Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

gdzies cos mi sie obilo o uszy, ze do innych wersji jezykowych [pal] mozna sobie dosciagac j.angielski... prawda to?

Tak, ja mam francuską wersję gry i z PSN ściągnąłem sobie englisz smile.gif

Tylko czytałem, że z PL nie zrobisz ANG. W polskiej wersji nie ma możliwości zmiany języka (z tego co pamiętam, to powodem jest brak polskiego języka w menu konsoli).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 218,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :o   Sory, ale właśnie za to wlepiłem Ci minusa. Nie za całokształt posta, ale za to stwierdzenie. Załamałeś mnie tym.   A to właśnie ciekawe, bo ja mam odwrotne uczucia. W AC masz bardziej kont

• To taka ciekawostka w formie odwzorowania realistycznosci

• Jestem właśnie po przejściu iF(jako bohater) i muszę powiedzieć że gra jest...... świetna, zarąbista. Jak dla mnie zaraz po U2 na liście najlepszych gier na PS3. Nigdy nie przepadałem za sandboxami(no

Opublikowano

mi wlasnie o francuza chodzi ;]

no właśnie widziałem francuza na allegro za dużo niższą cenę więc to wszystko wyjaśnia :)

Opublikowano

Powiedzcie mi jak najłatwiej zrobić sztuczkę z zrzuceniem naraz 3 przeciwników z dachu przy pomocy fali uderzeniowej?? bo za nic mi to nie wychodzi a ostatnio cudem jest znalezienie 3 oprychów na jednym dachu.

Opublikowano

Powiedzcie mi jak najłatwiej zrobić sztuczkę z zrzuceniem naraz 3 przeciwników z dachu przy pomocy fali uderzeniowej?? bo za nic mi to nie wychodzi a ostatnio cudem jest znalezienie 3 oprychów na jednym dachu.

Wałkowane mnóstwo razy w odpowiednim dziale - click!

Opublikowano

Na 2 wyspie na wieży. Pozrzucaj kraby. Tam też dobrze wpada stunt za zabicie meele x przeciwników w y czasie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w Polskiej wersji jest opcja wyboru jezyka angielskiego?

Opublikowano

Czy w Polskiej wersji jest opcja wyboru jezyka angielskiego?

Nie :)

Opublikowano

A można ściagnąc patch żeby mieć wersję ang?

Edytowane przez Lalalilo

Opublikowano

A można ściagnąc patch żeby mieć wersję ang?

Polska wersja jako chyba jedyna nie pobiera patch'a i nie ma możliwości wyboru języka. Przez to ja zakupiłem anglika i się świetnie bawiłem grając.

Pozdro.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Szajs chciałem kupić ale Polskie wersje mnie nie interesują

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze sie nie zaopatrzył w ten kozacki tytuł a ma brata/kuzyna/znajomego w UK to polecam odwiedzić sklep BLOCKBUSTER. Wczoraj inFamous był po ?9.99 a od dzisiaj ?14,99!!!

Opublikowano

No to fajnie masz - ale ta oferta tylko obowiązuje w twojej placówce :teehee: Na blocbuster.co.uk - 37.99 a w sklepie koło mnie - 29.99 :potter:

Edytowane przez Mordo Ty Moja

Opublikowano

Czy jak przez przypadek wykonałem jedną misję po stronie zła (pomogłem uruchomić most między pierwszą a drugą wyspą) mam sznase na ukończenie gry na 100% jako dobry?

Opublikowano

Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów )

Opublikowano

Wykonałem misję odbicia szpitala i na koniec pokazała mi sie informacja z podsumowaniem na czerwonym tle. to znaczy ze dostałem punkty złej strony ? ( misja podobno dla obu typów )

widocznie wczesniejsze decyzje ktore podjeles byly po zlej stronie. Ja za pierwszym podejsciem wszyskie misje robilem jako zly za drugim jako dobry zeby uniknac pozniej takich niespodzianek.

Opublikowano

widocznie wczesniejsze decyzje ktore podjeles byly po zlej stronie. Ja za pierwszym podejsciem wszyskie misje robilem jako zly za drugim jako dobry zeby uniknac pozniej takich niespodzianek.

Właśnie tego nie rozumiem bo to byłą druga misja zaraz po przejściu przez most i wszytko robiłęm do tej pory jako dobry a ta misja miałą status neutralny.

Opublikowano

Właśnie tego nie rozumiem bo to byłą druga misja zaraz po przejściu przez most i wszytko robiłęm do tej pory jako dobry a ta misja miałą status neutralny.

Pewnie zabijałeś niechcący przechodniów i dlatego podsumowało jako zły(twoje działania uczyniły cię gorszym czy jakoś tak).

Opublikowano

Możliwe ze kogos zabiłem przez przypadek, ale sejva poprzedniego miałęm z przed wejścia na most wiec nie chciało mi się cofać. mam tylko nadzieję ze nie wpłyni mi to na granie jako dobry.

Opublikowano

podczas jednego przejścia gry jest do zdobycia tyle karmy że można wielokrotnie zapełnić pasek, don't worry :teehee: