Jędrek 3 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ze zdjec tez to wywnioskowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Tak gitara z wersji PC działa z XBOX'em. To ta sama co z GHII (nawet nakleki są z drugiej części). Nie warto czekać aż GHIII pokaże się w Polsce, jak ktos może to niech sprowadza albo kupi wersje na inna platformę. Narazie LEM nie ma pojęcia kiedy wersja na x360 może sie pojawić (napewno nie w tym tygodniu). Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 to jak to jest z tą gitarą z wersji pc? ktoś jest pewien tego, że będzie działać z iksem(czyt. wypróbował), bo zaczynam nastawiać się na taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 to jak to jest z tą gitarą z wersji pc? ktoś jest pewien tego, że będzie działać z iksem(czyt. wypróbował), bo zaczynam nastawiać się na taką opcję Działa i będzie działać. Napisałem to dwa posty wyżej. Żeby uprzedzić pytania - TAK widziałem to na własne oczy. Ta gitara jest IDENTYCZNA jak ta od X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
ranaghar 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Wg mnie będzie działać na 100%. Sam podłączałem gitare z GH 2 (wersja na X360) do PC i działała. Dlatego wierzę, że ta, którą dają do PC, jest identyczna z tą do X360. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez ranaghar Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tak tylko spytam retorycznie, na wszelki wypadek. Nie bylo nigdzie GH3 ? LEM stanal na wysokosci zadania, w kazdym wroclawskim Saturnie, Empiku i pewnie MM lezy po 6-8 sztuk GH3 na PCta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pisał ktoś do LEM w sprawie GH3 na X'a? Wiadomo COKOLWIEK? Bo jak nie, to sprowadzam to z Ebaya Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Cos wiadomo, ale niewiele. LEM ponoc ma sprowadzic GH3 (bundle pack) przy okazji premiery GH2 (sama gra: pudelko, instrukcja, plyta) pewnie w przyszy piatek. Nic nie jest potwierdzone, sami nic nie wiedza. Oni chyba nie byli dystrybutorem GH2 w Polsce wiec watpie w to. Mnie troche stopuje koszt przesylki z Anglii, jakies 50 zl. Na allegro mozna kupic GH3 do PCta za 230 zl, dolozyc do tego GH3 na 360-tke np. z play-asia za 150 zl wiec w sumie wyjdzie jakies 400 zl z przesylkami, troche duzo. Licze na LEMa. Przeplacal nie bede, mam troche growych zaleglosci, poczekam az bedzie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja akurat znalazłem całkiem nice ofertę, także... Czekam do przyszłego piatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ZOSTAŃ LEGENDĄ ROCK’A I ZGARNIJ NAGRODY – PIERWSZY OTWARTY TURNIEJ GRY GUITAR HERO III JUŻ 26 STYCZNIA Z przyjemnością pragniemy zaprosić wszystkich na pierwszy otwarty turniej gry Guitar Hero III, który odbędzie się już 26 stycznia w warszawskim Centrum Handlowym Blue City. WEŹ UDZIAŁ W TURNIEJU I WY’ROCK’UJ SOBIE NAGRODY! Oprócz możliwości wzięcia udziału w turnieju, każdy kto odwiedzi w dniu 26 stycznia Centrum Handlowe Blue City będzie mógł przetestować grę Guitar Hero III na PC i Xbox 360 na przygotowanych do tego celu stanowiskach. Podczas imprezy przewidziane zostały również konkursy. Więcej informacji o turnieju już wkrótce! Impreza organizowana jest przez wyłącznego dystrybutora gry Guitar Hero III w Polsce, firmę LEM. Partnerami oraz sponsorami imprezy są: • Centrum Handlowe Blue City • Hewlett-Packard Polska • Xbox • Machina ZAPRASZAMY! Może przy okazji będzie można dostać grę na X'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Dagadagadaga 0 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam, może ktoś wie jak odpalic demko? Sciągnąłem nagralem na cd wkładam do napędu i pojawia sie tylko "plyta z multiemdialnym nah nah nah" nie można tego odpalic.Ludzie na innych forach piszą że im działa jednak ja mam problem.Ktoś wie jak to uruchomić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ZOSTAŃ LEGENDĄ ROCK’A I ZGARNIJ NAGRODY – PIERWSZY OTWARTY TURNIEJ GRY GUITAR HERO III JUŻ 26 STYCZNIA Z przyjemnością pragniemy zaprosić wszystkich na pierwszy otwarty turniej gry Guitar Hero III, który odbędzie się już 26 stycznia w warszawskim Centrum Handlowym Blue City. WEŹ UDZIAŁ W TURNIEJU I WY’ROCK’UJ SOBIE NAGRODY! Oprócz możliwości wzięcia udziału w turnieju, każdy kto odwiedzi w dniu 26 stycznia Centrum Handlowe Blue City będzie mógł przetestować grę Guitar Hero III na PC i Xbox 360 na przygotowanych do tego celu stanowiskach. Podczas imprezy przewidziane zostały również konkursy. Więcej informacji o turnieju już wkrótce! Impreza organizowana jest przez wyłącznego dystrybutora gry Guitar Hero III w Polsce, firmę LEM. Partnerami oraz sponsorami imprezy są: • Centrum Handlowe Blue City • Hewlett-Packard Polska • Xbox • Machina ZAPRASZAMY! Może przy okazji będzie można dostać grę na X'a Przejadę sie tam, ciekawe czy będziesię dało tam kupić GH3 O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wiec moze jednak bedzie w ten pt juz Gh3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, może ktoś wie jak odpalic demko? Sciągnąłem nagralem na cd wkładam do napędu i pojawia sie tylko "plyta z multiemdialnym nah nah nah" nie można tego odpalic.Ludzie na innych forach piszą że im działa jednak ja mam problem.Ktoś wie jak to uruchomić? Musisz przejsc do zakladki "wersje demonstracyjne gier" (czy jakos tak) i dopiero tam uruchomic. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
Dagadagadaga 0 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Spoko juz działa ;d niezoreintowałem sie i przypadkowo nagralem predkoscią 48.... nagrałem 4x i działa bez zarzutu : > Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Na allegro kolejne bundle packi, ale cena odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak ktoś jest zainteresowany kupnem, to niech się do mnie zgłosi Potrzebuję czasu i pieniędzy przed maturą, a ta gra nie ułatwia osiągnięcia celu Cytuj Odnośnik do komentarza
lqd 0 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 bundle pack do dostania w empiku za 369 zeta ; E a ja wczoraj ku*wa kupilem gh na pieca bo mialem dosc czekania -.- Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dokladnie, jest juz. Maja duzo egzemplarzy. Cena troche podniesiona, ale sie oplaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Czy komus z wawki udalo sie moze dorwac gdzies GH III na Xa? Bo jak jeszcze wczoraj patrzylem w EMPIKU w Arkadii to nie bylo...za to wersji PC bylo bardzo duzo...ale tej nie chce kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Pewnie Wawka czeka na ten turniej zeby wiecej kasy zbic Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dorwałem wreszcie swój egzemplarz. Tam pal licho grę, chodziło mi o nowe wiosło i cóż - jestem zadowolony. Nie można gromko stwierdzić, że les paul jest lepszy od x-plorera (bo w pewnych aspektach grywalno-technicznych nie jest), ale jest naprawdę spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
berbor 0 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Czy komus z wawki udalo sie moze dorwac gdzies GH III na Xa? Bo jak jeszcze wczoraj patrzylem w EMPIKU w Arkadii to nie bylo...za to wersji PC bylo bardzo duzo...ale tej nie chce kupic... Ja zakupilem wczoraj w empiku w domach towarowych centrum.Bylo jeszcze z 6 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A ja mam male pytanie do Guitar Hero'wych weteranow. Powiedzcie jak wyglada sytuacja z utworami ktore sa na marketplace do roznych czesci Guitar Hero - czy bede je mogl pobrac do 3ki? Np. taki Higher Ground - Red Hot'ow? Czy bede mogl sciagnac tylko numery dedykowane do GH III? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Afaik pakiety przypisane są do konkretnych części gry - RHCP to GH2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi