Skocz do zawartości

Star Wars: The Force Unleashed

Featured Replies

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 44,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może w końcu gra z serii Star Wars będzie lepsza niż przeciętna :D;) Również czekam, bo zapowiada się naprawdę świetnie :lol:

P.S.

Ale i tak bym wolał Star Wars Battlefront 3

Opublikowano

wiecej niz przecietna? pograj w kotory, jedi knight...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bedzie multi?

Opublikowano

kiedy w koncu premiera? Bo zamieszali i juz nie wiem a zapowiada sie kozak. Ale pewnie i tak bedzie gorsze od tego no, drugiej czesci academy - outcast chyba wlasnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawe czy ktoś się podnieca ta gra tak jak ja? :P

Nie bój żaby ;) Sam nie jesteś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niezła sieka się zapowiada, ale martwi mnie że jeszcze ani razu nie widziałem na trailerze żeby po spotkaniu z mieczem świetlnym kumuś odpadła rączka, główka albo cała górna połowa ciała, co wydaje się dziwne jeśli pamiętamy że na filmach można nim wyciąć przejście w metalowych wrotach, a na samych trailerach widać ze można jednym rzutem wykarczować parę dzrzewek.

Opublikowano

Trailer ów widziałem już wczoraj, ale nadal jestem pod wielkim wrażeniem. Teraz chyba każdy musi przyznać, że tytuł Force Unleashed jest jak najbardziej na miejscu ;)

Opublikowano

A ile będzie smaczków dla fana obydwu trylogii. Umieszczenie historii SW: FU pomiędzy III a IV episodem wydaje się growym uzupełnieniem sagi o jakim Lucas zapewne myślał od jakiegoś czasu. Nie wydałby przecież jednego filmu aby trylogie połączyć, a gra video spełni tą rolę znakomicie.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Graficznie stoi na bardzo dobrym poziomie, gameplay tez prezentuje sie niezle. To musi byc dobra gra.

Opublikowano

Mam podobne wrażenia jak Pijany

Co prawda na wrzesień z utęsknieniem nie czekam... ale na nowe SW owszem :D

Opublikowano

Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^

Opublikowano
Eh, pamiętam, jak w zeszłym roku zapowiadali SW na kwiecień, ale od tego czasu uzbroiłam się w cierpliwość. Oby do października, bo gra zapowiada się bardzo interesująco ^^

16 września gra wychodzi ;) Do października zdążysz ja skończyć.

Opublikowano

niech juz wyjdzie, pierwszy level gramy Vaderem...

Opublikowano

Eh... dziś szczęśliwy wracam do domu z nowym PSX'em i co... jest o nowym SW, a tam data 19 grudnia :mellow:

Opublikowano

Pewnie pomyłka. Dziewiętnastka się zgadza tylko miesiąc nie bardzo. W Europie ma być 19 września.

Opublikowano

Gooralesko, obyś miał rację ;)

Opublikowano

W nowym pe jest napisane, że premiera za kilka tygodni więc na pewno wrzesien

• 3 tygodnie później...