Opublikowano 3 lutego 20178 l Na ile wycenialibyscie LG G3 Gold (ten z 2GB RAM), z polskiej dystrybucji (marketowy), komplet pełen, uzywka 1.5 roku, jeszcze 0.5 roku rękojmi? Cos 550-600 to dobra cena na zakup? Ciezko mi porownac bo na allegro są albo uszkodzone po 300, chinczyki od posrednikow za 500, a polskie uzywki sprawne baardzo różnie. Przesiadka bylaby z Note 2. Edytowane 3 lutego 20178 l przez _Red_
Opublikowano 4 lutego 20178 l hej rozglądam sie za telefonem dla mamy ale szczerze mowiąc ostatnio tyle tego sie narobiło że kompletnie sie gubie, obecnie ma galaxy s5 i jest zadowolona wiec przydało by sie coś w podobnym standardzie tylko oczywiście nowszego tylko oczywisicie zostaje sprawa ceny - co wybrać żeby nie dopłacać 600zeta czy ktoś mógłby doradzić coś na bazie oferty t mobile? http://www.t-mobile.pl/pl/oferta-dla-ciebie/tm-phone#/NEW/tariprom_38939 to bedzie przedłużanie umowy kolejny raz wiec może uda mi sie ugrać jakieś rabaty już w rozmowie przez telefon, tylko pytanie o co mam sie targować? jaka jest najlepsza opcja z tej listy tak żeby dopłacić max ok 100-200zł przy abonamencie 69zł ? oglądałem jakieś recenzje na jutubie i wydaje sie że teraz nawet huawei który kiedyś kojarzył sie z badziewiem robi sensowne telefony, więc w sumie można by odejść od samsunga oczywiście chodzi o telefon z androidem
Opublikowano 4 lutego 20178 l Niewiem jak cennik wygląda w tmobile ale s5 to był flagowiec więc zakładam że mama przywykla do tel gdzie wszystko płynnie działa itp więc może jakiś huawei honor? Edytowane 4 lutego 20178 l przez Mani
Opublikowano 4 lutego 20178 l napewno przywykła do płynnego działania, zresztą S5 ma już 3 lata i telefon nadal śmiga bezproblemowo, jedyne co było robione to wymiana baterii z pół roku temu ten honor w t mobile jest w 2 opcjach Huawei Honor 8 - dopłata prawie 900zł więc odpada Huawei Honor 7 Lite - dopłata poniżej 200zł więc jak najbardziej spoko, tylko czy właśnie 7 lite też ma sens? czy to jakaś okrojona z(pipi)ana wersja? jak narazie próbuje rozeznać sytuacje i mieć na oku 2-3 fajne telefony żeby dzwoniąc do t mobail w celu negocjacji mieć jakiś start i punkt zaczepienia EDITTTTT sory po(pipi)ało mi sie, to ja mam galaxy s5, ona nadal ma galaxy s3 (i telefon naprawde dobrze działa po 3 latach) Edytowane 4 lutego 20178 l przez Yano
Opublikowano 4 lutego 20178 l ale to dopłata ponad 500zł troche jednak za dużo jakaś inna opcja/propozycja?
Opublikowano 4 lutego 20178 l Ten telefon jest bezcenny Jednak nie, kosztował określoną kwotę. Fajny, ale dramatycznie wolno się ładuje na tym (oryginalnym??) adapterze od LG. Boziu, szybciej schodzi z niego energia niż nadąża ładować.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Jakim adapterze? Bo na normalnej ładowarce usb ładuje się w 1,5 godziny od zera do pełna. Od razu sobie zmień sobie jasność ekranu na 50%
Opublikowano 4 lutego 20178 l No miałem na myśli ładowarę USB - LGkowa jaka była ponoć oryginalnie w sklepie z telefonem, 5V, 1.8A. ALe jakiś szajs totalny, właśnie przestała w ogóle ładować przy 38%. Moja od Xperii działa jak złoto. Ech.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Ogólnie wszytskie ładowarki i kable mi sie wiecznie psuja, zaczłąem juz kupowac tylkote > 30-40 zł bo te gówna za dyche to zegniesz raz i juz nie ładuje, kiedys (pipi)a nie było takich problemó, nokia 3310 sie ladowała zwsze tak samo, a teraz do tableta taki, do tel. taki, a (pipi) im w usbc.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Dzwonię do marketu, bo jeszcze parę miesięcy gwary. Mówią, że akcesoria z kompletu podlegają rękojmi tak jak i całość, więc mogę jechać reklamować. No fajnie jakby się udało wymienić ładowarę w ramach 24mc niezgodności towaru z umową.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Ogólnie wszytskie ładowarki i kable mi sie wiecznie psuja, zaczłąem juz kupowac tylkote > 30-40 zł bo te gówna za dyche to zegniesz raz i juz nie ładuje, kiedys (pipi)a nie było takich problemó, nokia 3310 sie ladowała zwsze tak samo, a teraz do tableta taki, do tel. taki, a (pipi) im w usbc. U mnie chłopaki takie mają, kupują na giełdzie bo są niezawodne, wytrzymałe a ładowarka kosztuje kilka zł.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Czy jest tu jakiś prawnik ragus? Mam blisko Media Markt to pojechałem do działu serwisowego. No to klasyg - "Na materiały eksploatacyjne jest 6 miesięcy gwarancji".Mówię, że nie chcę skorzystać z gwarancji, tylko niezgodności towaru z umową, rękojmi czy jakkolwiek się to nazywa. No ale babeczka dalej swoje, mogę zostawić im te słuchawy i ładowarkę, ale ekspertyza producenta i tak będzie pewnie to odrzucać.No to po kiego licha kupuje się komplet, jeśli nieodzowny element może ulec uszkodzeniu, a klient jest pozbawiony ochrony. Jak kupię wieżę stereo i padnie mi kolumna albo zasilanie, to też powiedzą, że to eksploatacja?Fonik ma jeszcze pół roku gwary, więc w miarę bezpiecznie czułem się biorąc używkę, ale już zaczynam się wkurzać detalami.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Niestety tak samo jak bateria jeśli jest wymienna w telefonie to ma krótką gwarancję...
Opublikowano 20 lutego 20178 l Żona zmienia telefon. Wybór jest między samsungami A3 2016 i J3 2016. Doradzicie który wybrać?
Opublikowano 20 lutego 20178 l A3 jest lepszym telefonem. Nie ma co się zastanawiać , J3 to taki budżeciak.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Moja mama dostała w ramach umowy z T-Mobile A3, gdy troszkę się nim pobawiłem z ciekawości, byłem pozytywnie zaskoczony ( aparat, wyświetlacz czy płynność ), że dają taki fajny telefon za "darmo". Edytowane 20 lutego 20178 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 marca 20178 l Juz sie nie robi telefonow z wyzszej półki z wymienna bateria? Wszystko to jednorazowki?
Opublikowano 22 marca 20178 l Takie życie. Najlepiej dla producentów żeby telefon podzialal maksymalnie 2 lata i następny. Celowe postarzanie produktów.
Opublikowano 23 marca 20178 l Jest teraz na rynku jakiś ciekawy i mocny phablet? Zaczyna mnie irytować bateria w moim S6 i myślę o przejściu na jakiś phablet, poprzednio miałem do czynienia z Galaxy Note 3 i byłem mega zadowolony, pytanie czy jest obecnie coś sensownego czy lepiej poczekać aż stanieje S7 Edge np?
Opublikowano 23 marca 20178 l S7 Edge ma raptem 5.5 ekran. Dla mnie Phablet to coś powyżej tego, sam mam Nexusa 6 który ma 6 cali. Jaka wielkość cię interesuje? Ciekawy phablet to Huawei Mate 9 - 4000 mah bateria i ok 6 cali.
Opublikowano 23 marca 20178 l Do 6 cali max. Note3 był wielkościowo idealny. Nigdy Huawei nie miałem troche drogi ten tel. Raczej szukam czegoś do 2.5 tys max.