Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 59,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeżeli chodzi o samą radość ze strzelania, a co się z tym wiąże design i działanie broni, IQ przeciwników, to Rage dał mi więcej radochy niż wszytskie CoDy i Killzony razem wzięte. Strzela się genialn

• [gamescom 2011] Graliśmy w RAGE na konsoli!

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Skończyłem grę (X360) w 12h na hardcore (robiłem tylko wątek główny). Rage to jeden wielki side quest. Fabuła nie istnieje w ogóle, a sama gra kończy się tak, że gdy liczysz na ostatnie 3h ostrej akcj

Opublikowano

Wywiad z Timem Willitsem

http://www.vg247.com/2010/08/18/interview-rages-tim-willits/

We haven?t seen RAGE?s multiplayer mode yet, but is there a set date for its unveiling? Can we expect it soon-ish?

Looking at what we want to do next year, it?s obvious we want to build up excitement and kind of keep the buzz going. So the multiplayer?s cool, and there?s a group of guys who are busy working on it.

So hopefully soon, but I don?t know the exact date of when we?re gonna talk about multiplayer. I can tell you it?s cool! [Laughs]. Sorry I can?t give you a better answer.

Zżera mnie z ciekawości jak prezentuje się multi w Bulletstorm. Oby jak najszybciej to pokazali ;]

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Grafika mocna, ale nie wiadomo, czy to w ogóle z konsol. Nawet fajnie wygląda jazda samochodzikiem, wtedy najlepiej widać jak ładna jest oprawa.

Opublikowano

Racja ale jak widać wersja konsolowa prezentuje się bardzo dobrze. Z PS3 nie pokazali żadnego gp.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, pozycja obowiązkowa !

Nie zagłębiałem się w temat, czy są jakieś plotki dotyczące wypuszczenia dema ?

Opublikowano

Co tam po demie jak nie ma 100% pewności, że gra wyjdzie w tym roku :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co tam po demie jak nie ma 100% pewności, że gra wyjdzie w tym roku :P

Data premiery to 15 wrzesień.

A tutaj najnowszy nowy gameplay:

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/117?ch=1&sd=1

WoW, ehhh tylko żeby tej gry nie zwali na Ps3 ;/.

Edytowane przez SłupekPL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś niespecjalnie porywający... W dodatku nadal nie rozumiem zachwytu niektórych na temat grafiki w tej grze :unsure:

Wszystko wygląda ładnie.. ale to tyle. Wo dodatku całkowity brak dynamicznego oświetlenia. Wszystkie cienie (oprócz postaci i obiektów ruchomych) są wypalone. Podobnie jest ze światłami... Gra ma niby chodzić w 60fps.. jeśli tak będzie to ok, ale jak na 30fps to nie ma tu nic specjalnego. Podobny poziom grafiki (a może nawet lepszy) prezentuje chociażby Ratchet: AciT, który tez chodzi w 60fps.. a jakoś nikt się nim tak nie podnieca.

Byłoby to coś świetnego jakieś 3 lata temu (kiedy chyba pokazali pierwszy raz tą grę.. w dodatku wtedy wyglądało to DUŻO lepiej niż obecnie) ale nie dzisiaj...

Edytowane przez Emet

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy gameplay!

http://www.gametrailers.com/video/the-shrouded-rage/713568

Grafika jak dla mnie bardzo ładna (i do tego podobno chodzi w 60FPS). WOW! Zapowiada się taki ładniejszy (o wiele) Borderlands. Jestem na tak :) !

Nom, szkoda tylko, ze to wersja z PC, na konsolach ucierpia tekstury i niektory efekty :confused:

Edytowane przez Don_Pedro

Opublikowano

Na pewno PC? Nie sądzę... Tekstury są kulawe, geometria to standard a oświetlenie jest strasznie prymitywne (już nawet CoD ma bardziej zaawansowane). Jedynie design jest dobry. Z każdym kolejnym mateirałem gra wygląda coraz gorzej... Teraz to nie robi wrazenia nawet jak na 60fps... Może i znowu piszę tylko o grafice.. ale w sumie poza tym ta gra mnie niezbyt interesuje :P

e: Może i jednak z PC (na ekranie pojawia się przycisk E).. ale w takim razie skoro wersja na PC wygląda tak czerstwo ciekawy jestem jak mogą wyglądac wersje konsolowe :unsure:

Edytowane przez Emet

• 4 tygodnie później...