łom 1 958 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) devil may cry 2 albo rise of kasai Edytowane 19 Listopada 2010 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Hint 2: Druga grywalna postać, została bardzo źle przyjęta przez fanów części pierwszej. Już Raziel wymienił MGS2, a Twój hint raz jeszcze pasuje i do niego, nawet jeśli masz inną grę na myśli. Pora zmienić zasady, bo moja kryształowa kula gdzieś mi się zapodziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tenchu: Fatal Shadows Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Hint 2: Druga grywalna postać, została bardzo źle przyjęta przez fanów części pierwszej. Już Raziel wymienił MGS2, a Twój hint raz jeszcze pasuje i do niego, nawet jeśli masz inną grę na myśli. Pora zmienić zasady, bo moja kryształowa kula gdzieś mi się zapodziała. Tak chodzi o MGS 2. I tak Raziel go wymienił, ale razem z czterema innymi grami, a na tym to chyba nie polega . Zadajesz. Jeżeli wymyślisz zasady które pozwolą wywnioskowac konkretny tytuł to ja nie mam nic przeciwko, ale na chwilę obecną do głowy przychodzi mi tylko idea dawania bardziej rozwiniętych pytań, naprowadzających na konkretną grę, ale wtedy poziom trudności drastycznie spada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Tak chodzi o MGS 2. I tak Raziel go wymienił, ale razem z czterema innymi grami, a na tym to chyba nie polega . Zadajesz. Jeżeli wymyślisz zasady które pozwolą wywnioskowac konkretny tytuł to ja nie mam nic przeciwko, ale na chwilę obecną do głowy przychodzi mi tylko idea dawania bardziej rozwiniętych pytań, naprowadzających na konkretną grę, ale wtedy poziom trudności drastycznie spada. Zostałem/liśmy oszukany/ni? Edytowane 20 Listopada 2010 przez Raziel81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) A to niby czemu ? Jeżeli uważasz że powinieneś zadawać to proszę bardzo, ale przy zasadzie "wymieniam wszystkie gry które mogą pasować do pytania" to nie wróżę nic dobrego dla tego tematu. Edytowane 20 Listopada 2010 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Czyli co, chcesz powiedzieć, że niemożliwym jest zadanie takiej zagadki, żeby była jednocześnie trudna i nie wskazywała na 1000 innych tytułów? Pojawiały się tutaj i takie, ale to wiesz, żeby taką wykombinować, to trzeba się najpierw trochę zastanowić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie twierdzę że się nie da, bo raczej się da i możliwe że były już takie pytania. Zobaczymy co Suavek wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zobaczymy co Suavek wymyśli.Raziel81 wymienił grę jako pierwszy i to on zadaje. Natomiast Twoje zignorowanie jego odpowiedzi i ogólnie wprowadzanie nowych zasad pozostawię już lepiej bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Raziel81 wymienił grę jako pierwszy i to on zadaje. Natomiast Twoje zignorowanie jego odpowiedzi i ogólnie wprowadzanie nowych zasad pozostawię już lepiej bez komentarza... Dzięki za poparcie wzamian oddaję Ci swoją kolejkę ^_^ A to niby czemu ? Jeżeli uważasz że powinieneś zadawać to proszę bardzo, ale przy zasadzie "wymieniam wszystkie gry które mogą pasować do pytania" to nie wróżę nic dobrego dla tego tematu. W sumie to nie wiem o co Ci do końca chodzi bo gdybym najpierw odpowiedział Legacy Of Kain: Defiance to odpisałbyś "NIE", później wymieniłbym Devil May Cry 2, znowu "NIE", dopiero za trzecim razem napisałbym Metal Gear Solid 2: Substance. Tak czy siak wymieniłbym przynajmniej 3 tytuły, chyba że istnieje zasada, że każdy ma tylko jedną szansę na odpowiedź? ... ale raczej nie :confused: Podałem tyle tytułów tylko ze względu na to, że pasowały jako odpowiedź na Twoje pytanie (tym samym pokazując, że czas sprecyzować pytanie) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dzięki za poparcie wzamian oddaję Ci swoją kolejkę ^_^ I tak nie mam pomysłu obecnie. Zadawaj . Jeśli chodzi o zabawę, to osobiście sugeruję wprowadzić prostą zasadę - jeśli ktoś wymieni grę, która także spełnia kryteria podane w pytaniu, to "wygrywa", niezależnie od tego czy autor akurat tę grę miał na myśli czy też nie. Wymusi to zarazem od zadającego pytanie nieco kreatywności i uwagi, a nie nic w stylu "gra w której strzelamy z pistoletu" i podpowiedziami "bohater trzyma broń w prawej ręce". Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Gra, w której pierwotne imię głównego bohatera w Polsce uznawane jest za żeńskie? (w oryginale zmieniło się "minimalnie") 8) Edytowane 20 Listopada 2010 przez Raziel81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wanda and...znaczy się Shadow of the Colossus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wanda and...znaczy się Shadow of the Colossus. Jaaasne, że tak! Zadajesz ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Będzie łatwe: czerwonoskóry troglodyta, gitarzysta flamenco i ninja-nieudacznik - bohaterami jakiej gry są te pokręcone postacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Niech ktoś odpowie, albo jakiś hint Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Niech ktoś zada coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 baldurs gate dark alliance Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Champions of Norath ? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Champions of Norath ? baldurs gate dark alliance Edytowane 11 Lutego 2011 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 "banau" God Hand zaraz coś wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) godhand,ehh za pozno Edytowane 2 Lutego 2011 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kto pierwszy, ten lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi