Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo coś na temat, czy dostaną oni w tej łatce, j. angielski z ojczystymi napisami (np angielski język z niemieckimi napisami)?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 218,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :o   Sory, ale właśnie za to wlepiłem Ci minusa. Nie za całokształt posta, ale za to stwierdzenie. Załamałeś mnie tym.   A to właśnie ciekawe, bo ja mam odwrotne uczucia. W AC masz bardziej kont

• To taka ciekawostka w formie odwzorowania realistycznosci

• Jestem właśnie po przejściu iF(jako bohater) i muszę powiedzieć że gra jest...... świetna, zarąbista. Jak dla mnie zaraz po U2 na liście najlepszych gier na PS3. Nigdy nie przepadałem za sandboxami(no

Opublikowano

Ooo sweet ale jeżeli zamówiłem już jakiś tydzień temu grę, to też dostanę czy tylko ci co teraz będą zamawiać?

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano
Wiadomo coś na temat, czy dostaną oni w tej łatce, j. angielski z ojczystymi napisami (np angielski język z niemieckimi napisami)?

Obecnie nic nie wiadomo. Oby tylko polska wersja dostała ten patch.

Opublikowano

Zajawka, która powstała jedynie na podstawie dema:

hm... jutro.

Opublikowano

nie moge sie doczekac jutrzejszego dema. dawno nie czekalem tak na.... demo :o na razie spedzilem przed nim tylko chwile u kumpla i jestem pewien ze dlugo u siebie przed nim zabradziaże :D

nie wiem czy widzieliscie ta recenzje, moze juz sie tutaj w tym temacie pojawila

9.2 (Outstanding) - taka ocena napewno przekonuje do zakupu ;)

Opublikowano

Wygląda nieźle. Widać, że chyba upichcili nam naprawdę dobrą grę. Sam obczaję z ciekawości demko i pewnie będę musiał zwalczyć pokusę kupna gry ( i tak tę walkę pewnie przegram :P ).

Opublikowano

Dodzwoniłem się do Ultimy, tak każdy kto już prędzej złożył zamówienie na InFamous również dostanie film. Babka gadała że, kończą się limitki, a nie wiadomo czy potem będą.

Opublikowano

Podoba mi sie reklama InFamous w nowym PE, "Mistakes. It's the reason some superheroes wear a mask." Hehe, wrzuta harcerzykom w rajtuzach ;)

Opublikowano

trudno. musimy tez docenic prace aktorów i polskiej lokalizacji. mam nadzieje, ze Ci staneli na wysokosci zadania i oddali graczom swietnie dopracowany dubbling postaci.

Opublikowano
Jutro sie przekonamy jak tam z dubbingiem PL sprawdzajac demko w akcji ;)

Ps. Mogliby dac lektora :lol:

Ehhh, padaka...:/

Opublikowano

dokladnie. nie mniej jednak, jutro rano nastawiam sciaganie i po powrocie do domu zaczynam szpil :)

Opublikowano
Killzone było. Czemu więc nie Infamous?

Bo InFamous wychodzi u nas tylko z wersją PL a KZ2 był w jednej wersji na całą EU która zawierała wszystkie języki :)

Opublikowano

Jest RECENZJA od GT: http://www.gametrailers.com/video/review-infamous/49518

Mamy Hita jak nic !!! Snipe mode, sweet. Jeszcze gry nie mam a już mam problem jak przechodzić za pierwszym podejściem good or evil. Tak czy siak gre zaliczam przynajmniej 2 razy. 8 DNI !!!

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

I to mi się w tej grze podoba. Najpierw będę tym dobrym, a za drugim podejściem będę siał strach ;) Na dodatek każda podjęta przez nas decyzja (dobra lub zła), to zupełnie inna cut-scenka.

PS. Zamówiłem LE, ktos jeszcze się skusił na limitke?

PS2. GT przyznał 9.6 za gameplay. Sucker Punch wyrasta nam na kolejne świetne studio, które pisze gry tylko na PS3.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z tą wersja językową to ostro sobie w (pipi)a przycięli. Angielski voice acting taki za(pipi)isty a tu pełną polską wersje w(pipi)ali. Jeszcze gdyby były same napisy to spoko, a tak to kapa :/