Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 3

Featured Replies

Opublikowano

Wszyło nieźle - humor też jest :)

Czekam na PL :P

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 232,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano
ja slaby z angielskiego jestem...

hehe dobre, dobre ;)

"Drużyna A" ;)

e43845e7ab1d9832.jpeg

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

pogralem godzinke...jak narazie az takiej tragedii nie ma...vats calkiem spoko,dialogi nie sa takie plytkie..graficznie jest bardzo dobrze...po 60 min spedzonych z gra nasuwa sie tylko jedno...to juz nie rpg a gra akcji w swiecie fallout-a :P

Opublikowano
pogralem godzinke...jak narazie az takiej tragedii nie ma...vats calkiem spoko,dialogi nie sa takie plytkie..graficznie jest bardzo dobrze...po 60 min spedzonych z gra nasuwa sie tylko jedno...to juz nie rpg a gra akcji w swiecie fallout-a :P

Co ty pitolisz stary ;) Ja nie grałem a wiem na 100%, że to RPG. Coś ci się pokićkało z leksza.

A z innej beczki - słynne już zmutowane mrówki ziejące ogniem. Jaki to jest śmiech na sali to głowa mała:

http://www.gametrailers.com/player/42066.html W 43 sekundzie się jazda zaczyna :lol:

Opublikowano

hehe, nie wiedziałeś? takie cudo mają mi.in tu: http://www.game.co.uk/Xbox360/RolePlaying/...imited-Edition/

i tu http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-49-en-70-2oyn.html wersja kopmatybilna z pal, K***! a ja zamówiłem w Game, teraz se poczekam do piątku :(

Edytowane przez skyblue

Opublikowano

calkiem spoko ta CE czy LE, bo nie lubie duzej ilosci rzeczy na papierze (atworkbook/pocztowka z Domem i Maria....) czy plytek Making of - preferuje cos bardziej "uzytecznego"

Opublikowano

Ocenami gra miażdży ,ale czy to dobrze nie wiem. Pamiętam Obliviona i jego wysokie oceny...

Opublikowano

kurczę aż bym chciał pograć w ten weekend ... Może ktoś z was się orientuje kiedy cenega zacznie wysyłać preordery ? (30 czy 31) OCzywiście mowa o angielskiej wersji:)

Opublikowano

Jak ktoś będzie wiedział, że w jakimś sklepie w Warszawie mają już "pod ladą", to proszę o znak ;) Szczerze mówiąc korci zaciągnąć przez torrenta i pyknąć na PC, ale trzeba być twardym. Po wstępnych recenzjach gra zapowiada się naprawdę przesmacznie :)

Opublikowano

http://www.extremetech.com/slideshow_viewe...po%253D2,00.asp

F3 survival edition dostępny jedynie w stanach. Zegarek jako Pip Boy 3000 to naprawdę piękny gadżet. I właśnie taką edycję bym kupił gdybym miał w Polsce szansę.

Cześć kluczniku ty stary capie ;) Gdzie byłeś jak cię nie było?

Opublikowano

Pogralem wczoraj chwile i skonczylem akurat w momencie, gdy historia tak naprawde sie zaczyna, czyli wydostalem sie z vault'a. Gameplayowo nawet sie gra sprawdza poki co, ale dalej za malo zagralem by cokolwiek sie na ten temat wypowiadac. Natomiast graficznie dostaniemy po oczach jak wyjdziemy z valuta, gdyz on wyglada po prostu ok, ale pozniej pierwszy rzut oka na postapokliptyczny swiat i zbieramy galki oczne z podlogi. Tak jakbysmy inna gre uruchomili. Troche trzeba sie do sterowania przyzwyczaic, ale tylko troche. Nie jest ono jakies skomplikowane. Inventory dziala sprawnie i szybko.

Problem polega jednak chyba na tym, ze poki co walne chyba gre na polke, bo lepiej skonczyc najpierw gry, ktore maja mniej niz 90+h gameplayu

LOL wlasnie zauwazylem, ze mojego F3 nie ma w sigu, tak jakbym w niego nie gral. LOL

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Zeratul jak się sprawdza tryb TPP?

Na PCLAbie ktoś napisał takie cuś:

zwróćcie uwagę na to jak:

1 bohater biegnie po skosie - on nie biegnie po skosie tylko do przodu a model postaci przesuwa sie w bok

2 pies sie obraca - on sie nie obraca tylko stoi a model psa jest obracany w miejscu

3 nasi przeciwnicy stoją w miejscu mimo ze walimy w nich (nawet w głowę) i dopiero gdy zadamy kritikala to nagle stają się szmacianymi lalkami.

... te wszystkie rzeczy stoją na tak niskim poziomie ze Dead Space wyprzedza fallouta pod tym względem o dekadę

Źródło: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...&start=1100

Chodzi mi głównie o pogrubiony punkt pierwszy. Serio tak jest? W recce na GT chyba mi mignęła taka sytuacja.

Opublikowano
http://www.extremetech.com/slideshow_viewe...po%253D2,00.asp

F3 survival edition dostępny jedynie w stanach. Zegarek jako Pip Boy 3000 to naprawdę piękny gadżet. I właśnie taką edycję bym kupił gdybym miał w Polsce szansę.

Cześć kluczniku ty stary capie ;) Gdzie byłeś jak cię nie było?

to oczywiście wersja pc: http://cgi.ebay.co.uk/Fallout-3-Survival-E...id=p3286.c0.m14

jak Ci kasy nie szkoda. Dla mnie plastikowy budzik nie jest warty tej ceny :/

Opublikowano

Gooral, ta opcja z biegiem "niby na ukos, a jednak do przodu", to jedna z bolączek silnika Gamebryo. Niestety Bethesda nie może sobie sobie najwidoczniej poradzić z tym felerem. Ja osobiście jestem im ogromnie wdzięczny za konkretną fizykę, szczególnei przy rozczłonkowywaniu ciał.

PS. (for Gooralesko)

Ja tu ciągle jestem, capie :twisted:

Opublikowano

Mi gra jakoś póki co nie podeszła. Obliviona skatowałem, nie wiem jak będzie z Falloutem. Nigdy nie byłem fanem serii i jakoś nie mogę się wkręcić w klimat. Do tego walki są nieco przegięte. Przynajmniej we wczesnych levelach. Tutaj przykład:

http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Edytowane przez Blim

Opublikowano

Ukradłem coś, przyłapano mnie na gorącym uczynku - całe miast chce mnie zabić - jak mogę "uspokoić" mieszkańców?

Opublikowano
Ukradłem coś, przyłapano mnie na gorącym uczynku - całe miast chce mnie zabić - jak mogę "uspokoić" mieszkańców?

a nie lepiej ich powyzabijać??

Opublikowano

Idź w kimono poza miastem na kilkanaście godzin, po powrocie wrzucą na luz.

Opublikowano

No i cenega mi odpisała po 2 mailu w którym napisałem że ultima dziś wysyła Fallouta 3 .

Witam

EK zostanie wysłana dopiero po weekendzie wtorek/środa. Opóźnienie

spowodowane jest wysyłką towaru od bethesdy

Ultima na 1000% nie wyśle Paczki jutro gdyż wysłali mailing go klientów z

informacją iż nie są wstanie zrealizować zamówień na EK:)

Pozdrawiam

Dawid Marut

No cóż chciało się mieć EK to będę czekać jeszcze tydzień ....