Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Ja gram tylko 4/4 [emoji14]Jak masz bete LotV, to możemy pograć Archon Mode. Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 13 września 20159 l Gdybym jeszcze umiał w to grać po multi... a tak to sobie poczekam, aż stanieje do 50 zł, żeby chociaż singla przejść Edytowane 13 września 20159 l przez Metoda
Opublikowano 13 września 20159 l zawsze jest archon mode jak ktos sobie nie radzi samemu: pokazali tez to: Edytowane 13 września 20159 l przez Gattz
Opublikowano 14 września 20159 l Gdybym jeszcze umiał w to grać po multi... a tak to sobie poczekam, aż stanieje do 50 zł, żeby chociaż singla przejść http://sklep.gram.pl/landing/promocja-blizzard-ruszamy/ No to nie czekaj dłużej, bo i podstawka i dodatek latają teraz po 40 zł
Opublikowano 14 września 20159 l a to niespodzianka, liczyłem, że dodatek będzie I/II kwartał 2016, no nic na bank biore dla samej kampanii, multika nie gram, ale przygode łykam.
Opublikowano 14 września 20159 l @gattz Jak Ci dupa pękła, że minusujesz, to może jednak nie używaj tego forum
Opublikowano 14 września 20159 l ktos znalazl gdzies moze ktora jednostka protossow dostanie skin z edycji kolekcjonerskiej/deluxe? wszystkie sklepy ktore widzialem nie nazywaja wprost a oficjalna strona jakby hintuje ze bedzie to dla ktores nowej jednostki (not sure) liczylem ze bedzie to collosus skoro poprzednio dostali ultralisk i thor a ze gram protossem to jest to jedyny skin ktory mnie ciekawi ale nie chce brac kota w worku @metoda dostales minusa za to ze twoj post zawieral tylko link ktory juz ja zamiescilem (czyli byl pointles) a teraz dostajesz kolejne za to ze dupa ci przez to pekla ze jeden dostales i musiales sam z zemsty dac za nic wiec moze sam posluchaj swojej rady jak tak cie bola te plusy i minusy ze musisz potem zasmiecac forum kolejnym postem nic nie wnoszacym do tematu zamiast wyslac pm Edytowane 14 września 20159 l przez Gattz
Opublikowano 7 października 20159 l Autor Jak ktoś nie zamawiał preorderu a chciałby wypróbować pierwsze 3 misje LOTV to ma teraz taką możliwość: Prolog „Szepty o zagładzie” jest już dostępny dla wszystkich graczy.Trzy nowe misje wprowadzające do kampanii, które były wcześniej dostępne tylko w wersji beta, są już dostępne dla wszystkich graczy. Ogólnie pojawiło się dużo nowości w patchu 3.0, więcej info tutaj - http://eu.battle.net/sc2/pl/blog/19913940/starcraft-ii-informacje-o-aktualizacji-30-06-10-2015
Opublikowano 7 października 20159 l No i pękło. 3 misje prologu to godzinka gry. Nielubie tych misji na czas w starcrafcie 2 nie dadzą sie pobawić w budowanie bazy i armii tylko stawiająna rushi mikrowanie. Tak wiem to jest ważne w multi no ale to kampania powinna byc dowolnosc a nie masz 20 minut jak nie przejmieszpunktow kontrolnych nie wazneco masz w bazie przegrasz.
Opublikowano 8 października 20159 l To już raczej norma od czasów WoL. Albo misje na czas, albo jakaś pseudo-moba. Owszem, fajne urozmaicenie i wielu pewnie będzie taki styl misji bardziej odpowiadał, niż spokojna rozbudowa, ale też grając stwierdziłem, że za bardzo jak na mój gust jestem pospieszany przez grę. A jak ktoś celuje w achievementy, to już w ogóle wariactwo. LotV za 130zł w Empiku z darmowym odbiorem osobistym. Czy gdzieś jest taniej?
Opublikowano 8 października 20159 l też mam pre order w empiku. moze mediasy i saturny dadzą konkurencyjną cene
Opublikowano 6 listopada 20159 l zdaje sie ze ruszyl juz preload na bnet apie polecam przestawic defaultowy limit na predkosc sciagania jaki sobie ustawili w opcjach ps. deluxe edition jednak bedzie miala adept i colossus skin Edytowane 6 listopada 20159 l przez Gattz
Opublikowano 6 listopada 20159 l po dodatku z protosami, będą pojawiać się mini kampanie z uniwersum starcafta. w 1q 2016 pojawią się misje Novy, już wiadomo co sie stało z starcraft ghousts xd
Opublikowano 6 listopada 20159 l Zaskoczyła mnie reklama w Empiku gdzie napisane było, że Protosi nie wymagają podstawki! Jednak 130-150 zł to bardzo dużo. Dwoma słowami - czy LotV wprowadza coś nowego do StarCraft 2? Co prawda ja utknąłem w połowie WoL, Zergi gdzieś na horyzoncie. Jednak ja za dwupak SII dałem 80 zł.
Opublikowano 6 listopada 20159 l no zmiany w multi beda spore w sensie wszystkie buildy sie pozmieniaja jak i sama dynamika gry ale taka jedyna duza zmiana jest wg mnie tylko archon mode (2 graczy kontroluje 1 baze)
Opublikowano 7 listopada 20159 l Nie mogę się odczekać hype over 1000 Chcę zobaczyć koniec tej historii. Za długo im zajęło jej skończenie. 5 lat temu myślałem że co roku wychodzić będzie dodatek ...
Opublikowano 7 listopada 20159 l No miały być trzy części. Wpierw dostaliśmy terran potem zergów a teraz protosi. To co zapowiadają jako dodatkowe dlc to misje dodatkowe nie wpływające na fabułę końcówki. W końcu po zergowej części widać że akcja się zagęszcza i skoro protosi są w sojuszu z kerrigan to znaczy że będzie ostateczna bitwa z wiadomo kim
Opublikowano 7 listopada 20159 l Bardziej chodzi mi o to, że Blizz na pewno zostawi sobie jakąś furtkę na potencjalny ciąg dalszy. Kwestia raczej, czy zamkną satysfakcjonująco dotychczasowe wątki, czy palną perfidnym cliffhangerem.
Opublikowano 8 listopada 20159 l blizzard nie musi nic zostawiac jak im sie zachce ciag dalszy to sobie zrobia nawet jesli wszystkie watki beda zakonczone (widocznie sie inspirowali terminatorem 3) pozmieniaja sobie wczesniej ustalone fakty zeby im pasowalo i tyle (jak juz to zrobili w starcraft i diablo z kazda czescia) ps. i tak wydaje mi sie ze zamkna historie sc2 w tym expandzie. calego uniwersum juz nie Edytowane 8 listopada 20159 l przez Gattz