Opublikowano 29 listopada 201212 l Dojdzie nowe DLC: The Scorchers. Zaskoczka http://www.ps3trophies.org/game/rage/trophies/ Kiedy premiera tego DLC....?
Opublikowano 30 listopada 201212 l Dojdzie nowe DLC: The Scorchers. Zaskoczka http://www.ps3trophi.../rage/trophies/ Kiedy premiera tego DLC....? Nie wiem ale mam nadzieję, że dodadzą zakończenie gry, o którym w podstawce zapomnieli XD
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Gram sobie właśnie w Rage'a i jest to w mojej ocenie swoisty hidden gem. Świetna "szczelanka" w falloutowym klimacie. Pozytywnie zaskoczyła mnie całkiem niezła grafika (widoczki, animacje postaci/przeciwników). Wieje oldschoolem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l zaczekaj az skonczysz, tak spier.dolonego zakoczenia a raczej jego braku nie ma zadna inna gra w tej generacji ale fakt, 60fps, design i felling strzelania przeswietny
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Wszyscy narzekają na tę końcówkę, aż mnie ciekawość zżera, czy rzeczywiście jest aż tak źle Nic to, na razie delektuję się świetnym gameplayem - scenariusz i tak gra drugie (albo nawet trzecie) skrzypce.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l No i co? Bo w sumie urwało Cię, jak hejnał strzałą Tatara Jak zakończenie? Bo żadnych wrażeń nie opisałeś Nadal zbierasz szczękę z podłogi, czy jak? Ja uwielbiam tę grę, ale fakt - fabularnie to straszny zawód, całe szczęście że gameplayowo to prawdziwy mesjasz. Szkoda tylko, że trailery sugerowały jakąś konkretną historię, gdyby tego nie było to bym się nie nastawiał, a tak lekki niedosyt pozostał.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Grafa i 60fpsow robi swoje, szkoda, ze tekstury za pierwszym razem wolno sie doczytuja, ale ogolnie super. Chcialbym Rage 2 gdzie wszystkiego bylo by wiecej. Zakonczenie rzeczywiscie mocno srednie.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Ha i wygadałem. Po trzech latach zapowiedzieli R2 XD Ktoś chętny do zrobienia trofek z multi w Rage?
Opublikowano 11 czerwca 20186 l @Plugawy na community Łowcy Trofeów PlayStation (Polska) niejaki xxvNIXONvxx ( to jego PSN ID najwyraźniej) szuka ludzi do tych dwóch trofków - napisz do niego na PSN i daj mi znać, czy się ugadaliście (bo zaoferowałem mu swoją pomoc, ale wy obydwaj tego potrzebujecie, więc jest większy sens)
Opublikowano 11 czerwca 20186 l @WrednyW sumie jestem umówiony na jutro na robienie tych trofek z obcokrajowcami, ale mogę mu pomóc jak jutro zrobię swoje. Dzięki za info Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Plugawy