Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pochwal się...

Featured Replies

Opublikowano

pewnie, że rola cedekow bedzie coraz bardziej degradowana, aż w końcu staną się gorszymi vinylami, które będą kupować tylko i wyłącznie pasjonaci. już się to zresztą dzieje. dystrybucja głównie przez sieć sprawia, że legalna muzyka jest tańsza, a artyści zyskują na tym więcej pieniędzy, bo nie musi iść tak duża kwota od każdej sprzedanej płyty do wydawcy. salomonowym rozwiązaniem byłoby pewnie skoncentrowanie się na dystrybucji w możliwie wysokiej jakości via internet oraz zrobienie z wydawnictw płytowych prawdziwych rarytasów, na które fani danej muzyki byliby w stanie wyłożyć każde pieniądze.

ale o czym my gadamy, jak i tak prawie wszyscy kradną.

• Odpowiedzi 900
  • Wyświetleń 139,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja też się pochwalę, chociaż nabyłem już jakiś czas temu, to nie mogę się napatrzeć na te cudne krążki:

• Od osoby prywatnej która wietrzy kolekcję, za ile ? :) za 110 cena bardzo okazyjna bo kupowałem więcej i łatwiej było negocjować. A tu reszta perełek z dzisiejszego rajdu, wszystko pierwsze tłoki, mus

• Witam, pozwolę sobie to tutaj wrzucić  Dziśiaj rano w końcu przyszło :    W zasadzie żeby nie Gunship, to nawet bym pewnie nie wiedział o tym, dla mnie póki co GOTY albumie, no imo

Opublikowano

Wiecej radochy mam z kupienia CD, widze wtedy, na co wydałem pieniądze, jest to jakies tam materialne dobro, które przypomina mi, że dałem wyraz swojej aprobaty dla artysty i jego tworów. Dałem mu pieniądze, w zamian dostałem jego dzieło. Za dużo już w życiu muzyki nakradłem, żeby czuć takowe wewnętrzne spełnienie i harmonię (ekhm..) przy sciagnieciu mp3. Mimo, że za hajs.

Fakt faktem, że z oryginalnych CD posiadam tylko 3 płyty Dog Fashion Disco, A - hifi serious, tą epke Riverside i 'Dookie' greendaya.

Edytowane przez zduniacz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wiecej radochy mam z kupienia CD, widze wtedy, na co wydałem pieniądze, jest to jakies tam materialne dobro, które przypomina mi, że dałem wyraz swojej aprobaty dla artysty i jego tworów. Dałem mu pieniądze, w zamian dostałem jego dzieło. Za dużo już w życiu muzyki nakradłem, żeby czuć takowe wewnętrzne spełnienie i harmonię (ekhm..) przy sciagnieciu mp3. Mimo, że za hajs.

Fakt faktem, że z oryginalnych CD posiadam tylko 3 płyty Dog Fashion Disco, A - hifi serious, tą epke Riverside i 'Dookie' greendaya.

wpis.

Choc mam mało oryginałów (Chrono Cross OST, tenacious D, jelonek, Pax Cecila) to staram sie kupowac ostatnio nowe cedeki - choc i tak słucham tylko mp3 i np. Tenacious D i CC OSt sa w folii jeszcze :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to po kiego je kupowałeś? żeby na półeczce stały? bzdura

Opublikowano

Ja mam na polce z 60 plyt muzyki klasycznej, pokazuje dziewczynom, one sa pod wrazeniem i mi sie oddaja.

Opublikowano

a potem się budzisz obok młotka i masz brutalny powrót do rzeczywistości

Opublikowano
to po kiego je kupowałeś? żeby na półeczce stały? bzdura

A twoje wszystkie albumy ICP to także na półkach nie zalegają?

Ja kupuje oryginały i słucham. Ostatnio nabyłem za psie pieniądze Marz - Lung Fu Mo She (20zł), Grooverider - Mysteries of Funk (18zł) czy single Raging Speedhorn (3x6zł). Wymieniam stare "backupy" na oryginałki.

Opublikowano

noż (pipi)a, czy ja mam płyty w folii? nie

nie słucham tylko na kompie, częściej korzystam z formy klasycznej = cd w odtwarzaczu

Opublikowano

masz klołszur

nienawidze Cie

wozek:

2mp0qd3.gif

Opublikowano

moja syta kolekcja ;f

kasetyaj8.th.jpg

pe11jk9.th.jpg

perki juz nie mam ;f

sjdp5.th.jpg

:potter:

Opublikowano

jezu, jako dzieciak polecialem od razu po premierze po osta ze spawna na kasecie ;]

bylem zniszcozny ta plyta, niektore kawalki tam robia, oj robia.

Opublikowano

w zasadzie to soundtrack daje rade i dzisiaj, bo na kaseciaku to nie sluchalem;f

01. FILTER & THE CRYSTAL METHOD - (Can't you) trip like I do

02. MARILYN MANSON & SNEAKER PIMPS - Long hard road out of hell

03. ORBITAL & KIRK HAMMET - Satan

04. KORN & THE DUST BROTHERS - Kick the P.A.

05. BUTTHOLE SURFERS & MOBY - Tiny rubberband

06. METALLICA & DJ SPOOKY - Form whom the bell tolls

(the irony of it all)

07. STABBING WESTWARD & WINK - Torn apart

08. MANSUN & 808 STATE - Skin up pin up

09. PRODIGY & TOM MORELLO - One man army

10. SILVERCHAIR & VITRO - Spawn

11. HENRY ROLLINS & GOLDIE - T-4 strain

12. INCUBUS & GREYBOY - Familiar

13. SLAYER & ATARI TEENAGE RIOT - No remorse (I wanna die)

14. SOUL COUGHING & RONI SIZE - A plane scraped its belly on

a sooty yellow moon

http://rapidshare.com/files/23636156/Spawn_-_soundtrack.rar

Opublikowano

Oj robi, robi, w sumie wyj/ebawszy ostatni kawałek to mamy cholernie solidny album z solidnym pi/erdolnięciem na zakończenie :twisted:

Edytowane przez safferon

Opublikowano

No tez mam kasete jeszcze, byla jeszcze wersja z dodatkowym utworem, co to ostatnio ktos wrzucal, ale juz nie pamietam co to za zespoly byly i w sumie tego kawalka jeszcze nie przesluchalem;]

Opublikowano

apollo440 & morphine - coś tam coś tam

Opublikowano
e tam

dsc04798nb2.th.jpg

masz tylko nieco ponad połowę tego co ja,czuję się zaje.bistym człowiekiem :D i błogosławię ebay.com

ale nie mam cyfrówki,co by się tym pochwalić <smutna buźka> ; (-10 do fejmu)

Edytowane przez wietnam

Opublikowano

Zbierasz "tylko" podstawowe wydania, czy też kolekcjonujesz promówki, winyle i takie tam?

Opublikowano

z tego co pamietam to wiet po prostu kupil pare lat temu dysko az do halo 19 [chyba] za 500$. Podstawowe wydania.

Opublikowano
apollo440 & morphine - coś tam coś tam

Dobra, a ma to ktoś tam ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wygrana aukcja allegro z jakims leszczem, zaowocowala nowym nabytkiem

371584415vh3.jpg

Edytowane przez _Milan_