Opublikowano 25 stycznia 200817 l http://www.gametrailers.com/player/29964.html A to widzieli? Dla mnie najbardziej wyczekiwana gra w tym roku, oprócz GTA IV
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Może w końcu gra z serii Star Wars będzie lepsza niż przeciętna Również czekam, bo zapowiada się naprawdę świetnie P.S. Ale i tak bym wolał Star Wars Battlefront 3
Opublikowano 10 czerwca 200816 l http://www.eurogamer.pt/article.php?article_id=140025 Nowe obrazki. Fajnie, na prawde fajnie zapowiada sie ta gra.
Opublikowano 11 czerwca 200816 l kiedy w koncu premiera? Bo zamieszali i juz nie wiem a zapowiada sie kozak. Ale pewnie i tak bedzie gorsze od tego no, drugiej czesci academy - outcast chyba wlasnie
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Nie będzie multi w wersji na next-geny, a premiera, z tego co pamiętam, we wrześniu.
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Nowe Nowsze Obrazki Galeria (ostatni jest z Wii) Ciekawe czy ktoś się podnieca ta gra tak jak ja?
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Ciekawe czy ktoś się podnieca ta gra tak jak ja? Nie bój żaby Sam nie jesteś.
Opublikowano 8 lipca 200816 l Niezła sieka się zapowiada, ale martwi mnie że jeszcze ani razu nie widziałem na trailerze żeby po spotkaniu z mieczem świetlnym kumuś odpadła rączka, główka albo cała górna połowa ciała, co wydaje się dziwne jeśli pamiętamy że na filmach można nim wyciąć przejście w metalowych wrotach, a na samych trailerach widać ze można jednym rzutem wykarczować parę dzrzewek.
Opublikowano 13 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/36011.html Nikt chyba jeszcze nie dał linkacza?
Opublikowano 13 lipca 200816 l Trailer ów widziałem już wczoraj, ale nadal jestem pod wielkim wrażeniem. Teraz chyba każdy musi przyznać, że tytuł Force Unleashed jest jak najbardziej na miejscu
Opublikowano 13 lipca 200816 l A ile będzie smaczków dla fana obydwu trylogii. Umieszczenie historii SW: FU pomiędzy III a IV episodem wydaje się growym uzupełnieniem sagi o jakim Lucas zapewne myślał od jakiegoś czasu. Nie wydałby przecież jednego filmu aby trylogie połączyć, a gra video spełni tą rolę znakomicie. Edytowane 13 lipca 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 17 lipca 200816 l Porcja filmików (w większości gameplaye) z e3: Empirical Station Lightsaber duel Rancor battle Rancor battle 2 Force powers Mushroom forest Rzucanie mieczem świetlnym Junk Titan TIE factory walkthrough
Opublikowano 17 lipca 200816 l Graficznie stoi na bardzo dobrym poziomie, gameplay tez prezentuje sie niezle. To musi byc dobra gra.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Mam podobne wrażenia jak Pijany Co prawda na wrzesień z utęsknieniem nie czekam... ale na nowe SW owszem
Opublikowano 17 lipca 200816 l http://www.gamespot.com/video/933156/6194374/videoplayerpop? Wszystko jest imponujące oprócz animacji postaci podczas zwykłego poruszania się. Wygląda jakby żywcem przeniesiona z poprzedniej generacji czyli nadzień dzisiejszy nie do pomyslenia. W grze TPP animacja może byc dopracowana co udowodniły już AC i Uncharted.
Opublikowano 24 lipca 200816 l Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco
Opublikowano 24 lipca 200816 l Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco 16 września gra wychodzi Do października zdążysz ja skończyć.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Eh... dziś szczęśliwy wracam do domu z nowym PSX'em i co... jest o nowym SW, a tam data 19 grudnia
Opublikowano 25 lipca 200816 l Pewnie pomyłka. Dziewiętnastka się zgadza tylko miesiąc nie bardzo. W Europie ma być 19 września.
Opublikowano 26 lipca 200816 l W nowym pe jest napisane, że premiera za kilka tygodni więc na pewno wrzesien
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Podobno w najbliższy czwartek ma wyjść demo Jak na razie gra zapowiada się na murowany hit