajs taki sam za abonament.

Beka, bo przedwczoraj sam kupiłem SE (*). Na osłodę wziąłem Galaxy s6 za 9zł. Bo raz że weźmie się te 1900zł na allegro, a dwa, że towar chodliwy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ech znowu zadzwonili z Tmobile z indywidualną ofertą dla stałego klienta. Ostatnio proponowali 5s za 400zł, dzisiaj SE za 109. Do tego 10gb neta i Tidal. Hajs taki sam za abonament.

Beka, bo przedwczoraj sam kupiłem SE (*). Na osłodę wziąłem Galaxy s6 za 9zł. Bo raz że weźmie się te 1900zł na allegro, a dwa, że towar chodliwy.

Jak tam sprawdza się se? Możesz napisać kilka słów?

Opublikowano

A abo jakie przy tym?

89

Jak tam sprawdza się se? Możesz napisać kilka słów?

-2gb ramu robi różnicę, wreszcie w safari nic się samo nie przeładowuje

-touch ID szybsze niż w 6/5s, ale podobno w 6s nadal trochę szybsze

-bateria kozak. na 9.1.3 mówimy o 6-7 godzinach z włączonym ekranem

A tak to nuda, stary dobry ajfon. Tyle, że z masakryczną baterią. Na tyle dobrą, że chyba na razie zostanę przez dłuższy czas na iOS 9.1.3 bo znając Apple, przy kolejnej aktualizacji pożegnam się z takim czasem pracy baterii.

Opublikowano

89 to jak na dziś sporo. Ale S6 za 9 zł to dobra oferta :-) Jak masz 24 miesiące (bo nie podałeś) i sprzedasz to S6 za 1900 to masz praktycznie 2 lata abo za free ;-) Możesz  z góry zapłacić.

Opublikowano

Dzięki za uzupełnienie luk w wiedzy z zakresu prawa handlowego. No to komisy wracają do gry. Ale jak w obudowie będzie zamknięta nokia 3310 to wasza wina.

Opublikowano

Sprawdź czy są plomby nienaruszone faktura marża badź zwykły paragon wystarczy by w razie czego im na gwarancje podrzucić tel. Tak wogóle ile jest gwaracji 12 czy 24 miesiące ? 

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Tyle ile ci dadzą.

Opublikowano

Nie biorę pod uwagę niczego innego niż 24 mies. Poza tym w razie czego nie podrzucam przecież Sebie z komisu ino do serwisu na własną rękę wysyłam. Tylko chu/jnia że trzeba też wyszarpać dokumenty od operatora i gwara jest liczona od momentu puszczania telefonu w świat przez nich.

Opublikowano

Kupiłeś nowy/ używany? Skrobnij coś na szybko o tej słuchawce bo do jutra muszę się zdecydować czy wymienić mój telefon na G3 ;)

Edytowane przez kes

Opublikowano

Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Wszystko smiga swietnie. Do sluchania muzy super sprzecik. Za(pipi)iste sluchawy w zestawie.

Sama sluchawka i szybkosc dzialania to duzy plus. Wybudzanie puknieciem idealne wrecz. Dobrze lezy w dloni. Internet smiga. Ja znow przesiadlem sie z windowsa wiec dla mnie spora zmiana na plus. Pseudo nowy, ktos wzial w abo i puscil w serwisie a ze to moj znajomy siedzi w gsm (tak typowy Bartek) to wiem co bralem.

Edytowane przez KoBik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MyPhone Infinity IIS z biedry za 599 zl ma sens? pytanie jest powazne.

Chce sie przesiasc z lg 4X

Opublikowano

MyPhone Infinity IIS z biedry za 599 zl ma sens? pytanie jest powazne.

Chce sie przesiasc z lg 4X

Parametry wyglądają przyzwoicie, ale oprócz tego to jest chiński brandowany badziew, więc generalnie to jest loteria ile wytrzyma dany egzemplarz.

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Ok bo mam do wyboru Xperie Z2 dwuletnia, kupiona w Saturnie - 729 zl komplet, a nowka myPhone za 599, ktora przed chwila obadalem prz kupowaniu chleba xd

Opublikowano

Nom, tyle dostrzegłem w sumie, bo 2GB RAM, 8x1.3GHz, Android 5.1, 4,7" nie jest złe. Nie przyda mi się w ogóle Dual SIM, więc ikonka przekreślonej karty SIM pewnie będzie wnerwiać. No i obecny telefon to też 4.7".

Xperia mimo wieku, 3GB RAM, procek 2,3GHz x4, pewnie lepszy aparat i jakość wykonania. Chyba pójdę w to drugie. Ano i 5.2" ekran jeśli się nie mylę, zawsze ciutkę więcej, ale nie patelnia.

Opublikowano

No i chyba tak zrobię, obadam na miejscu dziś czy zadbany z zewnątrz. Z opisu i fotek wynika, że jest bardzo OK. 

Jeszcze chwilowo wahałem się nad LG G3, ale miałem dwa LG z rzędu i już pora na combo breaker, bo każdy był w jakimś aspekcie ujowy.