Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 59,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeżeli chodzi o samą radość ze strzelania, a co się z tym wiąże design i działanie broni, IQ przeciwników, to Rage dał mi więcej radochy niż wszytskie CoDy i Killzony razem wzięte. Strzela się genialn

• [gamescom 2011] Graliśmy w RAGE na konsoli!

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Skończyłem grę (X360) w 12h na hardcore (robiłem tylko wątek główny). Rage to jeden wielki side quest. Fabuła nie istnieje w ogóle, a sama gra kończy się tak, że gdy liczysz na ostatnie 3h ostrej akcj

Opublikowano

Dojdzie nowe DLC: The Scorchers. Zaskoczka :)

http://www.ps3trophi.../rage/trophies/

Kiedy premiera tego DLC....?

Nie wiem ale mam nadzieję, że dodadzą zakończenie gry, o którym w podstawce zapomnieli XD

• 1 rok później...
Opublikowano

Gram sobie właśnie w Rage'a i jest to w mojej ocenie swoisty hidden gem. Świetna "szczelanka" w falloutowym klimacie. Pozytywnie zaskoczyła mnie całkiem niezła grafika (widoczki, animacje postaci/przeciwników). Wieje oldschoolem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).

Opublikowano

zaczekaj az skonczysz, tak spier.dolonego zakoczenia a raczej jego braku nie ma zadna inna gra w tej generacji

ale fakt, 60fps, design i felling strzelania przeswietny

Opublikowano

Wszyscy narzekają na tę końcówkę, aż mnie ciekawość zżera, czy rzeczywiście jest aż tak źle ;)

Nic to, na razie delektuję się świetnym gameplayem - scenariusz i tak gra drugie (albo nawet trzecie) skrzypce.

• 1 rok później...
Opublikowano

No i co? Bo w sumie urwało Cię, jak hejnał strzałą Tatara :P

Jak zakończenie? Bo żadnych wrażeń nie opisałeś :)

Nadal zbierasz szczękę z podłogi, czy jak?

Ja uwielbiam tę grę, ale fakt - fabularnie to straszny zawód, całe szczęście że gameplayowo to prawdziwy mesjasz. Szkoda tylko, że trailery sugerowały jakąś konkretną historię, gdyby tego nie było to bym się nie nastawiał, a tak lekki niedosyt pozostał.

Opublikowano

Dobry  :miner:

Ja końcówki w ogóle nie pamiętam xD

Opublikowano

Grafa i 60fpsow robi swoje, szkoda, ze tekstury za pierwszym razem wolno sie doczytuja, ale ogolnie super. Chcialbym Rage 2 gdzie wszystkiego bylo by wiecej. Zakonczenie rzeczywiscie mocno srednie.

• 2 lata później...
Opublikowano

Ha i wygadałem. Po trzech latach zapowiedzieli R2 XD

Ktoś chętny do zrobienia trofek z multi w Rage?

Opublikowano

@Plugawy na community Łowcy Trofeów PlayStation (Polska) niejaki xxvNIXONvxx ( to jego PSN ID najwyraźniej) szuka ludzi do tych dwóch trofków - napisz do niego na PSN i daj mi znać, czy się ugadaliście (bo zaoferowałem mu swoją pomoc, ale wy obydwaj tego potrzebujecie, więc jest większy sens) :)

Opublikowano

@WrednyW sumie jestem umówiony na jutro na robienie tych trofek z obcokrajowcami, ale mogę mu pomóc jak jutro zrobię swoje. Dzięki za info :)

Edytowane przez Plugawy