Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero III: Legends of Rock

Featured Replies

Opublikowano
mozna rankingowe przeciez. tylko do halo trzeba miec golda(social mozna grac na kodach).

Racja. Akurat jak sprawdzałem to zdrpaka mi się skończyła i myślałem, że to było ograniczenie :P

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 46,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na jakich poziomach trudności gracie?Ja kończe easy na 5 gwiazdek, a potem normal (który jak dla mnie jest łatwiejszy na padzie ;) )

Easy i normal mam na 5* wiec olałem juz dawno, teraz masteruje harda(zaliczony juz, Lou śmierdzi xD) no i mocuje sie z raining bloodem na expercie, ostatnia piosenka jaka mi została, Mosh 1 to masakra

btw. testując kamerę w komórce nagrałem filmik z TtFaF ba hardzie, tylko 3* ale piosenka jest w ch.uj ciezka IMO :Phttp://pl.youtube.com/watch?v=fR0kKorNTdk

Edytowane przez Mikes

Opublikowano

Co za (pipi) z tej gry! Wczoraj wygrałem walkę ze Slashem na expercie no i było napisane, że zapisało i później grałem z nim Welcome to the Jungle. A dzisiaj co? Włączam sobie karierę i (pipi)! Niby walka nie jest wygrana, następnej piosenki nie ma, WTF?!

Opublikowano

ja to mam jakieś koślawe palce ;) za cholere nie idzie mi wciskanie niebieskiego buttona małym palcem.

Znacie jakiś szybki sposób na zarabianie kasy w grze?

Edytowane przez Master JIN

Opublikowano
ja to mam jakieś koślawe palce ;) za cholere nie idzie mi wciskanie niebieskiego buttona małym palcem.

Znacie jakiś szybki sposób na zarabianie kasy w grze?

Heh, no najlepiej jak będziesz nawalał ciągle na 5*. Wtedy dostajesz maksymalna stawkę.

Opublikowano
Co za (pipi) z tej gry! Wczoraj wygrałem walkę ze Slashem na expercie no i było napisane, że zapisało i później grałem z nim Welcome to the Jungle. A dzisiaj co? Włączam sobie karierę i (pipi)! Niby walka nie jest wygrana, następnej piosenki nie ma, WTF?!

Ja miałem gorzej, konsola zacieła mi sie po pokonaniu Lou xD

JIN, załóz 2 band i pograj trochę, ja wczesniej grałem na padzie i teraz po wykupieniu juz wszystkiego jestem na plusie 43k

Opublikowano
Do tego w Dzien Sw Patryka ma byc kolejna paczka, tym razem free.

Dropkick Murphys Track Pack

* "Famous For Nothing" - Dropkick Murphys

* "(F)lannigan's Ball" - Dropkick Murphys

* "Johnny, I Hardly Knew Ya" - Dropkick Murphys

Chodzi o tą?

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Są już 3 darmowe utwory do ściągnięcia: "Famous for Nothing", "Flannigan's Ball", " Johnny, I Hardly Knew Ya" as performed by Drop Kick Murphy’s.

Tylko dla goldów :(

Opublikowano

(pipi)a, akurat musiał mi się skończyć :(

Będą dostępne za jakiś czas?

Opublikowano

Tez macie tak ze po zagraniu jednej piosenki oczy zaczynaja wysiadac? U mnie, gdy spojrze w jakies miejsce obraz jest tak jakby znieksztalcony, tzn prawdziwe gabaryty sa przeklamane i potrzebuje okolo 3 sekund by zobaczyc przedmiot normalnie, po mrugnieciu znowu tak samo :P Moze to dziwnie zabrzmi, ale miejsce w ktore patrze jakby "zmniejszalo sie" przez 3 sekundy :)

Edytowane przez Zephi

Opublikowano
Tez macie tak ze po zagraniu jednej piosenki oczy zaczynaja wysiadac? U mnie, gdy spojrze w jakies miejsce obraz jest tak jakby znieksztalcony, tzn prawdziwe gabaryty sa przeklamane i potrzebuje okolo 3 sekund by zobaczyc przedmiot normalnie, po mrugnieciu znowu tak samo :P Moze to dziwnie zabrzmi, ale miejsce w ktore patrze jakby "zmniejszalo sie" przez 3 sekundy :)

Na początku też tak miałem, ale teraz to albo to nie występuje albo nie zauważam tego :/

Opublikowano

Hehe no nikt nie jest..tak wychodzi.. :P

Ale ale...pytanie.Moze ze ktos sie wykaze.Zassalem swego czasu dodatek.Nie pamietam nazwy tego packa, ale to byl tez ze straszymi piosenkami..I teraz ciagle go nie widze w zakladce Downloads.Prawie za kazdym razem musze sciagac od nowa ale on i tak znika.Tylko ten...Jesli to ma znaczenie to konsola nie jest podpieta permamentnie do neta, ale w sumie to nie powinno miec nic do rzeczy.Drazni mnie to juz powoli ;/

Opublikowano

Ostatnio wypróbowałem demko GHIII i stwierdziłem że już czas go kupić. Jest tylko jeden problem (a może i nie). Jestem leworęczny , czy jest możliwość ustawienia gitary na lewą ręke lub cuś podobnego. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości bo gierka jest genialna - piszę to jako osoba słuchająca tylko hip-hopu :blackeye:

Opublikowano
Ostatnio wypróbowałem demko GHIII i stwierdziłem że już czas go kupić. Jest tylko jeden problem (a może i nie). Jestem leworęczny , czy jest możliwość ustawienia gitary na lewą ręke lub cuś podobnego. Proszę rozwiejcie moje wątpliwości bo gierka jest genialna - piszę to jako osoba słuchająca tylko hip-hopu :blackeye:

Jest taka możliwość ;) Również jestem osobą słuchającą tylko rapu, ale to w ogóle nie przeszkadza. Gra się wyśmienicie :P

Opublikowano

Która gitara jest lepsza? Ta z drugiej części czy trzeciej? Bo nie wiem, którą częśc zamawiac bez gitary <_<

Opublikowano

Ja bym bral Les Paul'a z GHIII. Lepiej sie prezentuje i jest bezprzewodowa.

Opublikowano

A jeśli chodzi o samo granie są różnice? W przyciskach? Gdzieś czytałem że les paul ma bliżej położone przyciski.

Edytowane przez Przybilla