Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soul Calibur IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 723
  • Wyświetleń 81,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miodzio początek walki zaczyna się tak samo jak w SC ;D

• Oby nie było , nie mów hop di :biggrin: jak na razie jest dobrze , postać wykonane są genialnie (Mitsu!!!) ,masa detali ,ruchome elementy strojów - nie przesadzili z kolorystyką , animacji postać m

• A moim jest i w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupot ( tekst z Di rządzi ;D ) i super powodzenia nikt Ci nie broni.

Opublikowano

Tylko na single w trybie Story. I dobrze.

Opublikowano

A Ashlotte ma czyj styl? W tej grze można rozwalić zbroję przeciwnikowi i przy okazji trochę ubranka leci. Ale czy tak samo można zniszczyć komuś broń? Fajnie by było jakby taka możliwość istniała.

Opublikowano

1) Możliwe, że to jednak były plotki z tymi skinami.

2) Nie można niszczyć broni i oby w Soul Caliburze nigdy nie było takiej możliwości.

Opublikowano

Te filmy były kilka postów wyżej.

Opublikowano

Create-A-Soul

Opublikowano

Jeżeli prawdą jest że gra wymaga dysku twardego do xboxa- to posiadacze Arcade są w (pipi)e, w tym ja :(

Opublikowano
Jeżeli prawdą jest że gra wymaga dysku twardego do xboxa- to posiadacze Arcade są w (pipi)e, w tym ja :(

Daj wiarygodnego linka do niusa, jak coś podajesz.

Poza tym wydaje mi się że podobnie jak było przy Burnout'cie może chodzić wyłącznie o online.

Opublikowano
  • Autor

Na pewno chodzi o online, bo nie oszukujmy się, kto przy zdrowych zmysłach zabiera się za online bez dysku?

W ogóle kupno Xa bez dysku to błąd moim zdaniem.

Kamil, siedzisz teraz we Wrocku ziom? Jak tak to można by skołować jeszcze Kapę i coś zagrać (i nie mam na myśli tylko Soula - VF4evo, jakieś 2d może, czy nawet dziadowy Tekken) bo musze sobie przypomnieć jak się w ogóle trzyma pada lol :D . Nawet ten weekend by mi raczej pasował na chwilę obecną :) .

Opublikowano
  • Autor

O to Namco w tym momencie pojechało posiadaczom Arcadeów z grubej rury...

W takim wypadku chodzi pewnie o tworzenie własnych łebków. Jak dla mnie całkowicie zbędna opcja, bo w bijatyce liczy się tylko practice, VS zwykłą ekipą, no ale Namco komercjalizuje swoją serię jak tylko może, cóż.

Poza tym interesujące jest co też drzemie w Soul Calibur 4, że wymaga on "twardziela"

Bugi i nowe VC :D .

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

jeszcze mam nadzieję że jednak będzie działać bez dysku, myślę że kolejne dni ukarzą nam czy ta wiadomość jest tylko plotką.

Opublikowano

Z tego co wiem, to to jest niestety potwierdzona informacja. Z kolei wersja na PS3 będzie zajmowała po instalacji ponad 6GB. Save ma zajmować... 2048MB o_O Ale podejrzewam, że to jest czeski błąd i MB pomylono z kB.

Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM, a na SCPL jest nawet specjalny topic dotyczący granek we Wrocławiu ;)

Opublikowano

Mało mnie obchodzą wszelkie komercjalizacje. Oby tylko nie zapomniano hardcorowych graczach i każdy był zadowolony z gry.

Opublikowano
Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM, a na SCPL jest nawet specjalny topic dotyczący granek we Wrocławiu ;)

Czilałt, już żesmy sie umówili.

A co do tych linków, to macie jakiś link z oficjalnym stanowiskiem Namco??

Edytowane przez Kasandra

Opublikowano
Mało mnie obchodzą wszelkie komercjalizacje. Oby tylko nie zapomniano hardcorowych graczach i każdy był zadowolony z gry.

Dokładnie, jeśli w grze będą wszystkie potrzebne tryby, system bez bugów i (w miarę) zbalansowany skład, to namco może sobie upchnąć na tym blu-ray'u nawet trzysta bezsensownych dodatków.

Proszę nie umawiać się na granie tutaj, od takich spraw jest PM

Wiesz co, Aramis po takim czasie wykazał w końcu ponowną chęć do grania w bijatyki, a Ty go tu jeszcze upominasz :P

EDIT by Di: Ja bym nawet Reseta upomniał, gdyby coś takiego napisał :P

Opublikowano

chyba jednak nowy SC nie będzie wymagał dysku :)

na xbox.com zniknęła ikonka Hard Drive Required:)

Opublikowano

Namkoczaki po raz kolejny pojechały po bandzie. Nie będzie już jakiejkolwiek nowej postaci. Mamy więc:

Hilde - nowa

Algol - nowy, walczy tak jak Necrid

Amy - obecna w SC3 jako Bonus i w SC3 AE jako pełnoprawna postać

Ashlotte, Shura, Scheherezade, Angol - Bonus