Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Midnight Club Los Angeles

Featured Replies

Opublikowano

GOLF I GTi do tuningu w MC !? Nic wiecej mi nie potrzeba wiem ze gra bedzie miodzio bynajmniej dla fanów :D

Edytowane przez dx36

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 32,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale civica nie ma i wywalili choppery :/ Czyli to jednak bylo za duze wyzwanie, zrobic widok ze srodka dla nich.

Opublikowano

Owiec nie zapominaj o potencjalnym DLC które zapewne się pojawi.

Opublikowano

Dla mnie po przeczytaniu dostepnych recek must have - wykrecony online + wysoki poziom trudnosci od samego poczatku = klasyczny midnight club :D

Opublikowano
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/mi...o-review-1?hd=1 video review polecam obczaic ( sporo gameplaya ofkoz ) - niestety pan edytor z gamespota jak zwykle idiota i dla niego glowna wada gry to to, ze jest trudna - no coz casual gaming jest wszedzie... Na recce gra wyglada w ruchu jak MC2 na nextgeny i lykam to od razu :D:D:D

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Znowu bede musial obic sciany miekka tkanina zeby pady sie odbijaly ;)

Opublikowano

Link był już 2 posty wyżej. Co do gry to wątpię.

Opublikowano
Mało motocykli , szkoda że tylko jeden japoniec , liczę na DLC.

no właśnie, ten cały DLC to jakaś paranoja, kto pamięta MC3 i ilość pojazdów jaka była w grze? A teraz to trzeba będzie wybulić nie wiadomo ile kasy za 3 dodatkowe samochodziki :(

Opublikowano

Model jazdy to coś między Most Wanted, a PGR 4? Czy bardziej w stronę GRIDa?

Opublikowano

Ano fakt krok wstecz w kwestii aut - w MC3 bylo 65 aut :/ Ale jakis dlc z ~10 furami mysle ze powstanie na nowy rok.

Opublikowano

Nie jezdzi sie tak plynnie jak w PGR, latwo wpada sie w poslizg jak w GRIDzie, ale latwo go kontrolowac, jak w Most Wanted.

Opublikowano

I czytalem ze nie oplaca sie slizgac bo sie sporo na predkosci traci ;] No i ze cpu kantuje i jest mega trudno.

Opublikowano

z tego co pamietam juz mc3 byl frustrujacy, nie jednego pada musialem naprawiac, tutaj widze jest podobnie. Ciezko utrzymac furke na trasie - lekkie pukniecie od przeciwnika i juz auto swiruje a dodatkowo przez predkosc ciezko wyczuc moment skretu oraz wybrac najkrotsza droge do celu. Ale to przeciez caly urok MC :)

Opublikowano

I tu jest imo caly i najwiekszy urok tej serii, hardcore i do przodu.

Opublikowano

to fakt - gra jest wymagająca. niestety problemy graficzne - doczytywanie się otoczenia i niewidoczny trafic doprowadzaja mnie do szału - meega minus. mimo to zakochałem się w tej grze!

Edytowane przez Octane PL

Opublikowano

Octane nie zwalaj tego na grę, prędzej na konsole. Problemy z teksturami miałem tylko 2-3 razy kiedy przez dłuższy czas leciałem Kawasaki przez miasto z jakieś 180 na liczniku. I to się tyczy tylko asfaltu który wyglądał przez chwilę jak budyń.

Sama gra jest wymagająca, momentami nie wybacza błędów. Arcadowy model jazdy ale trzeba uważać na to jak się jedzie, a przede wszystkim gdzie. Wciągająca jest jak cholera. Pierwsza sesja trwała 8h, następna niewiele mniej.

Niestety nie miałem okazji zapoznać się z poprzednimi odsłonami serii ale L.A. w pełni warte było pre-ordera i czekania :)

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

MC3 byl banalny w stosunku do MC2 gdzie wlasnie w 'dwojce' konsola oszukiwala i nie wybaczala bledow. Nie ktore wyscigi to byl naprawde hardcore. MC:LA ma poziom trudnosci pewnie podobny do MC3 i przekonam sie o tym w niedalekiej przyszlosci ;p

Opublikowano

Gralem w 3 ,ale w dwojke nie i moge stwierdzic (gralem u kumpla, tak wiec wybor samochodu i ustawienia go odpadaly ,bo to nie moj save), ze jest ciezej niz w 3. Jak wzialem sobie dostawe samochodu (1-szy w old holywood), to ku.wica mnie brala jak wpadalem na mete sekunde za pozno. Po jakies 10 probach dojechalem z "zapasem" 0.50 sekundy ;)

Opublikowano

no to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na nowy dash i możliwość zapisywania gier na dysku...