Look4z 16 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 gdzies cos mi sie obilo o uszy, ze do innych wersji jezykowych [pal] mozna sobie dosciagac j.angielski... prawda to? Tak, ja mam francuską wersję gry i z PSN ściągnąłem sobie englisz Tylko czytałem, że z PL nie zrobisz ANG. W polskiej wersji nie ma możliwości zmiany języka (z tego co pamiętam, to powodem jest brak polskiego języka w menu konsoli). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mi wlasnie o francuza chodzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mi wlasnie o francuza chodzi ;] no właśnie widziałem francuza na allegro za dużo niższą cenę więc to wszystko wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Powiedzcie mi jak najłatwiej zrobić sztuczkę z zrzuceniem naraz 3 przeciwników z dachu przy pomocy fali uderzeniowej?? bo za nic mi to nie wychodzi a ostatnio cudem jest znalezienie 3 oprychów na jednym dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Powiedzcie mi jak najłatwiej zrobić sztuczkę z zrzuceniem naraz 3 przeciwników z dachu przy pomocy fali uderzeniowej?? bo za nic mi to nie wychodzi a ostatnio cudem jest znalezienie 3 oprychów na jednym dachu. Wałkowane mnóstwo razy w odpowiednim dziale - click! Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Na 2 wyspie na wieży. Pozrzucaj kraby. Tam też dobrze wpada stunt za zabicie meele x przeciwników w y czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Czy tak będzie wyglądać kontynuacja? Great. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lalalilo 3 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czy w Polskiej wersji jest opcja wyboru jezyka angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czy w Polskiej wersji jest opcja wyboru jezyka angielskiego? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lalalilo 3 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) A można ściagnąc patch żeby mieć wersję ang? Edytowane 29 Września 2009 przez Lalalilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) A można ściagnąc patch żeby mieć wersję ang? Polska wersja jako chyba jedyna nie pobiera patch'a i nie ma możliwości wyboru języka. Przez to ja zakupiłem anglika i się świetnie bawiłem grając. Pozdro. Edytowane 29 Września 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Lalalilo 3 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Szajs chciałem kupić ale Polskie wersje mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ile jest shardów do zebrania w danej dzielnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ile jest shardów do zebrania w danej dzielnicy? Neon 147 Warren 135 Historic 68 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Jak ktoś jeszcze sie nie zaopatrzył w ten kozacki tytuł a ma brata/kuzyna/znajomego w UK to polecam odwiedzić sklep BLOCKBUSTER. Wczoraj inFamous był po ?9.99 a od dzisiaj ?14,99!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) No to fajnie masz - ale ta oferta tylko obowiązuje w twojej placówce Na blocbuster.co.uk - 37.99 a w sklepie koło mnie - 29.99 :potter: Edytowane 5 Października 2009 przez Mordo Ty Moja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Czy jak przez przypadek wykonałem jedną misję po stronie zła (pomogłem uruchomić most między pierwszą a drugą wyspą) mam sznase na ukończenie gry na 100% jako dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów ) Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów ) widocznie wczesniejsze decyzje ktore podjeles byly po zlej stronie. Ja za pierwszym podejsciem wszyskie misje robilem jako zly za drugim jako dobry zeby uniknac pozniej takich niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów ) widocznie wczesniejsze decyzje ktore podjeles byly po zlej stronie. Ja za pierwszym podejsciem wszyskie misje robilem jako zly za drugim jako dobry zeby uniknac pozniej takich niespodzianek. Właśnie tego nie rozumiem bo to byłą druga misja zaraz po przejściu przez most i wszytko robiłęm do tej pory jako dobry a ta misja miałą status neutralny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów ) widocznie wczesniejsze decyzje ktore podjeles byly po zlej stronie. Ja za pierwszym podejsciem wszyskie misje robilem jako zly za drugim jako dobry zeby uniknac pozniej takich niespodzianek. Właśnie tego nie rozumiem bo to byłą druga misja zaraz po przejściu przez most i wszytko robiłęm do tej pory jako dobry a ta misja miałą status neutralny. Pewnie zabijałeś niechcący przechodniów i dlatego podsumowało jako zły(twoje działania uczyniły cię gorszym czy jakoś tak). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Możliwe ze kogos zabiłem przez przypadek, ale sejva poprzedniego miałęm z przed wejścia na most wiec nie chciało mi się cofać. mam tylko nadzieję ze nie wpłyni mi to na granie jako dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie wpłynie - zabijałeś przechodniów i dlatego na koniec zła karma przeważyła. Nie ma to wpływu na fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Belzebubinho 1 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 podczas jednego przejścia gry jest do zdobycia tyle karmy że można wielokrotnie zapełnić pasek, don't worry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi