Robsonf 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Oj tak, zapowiada się świetnie szczególnie, że z powodu braku Xboxa nie grałem w Butcher Bay, na ten tytuł mam wielką ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Recka GT: http://www.gametrailers.com/player/47699.html Dawać mi już tą grę. Srednia ocen to 8.4 - nice Cytuj Odnośnik do komentarza
SIKI 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 patrząc przez pryzmat "odgrzanego" Butcher Bay i mission pack'a w postaci Dark Athena jest to bardzo wysoka ocena Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Właśnie o to chodzi, ale inna sprawa multi wygląda dosyć słabo ale tryb "Pitch Black" zapowiada się ciekawie. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie, polowanie na Riddicka albo raczej odwrotnie polowanie Riddickiem może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Porównanie wersji Xbox-X360 http://www.gametrailers.com/player/47730.html Nie mogłem edytować już posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hehe, a ja patrze, ze Riddick wreszcie wyglada tak jak tego chcialem, bo mnie akurat grafa w tym starym odrzucala sprawiajac wrazenie z jednej strony obskurnej i plastikowej, a z drugiej imponujacej. Z przyjemnoscia zajme sie wiec teraz Riddickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Porównanie wersji Xbox-X360 http://www.gametrailers.com/player/47730.html Nie mogłem edytować już posta. Kurde zapomniałem już jak dobrze ta gierka na Xboxie wyglądała :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Powiedzmy. Za duże gamma na wersji na klocka - pewnie specjalnie tak ustawili aby pokazać jaki to nowy Ridik będzie piękny ach i w ogóle. No i do tego ten blur na dole jak wisiał na drabinie. Po co to co było zmieniać? W tym aspekcie imo lepiej wypada wersja na Xbox'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Grafika naprawde ladna, piekny lightsourcing i cienie. Demko krotkie, ale mega klimatyczne. Na Xie bawilem sie przednio, wiec mysle ze Dark Athena mnie nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bulinka_eve 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Grał ktoś już w pełną wersje? Jak się zapowiada w porównaniu do demka? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Widziałem cenę tej gry w Saturnie... uwaga! 279 złotych Chyba komentarza nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 o (pipi)a, ciekawe jaki łoś o kupi ;] ja poczekam az stanieje do 100 na allegro, bo nie opłaca mi sie więcej płacić za remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 160 u mojego kumpla, chcesz nick do allegro? pisz. Jeśli nie ma na aukcji, dzwonisz Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 za 139zl byly nowki w folii ;p w sumie dobra cena za 2 gry. escape from butcher bay w sumie juz nie pamietam wiec sie oplaca;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) za 100 to bylaby okazja - 30 za Butthera - 70 za Athene czy nawet 20/80 Edytowane 12 Maja 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 dostałem od żony;] okazja jak ch.. powtarzam sobie zatokę rzeźników (od razu Hard, a co tam, niektóre lokacje po naście razy robiłem) wizualnie jest dobrze a do tego mamy kapitalną stronę audio (na słuchaweczkach jest bueno), jedyne co irytuje/śmieszy to kwaśna fizyka ciał łysy dalej ma paraliż mordy i przepity wokal i zabija skondensowanym strumieniem myśli - każdego można utłuc z kontry - nawet Abbotta jak wjadę na Athenę to może zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 czesc,wlasnie skonczylem ta gierke czas przejscia na hardzie okolo 9 godzin, wedlug mnie 8/5-10 ,9 godzin to czas przejscia tylko dark ateny ,jest to jedna z lepszych gierek jakie w tym roku dotychczas gralem, przydalby sie wyzszy poziom niz hard bo ten jest troche za prosty, w sumie 12 godzin czesci pierwszej + 9 drugiej daje duzo zabawy i jeszcze multi ale w niego jeszcze nie gralem, kto sie waha polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) 2 DLC w tym 1 za FREE! Studio Starbreeze opublikowało na łamach Xbox Live Marketplace dwa DLC do swojej najnowszej produkcji â strzelaniny FPP The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Pierwszym jest darmowy Commentary Mode (do przyszłego tygodnia mogą go pobrać jedynie posiadacze złotego abonamentu Xbox Live), w którym developerzy przez cztery i pół godziny komentują zmagania Riddicka w odnowionej kampanii Escape from Butcher Bay. Drugi składa się natomiast z pięciu nowych map do poszczególnych trybów opcji multiplayer: Munity (Butcher Bay Riot), Sneerock (Deathmatch), Tracker Star (Capture the Flag), Viper Run (Butcher Bay Riot) oraz The Tangle (Pitch Black). Jego cena ustalona została na poziomie 800 punktów MS. Nie wiemy, kiedy dodatki udostępnione zostaną dla pecetowców i posiadaczy PlayStation 3. Być może stanie się to już w przyszłym tygodniu. gry-online Edytowane 23 Maja 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Grę ukończyłem na pierwszym iXie jednak z przyjemnością powtarzam sobie na 360. Wydaje mi się, że gra się odrobinę trudniej. Teraz mam problemy w pierwszym starciu z Riot Guardem, który zjeżdża windą . Jakieś sposoby na niego? Edytowane 23 Maja 2009 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 jak wchodzisz do tego pomieszczanie gdzie on zjezdza idziesz od razu na prawo rozwalasz straznikow, wlazisz na skrzynki i mozesz przeskoczyc u gory na platforme tam - z gory powinno pojsc na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Postucha w temacie jak nic ale nieważne do tej gry akurat nie są mi potrzebne opinie. Jako że, miałem brać Riddicka już 2 tygodnie temu ale akurat padła mi konsola. Rzecz w tym że, zastanawia mnie jak sprawuje się multi? Do tych co grają są lagi? Dużo osób gra? Daję radę ten multi czy raczej jest to dodatek na siłę? No i jak sprawuje się ten tryb Pitch Black bo w zapowiedziach zapowiadał się całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Osiągnięcia w opisywanej produkcji rozłożone zostały pomiędzy trzy elementy składowe dość nierówno. Najmniej GS zarobimy zaliczając Escape From Butcher Bay, ciut więcej za Assault on Dark Athena i bardzo dużo za multiplayer. Mocno to dziwi, bo tryb wieloosobowy dużą popularnością się nie cieszy. Innymi słowy, zdobycie 1000 GS w tej grze będzie niezwykle czasochłonne. -onlinecenter moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Bo Riddick to nie calakowanie a czerpanie przyjemności z tego gęstego klimatu. Roxx jak ch.uj. Mój faworyt odgrzewanych kotletów w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Osiągnięcia w opisywanej produkcji rozłożone zostały pomiędzy trzy elementy składowe dość nierówno. Najmniej GS zarobimy zaliczając Escape From Butcher Bay, ciut więcej za Assault on Dark Athena i bardzo dużo za multiplayer. Mocno to dziwi, bo tryb wieloosobowy dużą popularnością się nie cieszy. Innymi słowy, zdobycie 1000 GS w tej grze będzie niezwykle czasochłonne. -onlinecenter moze pomoze Czyli raczej kaszanka wrzucona z trendy "multi w każdej grze" szkoda. Liczyłem na coś więcej, szczególnie ten tryb PB zapowiadał się smakowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 jak wchodzisz do tego pomieszczanie gdzie on zjezdza idziesz od razu na prawo rozwalasz straznikow, wlazisz na skrzynki i mozesz przeskoczyc u gory na platforme tam - z gory powinno pojsc na luzie ja tam skitrałem się za skrzyniami i jak tylko był tyłem do mnie to wypaliłem mu z shotguna w plecy kilka pocisków z odległości metra - padł od razu co do multi to nie badałem jeszcze, po tym co od(pipi)ali w Darkness to nie ciągnie mnie zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi